كجا اومد؟؟
نه بابا كجا اومد شما هم فقط در رابطه با سامسونگ اطلاعاتت قويه ها
نه بابا تا آخر اين ماه
من از وبلاگ maadiran.mihanblog.com پرسيدم گفت تا آخر ماه مياد . ولي گفت دير و زود داره ولي 100% نيست
كجا اومد؟؟
نه بابا كجا اومد شما هم فقط در رابطه با سامسونگ اطلاعاتت قويه ها
نه بابا تا آخر اين ماه
من از وبلاگ maadiran.mihanblog.com پرسيدم گفت تا آخر ماه مياد . ولي گفت دير و زود داره ولي 100% نيست
نه دوست عزيز
اين چهحرفيه ميفرماييد.
ساموسنگ باي كره است و پنل هاي سوني رو هم توليد ميكنه. ولي باز هم دليل نميشه بگيد يكي هستن. پنل هاشون يكين. شارپ كه كلا جداست و يكي از بزرگترين توليد كننده هاي پنل هست.
كلا اگر از نظر هزينه دستنگي نداريد به شما صبر ميكنم تا پايان اين ماه صبر كنيد و LE820 تهيه كنيد: اين مدل برعكس همه led و lcd هاي بازار داراي 4 رنگ اصلي در هر پيكسل هست (RGBY ) در حالي كه بقيه TV ها داراي 3 رنگ در هر پيكسل هستن. اين يه رنگ اضافه باعث ميشه شما بسياري رنگ ها رو واقعي و طبيعي ببينيد. كلا دستگاه خوفيست آقا
اين review رو بخوني دستت ميادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از راهنماییتون.
راستش فرصتی برای صبر کردن ندارم وگرنه خودم هم صبر می کردم تا این مدل جدیدی که فرمودید به خوبی تو بازار جا بیوفته و بعد می خریدمش! ولی در شرایط فعلی باید تکلیف خرید TV را در چند روز آینده تموم کنم! راستش بین این دو مدل 40 اینچ سونی مردد هستم که کدومشون را بگیرم معقول تره؟!
1) KDL-40EX700 که LED است
2) KLV-40EX500 که LCD است
البته می دونم که بحث کمی سلیقه ایه ولی برای من که بیشتر ماهواره نگاه می کنم و در کنار آن فیلم و موسیقی و مسابقات ورزشی و بیشتر برایم کیفیت و دقت تصویر و همچنین هماهنگ بودن با سیستمهای جدید دوربین های فیلم برداری و سینمای خانگی و سایر تجهیزات جانبی جدید، به نظر شما کدام مناسبتره؟! راستی این دو مدل هم که در نمایندگیهای رسمی به عنوان ساخت مالزی موجود هست، پنلهاش توسط شرکت سامسونگ ساخته میشه و یا نه کاملا توسط شرکت سونی تولید و عرضه میشه؟!
با تشکر
Last edited by M&M2007; 25-08-2010 at 12:48.
samira_googleOne عزيز من هم از بروبچ شارپ باز شنيدم ديگه مسئوليتش با خودش![]()
دوست گلم در اين مورد بحث هايي شد در تاپيكي خاطرم نيست كجا بود
در مورد پنل هاي مشترك سامسونگ وسوني عرض كردم من منبع معتبري پيدا نكردم
در مواردي از استفاده از flash light هاي سامسونگ براي تست كردن پيكسل هاي پنل هاي سوني حرف زده شده
نه ساخت پنل توسط سامسونگ و يا استفاده مشترك از پنل هاي s-pva در اين پنل ها
در مورد اون قضيه s-lcd و ساخت كارخانه اي مشترك وپنل هاي مشترك هم مشخص نيست دقيقا
-در مورد پنلهاي ex گويا كار شارپ هستند تا جايي كه من اطلاع دارم
در مورد پيشنهاد خوب ex700 انتخاب مناسب تري هست
داشتن dts چقدر در کیفیت صدا تفاوت ایجاد میکنه؟
به جای سینمای خانگی فکر کنم یک HD Player وسترن دیجیتال و اسپیکر 5.1 بگیرم.
چه speaker های 5.1 رو پیشنهاد میکنید که کیفیت صداشون عالی باشه و اتصال optical داشته باشند؟
-DTS 5.1 بيشتر بر ميگرده به داشتن صداي محيطي و فراگير كه باعث جذابيت ديدن فيلمها تون ميشه نه اينكه كيفيت و جنس صدا متمايز باشه
-اين هم نظر خوبيه ميتونيد اين كار رو انجام بدين
در مورد اسپيكر بهتر اينجا مطرح كني دوست عزيزم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی رو این حساب مثلا B650 که DTS نداره امکان استفاده از سیستم surround باهاش وجود نداره ولی در C650 که DTS داره میشه از اسپیکر 5.1 استفاده کرد. درسته؟
ار ه توي پخش فيلمهايي كه معمولا hd هستند و 5 كانال ديگه اصلا صدا نداريم بدون صدا هست
ولي توي c650 صدا رو داريم بدون مشكل ميتونيم خروجي بگيريم ازش
ببخشید من حدود 8 ماهه پسش یک سونی براویا "40 سری X به قیمت 3 تومن خریدم که اون موقع بالاترین مدل سونی براویا بود.
میخواستم بدونم که این LCD میتونه تا چند سال نیازهای من رو برطرف کنه؟
در ضمن این مدل های EX چی هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)