تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 773 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله اومده عزيز منتها در مورد قيمت اطلاعي ندارم
    كجا اومد؟؟
    نه بابا كجا اومد شما هم فقط در رابطه با سامسونگ اطلاعاتت قويه ها
    نه بابا تا آخر اين ماه
    من از وبلاگ maadiran.mihanblog.com پرسيدم گفت تا آخر ماه مياد . ولي گفت دير و زود داره ولي 100% نيست

2. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

چند تا سوال مهم دارم:

1) آیا اینکه می گویند سونی و شارپ و سامسونگ در برخی مدلها از جمله سری سونی EX محصولاتشان علی رغم نام برند متفاوت بر روی TV ، در اصل یکی است و تفاوتی در ساختشون نیست صحت داره؟!

2) اگر این موضوع درسته، آیا این موضوع شامل مدلهای جدید سونی LED EX700 و LCD EX500 هم میشه؟!

3) اگر در خصوص مدلهای بند 2 ، قضیه اشتراکی بودن محصول که در بند 1 اشاره شد، منتفیه و یا حداقل در بین دو مدل EX700 و EX500 منتفیه، کدامیک را برای خرید ترجیح می دهید و چرا؟!

لطفا اساتید اهل فن بنده را راهنمایی کنند! این قدر تو این سایتها و فروشگاههای مختلف سونی رفتم و بررسی کردم بیشتر گیج شدم و آخرش نفهمیدم باید چی بگیرم؟!

با تشکر
    نه دوست عزيز
    اين چهحرفيه ميفرماييد.
    ساموسنگ باي كره است و پنل هاي سوني رو هم توليد ميكنه. ولي باز هم دليل نميشه بگيد يكي هستن. پنل هاشون يكين. شارپ كه كلا جداست و يكي از بزرگترين توليد كننده هاي پنل هست.
    كلا اگر از نظر هزينه دستنگي نداريد به شما صبر ميكنم تا پايان اين ماه صبر كنيد و LE820 تهيه كنيد: اين مدل برعكس همه led و lcd هاي بازار داراي 4 رنگ اصلي در هر پيكسل هست (RGBY ) در حالي كه بقيه TV ها داراي 3 رنگ در هر پيكسل هستن. اين يه رنگ اضافه باعث ميشه شما بسياري رنگ ها رو واقعي و طبيعي ببينيد. كلا دستگاه خوفيست آقا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين review رو بخوني دستت مياد

4. 5 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه دوست عزيز
    اين چهحرفيه ميفرماييد.
    ساموسنگ باي كره است و پنل هاي سوني رو هم توليد ميكنه. ولي باز هم دليل نميشه بگيد يكي هستن. پنل هاشون يكين. شارپ كه كلا جداست و يكي از بزرگترين توليد كننده هاي پنل هست.
    كلا اگر از نظر هزينه دستنگي نداريد به شما صبر ميكنم تا پايان اين ماه صبر كنيد و LE820 تهيه كنيد: اين مدل برعكس همه led و lcd هاي بازار داراي 4 رنگ اصلي در هر پيكسل هست (RGBY ) در حالي كه بقيه TV ها داراي 3 رنگ در هر پيكسل هستن. اين يه رنگ اضافه باعث ميشه شما بسياري رنگ ها رو واقعي و طبيعي ببينيد. كلا دستگاه خوفيست آقا
    کد:
    اين review رو بخوني دستت مياد
    سلام
    ممنون از راهنماییتون.
    راستش فرصتی برای صبر کردن ندارم وگرنه خودم هم صبر می کردم تا این مدل جدیدی که فرمودید به خوبی تو بازار جا بیوفته و بعد می خریدمش! ولی در شرایط فعلی باید تکلیف خرید TV را در چند روز آینده تموم کنم! راستش بین این دو مدل 40 اینچ سونی مردد هستم که کدومشون را بگیرم معقول تره؟!

1) KDL-40EX700 که LED است
    2) KLV-40EX500 که LCD است

البته می دونم که بحث کمی سلیقه ایه ولی برای من که بیشتر ماهواره نگاه می کنم و در کنار آن فیلم و موسیقی و مسابقات ورزشی و بیشتر برایم کیفیت و دقت تصویر و همچنین هماهنگ بودن با سیستمهای جدید دوربین های فیلم برداری و سینمای خانگی و سایر تجهیزات جانبی جدید، به نظر شما کدام مناسبتره؟! راستی این دو مدل هم که در نمایندگیهای رسمی به عنوان ساخت مالزی موجود هست، پنلهاش توسط شرکت سامسونگ ساخته میشه و یا نه کاملا توسط شرکت سونی تولید و عرضه میشه؟!

