سلام؛
به زودی یک نقد و بررسی مفصل از دموی نسخه PC خواهم گذاشت و همراه با تصاویر، به بررسی نکاتش خواهم پرداخت، احتمالا تا آخر هفته، دلیل تاخیر هم این هست که می خواهم بیشتر بازی کنم تا بتونم خوب نقد کنم!
سلام؛
به زودی یک نقد و بررسی مفصل از دموی نسخه PC خواهم گذاشت و همراه با تصاویر، به بررسی نکاتش خواهم پرداخت، احتمالا تا آخر هفته، دلیل تاخیر هم این هست که می خواهم بیشتر بازی کنم تا بتونم خوب نقد کنم!
سلام؛
چند تریلر غیر رسمی از دموی بازی:
محتوای مخفی: Demo Penalty Kick Gameplay
محتوای مخفی: Demo Match Gameplay PartII
محتوای مخفی: Demo Match Gameplay PartI
در ضمن اون تریلر GC: Gameplay Cam هم که لینک نداشت حالا قابل دانلوده:
محتوای مخفی: GC 09: Field Gameplay-Cam
![]()
Last edited by MHSou; 13-09-2009 at 23:59. دليل: 4FUN!!!
نمی دونم این لیستی که تو این فروم گذاشته شده چقدر معتبر هست
توش لیست تیمهای فیفا10 را داده که اسمه تیمهای استقلال تهران و سپاهان هم هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی استقلال و سپاهان هستن در فیفا؟![]()
full team list for fifa 10
Esteghlal Tehran
Tehra
Estegh. Tehran
Sepahan
Sepa
Sepahan
سلام؛
دوست عزیز فروم، فروم رسمی بازی هست و از نظر اعتبار هیچ مشکلی نداره، این لیست تیم ها نیست؛ این خلاصه نام تیم هاست که در حین بازی نمایش داده میشه، هر چند که نوشته لیست کامل تیمها. در ضمن ایشون که پست دادن، فقط یک کاربر هستن و پست هایی از مدیران و کارکنان EA صحیح هست. مثل EA_LukeDidd![]()
Last edited by MHSou; 13-09-2009 at 23:51. دليل: 4FUN!!!
خبر خوبی بود !! به احتمال لیگ قهرمانان داخلش هست ، یارو نوشته من فایل eng.db نسخه ی دمو رو چک کردم که این تیم ها رو نوشته بود که ولی تو Demo نیست ، اما تو بازیه نهایی به احتمال زیاد وجود خواهد داشت ، در ضمن این تیم ها به نوشته خودش وجود دارن :
"Bangkok University FC از تایلند
ch пngtâm Long An از ازبک + پاختاکور و نفت چی : "Pakhtakor" and "Neftchi Farg"
"Kawasaki Frontale از چین
"Al Karama" از قطر
"Al Ittihad" الاتحاد از عربستان
از ایران :
Esteghlal Tehran
Sepahan
2 تیم ایرانی دیگر هم به احتمال وجود خواهند داشت که لایسنس شدن {البته از AFC} !
[چون فایلی که چک شده از خود EA بوده پس این تیم ها 100 در 100 وجود خواهند داشت !]
Last edited by Elendil1; 14-09-2009 at 00:00.
سلام؛
از اونجایی که EA دوست داره فروشش بیشتر باشه، اگر این تیم ها بودن حتما اون ها رو می گذاشت تو فایده های بازی. در هر حال من به لوک پیغام خصوصی میدم و ازش می پرسم!
دوستان من فیفا 10 pc رو روی دوربین Action بازی میکنم.شما با کدوم دوربین بازی میکنید ؟
یک نکته ی دیگه که هست اینه که دوربین Sideline با Tele فرقی نداره. آیا برای همه اینجوریه ؟
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب فدات شم ، EA که اینو نگفته ! یه آدم فوضولی[] رفته فایل های بازی رو چک کرده !! ساله پیش هم می تونستن چک کنن !!
هر کسی که نمی تونه فایل رو باز کنه ! اگه میتونی بازش کن و تیم هاش رو بخون !![]()
سلام؛
خوب فدات شم (!) کار از محکم کاری عیب نمی کنه، اگه عیب میکرد الان باید منتظر FIFA 10 PC Next Gen بودیم! من به لوک پیغام خصوصی دادم، هر وقت جوابم رو داد، اطلاعات رو منتشر می کنم!
خبر جدید گزارشگری Mnager Mode و Virtual Pro با گزارشگری بازی فرق خواهد داشت.
خبر هم از Romily Broad از سازندگان بازی هست. البته فکر کنم فقط برای نکست باشه.
منبع: سایت رسمی فیفا 10
جالبه که این عکس که تو P30World با نام PES2010 معرفی شده مال فیفا10 هست!:
اینم چند عکس دیگه از فیفا10 PC:
بیچاره آمریکایی ها:
![]()
Last edited by MHSou; 14-09-2009 at 01:07. دليل: 4FUN!!!
باکس شات رسمی FIFA 10
نسخه ی XBOX 360
لینک بزرگنمایی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S.Y.K; 14-09-2009 at 03:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)