چند روز دیگه اخبار جدید منتشر میشه؟!
کف کردیم بس که منتظر موندیم...
کسی تاریخش رو می دونه؟
چند روز دیگه اخبار جدید منتشر میشه؟!
کف کردیم بس که منتظر موندیم...
کسی تاریخش رو می دونه؟
اخبار جديد بازي در نمايشگاه GamesCom آلمان منتشر ميشه
نمايشگاه سه شنبه 18 آگوست (27 مرداد) شروع به كار ميكنه
طبق برنامه ريزي روز چهارشنبه 19 آگوست (28 مرداد ) ساعت 12:00 نوبت كنفرانس كونامي هست
سايت رسمي نمايشگاه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس باید تا 28 مرداد منتظر خبرهای جالبی باشیم.
کسی چیزی در مورد درجه سختی بازی میدنه؟
آیا چیزی بهش اضافه شده یا خیر؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم فقط یکی دیگه
آیا مثل 2009 بازی توی xbox فرق داره؟ یعنی تو ایکس باکس کامل تره؟
عزیز PES2009 روی XBOX360 و PC و ... یکی بود همش نکست بود، اون فیفا هست که فرق داره.
با سلام به تمامی طرفداران بازی PES که میدونیم شما هم مثل من خاطرات زیادی با این بازی دارید
گفتم یکم در مورد اون شایعاتی که چند روز قبل بود رو نکات مهمش رو براتون بذارم البته بازم بگم تایید نشده از طرف کسی ولی چیزی که قابل توجه هستش خیلی از این نکات تو ای شایعه هستش داره روش کار میشه و قابل باوره و وجود داره یعنی قبلا تایید شده ولی خوب نکات مهمی هستش تو این بحث که در موردش قبلا نشنیده بودیم واگه درست باشه
این اخبار رو میگن که از آخرین آمایشی که اخیرا در اروپا شده اطلا عاتی درز پیدا کرده
اولین موضوع اینه که گفته شده افکت نور در بازی فوق العاده هستش چه بر روی بازیکن ها و تمامی قسمت بازی و حتی چه در روز و چه در شب و غروب عالی از آب در اومده و لباس بازیک ها هم واقعا شباهت بسیار زیادی به واقعیت داره و چین وچروک های پیراهن های بازیکن هم عالی هستش
در مورد MO-CAP گفته شده که به طور کامل تمامی حرکات از قبیل راه رفتن و دویدن و شوت زدن و حرکات دروازه بان و ......... و حتی تور دروازه هم MO_CAP شده
دیگه گفتن که در هوای بارونی لباس بازیکن ها کثیف میشه
در مورد دریبل 360 درجه گفته شده که کونامی به تازگی حرکات MO-CAP رو براساس ای حرکت طراحی کرده و گفتن که فقط با آنالوگ میشه امسال بازی کرد چون این نو حرکت فقط با انالوگ میشه انجام داد و D-PAD فقط برای کارهای تاکتیکی انجام گرفته شده
در آخر دیگه اینکه در نیمکت ذخیره ها بازیکن هایی که انتخاب کردین با همون چهره و فیزیک نشستن و در هنگام تعویض نشون میده که بازیکن ها قبل ار اون دارن خودشون رو گرم میکنن
در آخر یاد آور میشم که بعضی از این گفته ها تایید نشده .
موفق باشید![]()
Last edited by romell; 09-08-2009 at 23:38.
خیلی از دوستان خواسته بودن که موتور euphoria چی هستش که شایعه شده کونامی امسال از این موتور استفاده میکنه این بنده حقیر اطلاعات مختصری رو در اختیار شما میذارم که امیدوارم مفید باشه .
خوب خیلی ها میگن کونامی از همون موتور قبلیش استفاده کرده که البته درست میگن چون موتور euphoria یک موتور PACK یا اضافه شونده هستش حالا کار این موتور چیه یک موضوعی که شایعات رو قوی میکنه اینه که این موتور کاملا به حرکات MO_CAP ربط داره و برای انیمیشن ها در نظر گرفته شده و چون امسال کونامی برای اولین بار داره ار تکنولوژی MO-CAP استفاده میکنه شایعات قوت پیدا کرده .
حالا کار این موتور چیه این موتور برای اولین با توسط Rockstar Games ساخته شده برای بازی Grand Theft Auto IV ه حرکات MO-CAP این بازی توسط این موتور پردازش میشد و حرکت رو به صورت واقعی و بی نظیر نشون میده .
euphoria یک موتورشبیه ساز عصبی نمونه انسانی یا حیوان خود مختار هستش که محسبا ت حرکتی رو به صورت کاملا مستقل محاسبه میکنه .
موفق و سربلند باشید![]()
Last edited by romell; 11-08-2009 at 01:33. دليل: اضافه کردن اطلاعات و غلط املایی
سلام
البته اینو باید اضافه کنم که تاریخ دقیق شروع و پایان نمایشگاه 19 اگوست تا 23 اگوست هست که به تاریخ ما میشه : 28 مرداد تا 2 شهریور ..
موفق باشید![]()
Last edited by MORTAZA.2FUN; 10-08-2009 at 01:50.
موفقیت PES2010 و konami در این نمایشگاه کاملا معلومه.
یک موضوعی که جالبه Seabass تو این نمایشگاه هستش واقعا باید از خودش مطمععن باشه چون اگه اون چیزی که باید نباشه این بازی تمام طرافداران PES همون جا تو نمایشگاه دنبالش میکنن![]()
Last edited by romell; 10-08-2009 at 21:42.
حالا من یک سوال از شما دارم آیا شما بعد از به اتمام رسودن جام جهانی در pes 2009 یک درجه سختی بعد از
top player یعنی super star به بازی تون در PC وPS3 اضافه میشه؟ من که ندیدم ولی در ایکس باکس میشه!
در ضمن در pc و PS3 شماره 7 بارسلونا یعنی گودجانسن کجاس؟ چرا روبینیو هنوز تو ر.مادرید؟ و یا برباتو چرا تو منچستر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در صورتی که در XBOX 360 تمام ترکیب ها درسته!؟
اونی که شما میگی یکی بود آره درست ولی تو گیم پلی و گرافیک نه تو تنظیمات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)