با تشکر
    Last edited by M&M2007; 25-08-2010 at 12:48.

6. 2 کاربر از M&M2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

samira_googleOne عزيز من هم از بروبچ شارپ باز شنيدم ديگه مسئوليتش با خودش

8. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام

چند تا سوال مهم دارم:

1) آیا اینکه می گویند سونی و شارپ و سامسونگ در برخی مدلها از جمله سری سونی EX محصولاتشان علی رغم نام برند متفاوت بر روی TV ، در اصل یکی است و تفاوتی در ساختشون نیست صحت داره؟!

2) اگر این موضوع درسته، آیا این موضوع شامل مدلهای جدید سونی LED EX700 و LCD EX500 هم میشه؟!

3) اگر در خصوص مدلهای بند 2 ، قضیه اشتراکی بودن محصول که در بند 1 اشاره شد، منتفیه و یا حداقل در بین دو مدل EX700 و EX500 منتفیه، کدامیک را برای خرید ترجیح می دهید و چرا؟!

لطفا اساتید اهل فن بنده را راهنمایی کنند! این قدر تو این سایتها و فروشگاههای مختلف سونی رفتم و بررسی کردم بیشتر گیج شدم و آخرش نفهمیدم باید چی بگیرم؟!

با تشکر
    دوست گلم در اين مورد بحث هايي شد در تاپيكي خاطرم نيست كجا بود
    در مورد پنل هاي مشترك سامسونگ وسوني عرض كردم من منبع معتبري پيدا نكردم
    در مواردي از استفاده از flash light هاي سامسونگ براي تست كردن پيكسل هاي پنل هاي سوني حرف زده شده
    نه ساخت پنل توسط سامسونگ و يا استفاده مشترك از پنل هاي s-pva در اين پنل ها

در مورد اون قضيه s-lcd و ساخت كارخانه اي مشترك وپنل هاي مشترك هم مشخص نيست دقيقا

-در مورد پنلهاي ex گويا كار شارپ هستند تا جايي كه من اطلاع دارم

در مورد پيشنهاد خوب ex700 انتخاب مناسب تري هست

10. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه campro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

داشتن dts چقدر در کیفیت صدا تفاوت ایجاد میکنه؟
    به جای سینمای خانگی فکر کنم یک HD Player وسترن دیجیتال و اسپیکر 5.1 بگیرم.
    چه speaker های 5.1 رو پیشنهاد میکنید که کیفیت صداشون عالی باشه و اتصال optical داشته باشند؟

12. این کاربر از campro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

داشتن dts چقدر در کیفیت صدا تفاوت ایجاد میکنه؟
    به جای سینمای خانگی فکر کنم یک HD Player وسترن دیجیتال و اسپیکر 5.1 بگیرم.
    چه speaker های 5.1 رو پیشنهاد میکنید که کیفیت صداشون عالی باشه و اتصال optical داشته باشند؟
    -DTS 5.1 بيشتر بر ميگرده به داشتن صداي محيطي و فراگير كه باعث جذابيت ديدن فيلمها تون ميشه نه اينكه كيفيت و جنس صدا متمايز باشه
    -اين هم نظر خوبيه ميتونيد اين كار رو انجام بدين
    در مورد اسپيكر بهتر اينجا مطرح كني دوست عزيزم :

کد:

14. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه campro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

-DTS 5.1 بيشتر بر ميگرده به داشتن صداي محيطي و فراگير كه باعث جذابيت ديدن فيلمها تون ميشه نه اينكه كيفيت و جنس صدا متمايز باشه
    یعنی رو این حساب مثلا B650 که DTS نداره امکان استفاده از سیستم surround باهاش وجود نداره ولی در C650 که DTS داره میشه از اسپیکر 5.1 استفاده کرد. درسته؟

16. این کاربر از campro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یعنی رو این حساب مثلا B650 که DTS نداره امکان استفاده از سیستم surround باهاش وجود نداره ولی در C650 که DTS داره میشه از اسپیکر 5.1 استفاده کرد. درسته؟
    ار ه توي پخش فيلمهايي كه معمولا hd هستند و 5 كانال ديگه اصلا صدا نداريم بدون صدا هست
    ولي توي c650 صدا رو داريم بدون مشكل ميتونيم خروجي بگيريم ازش

18. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

ببخشید من حدود 8 ماهه پسش یک سونی براویا "40 سری X به قیمت 3 تومن خریدم که اون موقع بالاترین مدل سونی براویا بود.
    میخواستم بدونم که این LCD میتونه تا چند سال نیازهای من رو برطرف کنه؟
    در ضمن این مدل های EX چی هستش؟

20. 2 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •