با این سرعتی که داره پیش میره ( گذاشتن دفترچه شماره 2 و اعلام افراد برتر) تا چند ساعت دیگه همه نتایج میاد شک نکنید!
با این سرعتی که داره پیش میره ( گذاشتن دفترچه شماره 2 و اعلام افراد برتر) تا چند ساعت دیگه همه نتایج میاد شک نکنید!
خداییش به هر جا رسیده نوش جونشاین نفر اول تجربی و زبانو مقایسه کنید!!!من حتی محل سکونتشو تو نقشه نمیتونم پیدا کنم.بعد 2 رشته اول شده!خجالت بکشم
اینا هستن که به آدم روحیه میدن که با تلاش میشه خیلی از چیزایی که نداری رو جبران کرد
هنوز اسمش تو گوگل پیدا نمیشه.ولی احتمالا تا چند ساعت دیگه بیوگرافیشو همه دارن
از 36 نفر اعلام شده تو همه گروه ها 17 تاش دخترن.18 تا پسر(یه پسر دو بار حساب شده کمش کردم)
Last edited by John Doe; 30-07-2009 at 12:36.
من که فکر کنم رتبم نزدیک lord mostafa بشه چون درصدامون به هم نزدیک بود. البته اون حتما از من بهتر میشه چون من ریاضی رو که گند زدم.....
از همین الان زنگ زدن خونمون شروع شده...که چی شد ؟ چی کار کردی؟چند شد رتبت ؟ وای به حال روزی که اعلام نتایج بیاد..
نه بابا
منم شیمی رو گند زدم
نفر اول کنکور تجربی و کنکور زبان امسال آقای رستگار رحمانی هست که در کنکور سال 85 در رشته ی ریاضی رتبه ی 2 منطقه 3 شده بود!مثل اینکه میخواد تو همه ی رشته ها تک رقمی بشه!
راهنمای جامع ترفیع رتبه ( شب کنکوری )
با توجه به اینکه اعلام نتایج نزدیکهتصمیم گرفتم برای جلوگیری از برخورهای احتمالی خانواده
و ریختن آبرومون رتبه های کنکوریها رو به ایده آلشون نزدیک کنم
مواد لازم : فتوشاپ ، فرانت پیج ، نوت پد به مقدار لازم ، یک پیمانه دانش کامپیوتر ، یک قاشق غذا خوری دروغ مصلحتی (!)
نحوه تهیه : ابتدا تلویزیون رو روی ماهواره ( ترجیحا شبکه voa ) تنظیم میکنید تا خانواده چیزی از اینکه نتایج اعلام شده نفهمه
سپس به سایت سازمان سنجش میرید و کارنامه تون رو save میکنید ( البته ممکنه دستهایی پشت پرده باشه و امکان سیو رو به شما نده که برای اون هم راه حل داریم )
اگه save شد میتونید با فرانت پیچ عددها رو به مقدار دلخواه تغییر بدید
اگه save نشد میتونید از صفحه عکس بگیرید و با فتوشاپ یا هر چیز دیگه عددها رو تغییر بدید
و یا از منوی tools گزینه ی view source رو انتخاب کنید ، در این حالت یک صفحه ی نوت پد باز میشه که شما باید در اینجا یک پیمانه دانش کامپیوتر رو اضافه کنید و موضع رو شناسایی و به میزان لازم تغییر بدید
// تبصره : اگر فرانت پیج ندارید میتونید پس از save روی موضع راست کلیک کرده و گزینه open with notepad رو انتخاب و مطابق بالا عمل کنید
اگر هم خانواده فهمیدن که نتایج اعلام شده میتونید یک قاشق غذاخوری دروغ مصلحتی رو اضافه کنید و بگید سایت سنجش down شده و بالا نمیاد
در ضمن برای امنیت بیشتر میتونید سیم تلفن رو به طور کل بکشید تا احیانا فامیلا کار رو خراب نکنن![]()
تمام عواقب این کار به عهده ی شماست و من هیچ گونه مسئولیتی رو قبول نمیکنم
باشد که رستگار شویم ...
تو ریاضی 8 نفر( به جز 2 تا تهرانیا) لااقل تو آزمونای آخر کانون که بودن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)