تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 227 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

دوستان برای کارای روزمره با مک بوک، فک میکنین مانیتور 13.5 خیلی نامناسب باشه ؟
    یا اصلا با این سایز ارزش داره خرید ؟
    ممنون .
    آره عزیز کافیه

من حودم با اینکه CPU Macbook Pro 15 اینچی های جدیدخیلی شاخه,ولی میخوام 13 اینچش رو بگیرم

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا ما دیوونه شدیم رفت
    8 ماهه تو کف این لامپ صد موندم اصلا دیگه نمی تونم صبر کنم
    پیدا کردن یکی که از اون طرف بیاره مثل چی بگم سخت شده
    کاشکی می شد یه نفر می رفت واسه همه مون میاورد
    نامردا بهانه کردن که قیمت دلار رفته بالا شده 1200 پس عادیه که 2/200/000 رو 3/500/000 بدن
    بعد رفتم قیمت دلار گرفتم دیدم 1031 تومانه!!!!
    راه حل بدین اورژانسی

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

آره عزیز کافیه

من حودم با اینکه CPU Macbook Pro 15 اینچی های جدیدخیلی شاخه,ولی میخوام 13 اینچش رو بگیرم
    سامان ایران نمیای چند تا بیاری ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دلیل اینکه سری قبلی ها رو گران کردند این هست که خوب تو بازار نیست و کمیاب شده برای همین هر کس هر قیمتی دوست داره میزاره روش 373 با گارانتی الماس به مرزش 3.5 میلیون رسیده!!!و این یعنی لب تاپی که 1 ماه پیش دیس کانتینیو شده و تولید نمیشه و قیمت اش هم 1900 دلار بوده الان تو ایران دو برابر قیمت داره حال شما خودتون بینید قیمت سری جدید ها به چه شکلی میشه!
    برای کار فتوشاپ انتخاب مک بوک و پرو بسیار انتخاب خوبی هست چون تقریبا بر همه گرافیست ها اثبات شده که ال ای دی بک لایت اپل واقعا رنگ ها رو واقعی نشان میده و اصلا هیچ غیر واقع گرایی نیست اما اینکه میخواهید سراغ 15 اینچ برید خوب نکته ایی هست و ان هم اینکه کار گرافیکی در 15 اینچ جالب نیست! 17 بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید چون من همزمان با لب تاپ 15 و 17 کار کردم واقعا 17 اینچ برای کار با فتوشاپ گزینه 100 درصد بهتری هست حتی 1 درصد هم شک نکنید اما اینکه خوب با توجه به وضع بازار 17 اینچ اصلا هست تو بازار یا نیست(که به نظرم نیست چند وقت پیش میخواستیم برای یکی از دوستان پیدا نکردیم تو ایران به دلیل کمیاب بودن اش) بحث دیگری هست
    در مورد خرید سری جدید هم قطعا در مرد کار های گرافیکی خیلی بهتر از سری قبلی هست سری جدید باس رم اشون بالاتر رفته چیزی که شاید در پی سی زیاد به چشم نیاد( که من خودم تو پی سی تفاوت اش رو دیدم) دیگه چه برسه به لب تاپ که همه چی در چیپ های موبایل هست و اختلاف 1066 با 1333 بسیار زیاد هست
    درمورد فرق 2.0 با 2.2 ببینید دوست من کلا اینچ چیپ corei7 اینتل هست یعنی فناوری توربو بوست دران میباشد در کارهای سنگین خودش فرکانس کاری رو اورکلاک میکنه اما اینکه ایا به نظرم بنده حقیر میارزه مدل 2.0 با 2.2 که اختلا ف قیمت اش بسیار کم هست بله قطعا میارزه. تو مک شما خیلی به هارد نیاز دارید یکی از چیز هایی که در مک بوک بنده رو اذیت میکنه کم بودن هارد اش هست که خوب اپل ارتقا داد مخصوصا اگر بخواهید تایم ماشین رو فعال کنید یا برنامه های مک همگی حجم اشون زیاد هست 500 گیگ کاملا کافی تون هست اما 750 گیگ واقعا ایده عال هست مطمئن باشید از انتخاب اتون پشیمان نمیشید مخصوصا اینکه کمی باید اینده نگر هم باشید
    (در مورد ادیت عکس و فتوشاپ من با سری قبلی 371 که کار کردم همان هم کم نمیاورد تو محیط مک و هیچ کندی رو مشاهده نمیکنید سری جدید که قطعا با پردازنده جدید و رم و گرافیک بالاتر کاملا راحت و بی دقدقه کارهاتون رو به نظرم انجام میدید)

در مورد سایز صفحه موافقم ولی مسئله اینه که جا به جاییش مشکله.
    و ممنون از توضیحاتتون.اگر از اونطرف برام بیارن بدون شک مدل بالاترشو بر میدارم با این توضیحات.ولی تو ایران
    که قیمتا عجیب غریبه ..

شک نکن که مدل 2011 بهتره
    البته اگه وابسته ی شدید به اکس پی نیستی
    تازه مدل 2010 الان هم نایاب شده هم وحشتناک گرون

در مورد سی پی یو فکر نکنم تفاوت قیمت خیلی زیادی داشته باشن
    لپ تاپ هم که قابل ارتقا دادن نیست
    به نظر من 2.2 بهتره
    اما همون 2 هم نیازتون رو جواب می ده
    منتها فرقش در آینده بیشتر مشخص می شه که یه کاری پیش بیاد که احتیاج به سی پی یو بالا تری داشته باشه
    اون مدل 2010 رو تو خود سایت اپل دیدم تخفیف بهش خورده

راستش رو بخوای اگر می خوای بخاطر 2.2 بری پول بیشتر بدی نرو نگریش..چون فکر نمی کنم انقدر کارت بالا باشه که به این اختلاف فاهش هم نیاز مند باشی..
    نظر من بود یکم بیشتر فکر کن ببین واقعا ضرورت داره این همه پول اضافی بدی ؟؟ تازه تو ایران یعنی 700 تومان اضافه تر { حداقل }
    الان کارم زیاد نیست ولی در آینده احتمالا کارم زیاد میشه اگه همون شاخه عکاسی رو بگیرم برم بالا!
    نمیدونم چرا ما نباید اپل استور داشته باشیم ..

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

الان کارم زیاد نیست ولی در آینده احتمالا کارم زیاد میشه اگه همون شاخه عکاسی رو بگیرم برم بالا!
    تو ویکی پدیا نقشه اصفهان داشتم دید میزدم دیدم نوشته فروشگاه اپل
    کلی خندیدم
    تو بعضی موارد نوشته بود خانه ی اقای { برای مثال } احمد رضایی

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد سایز صفحه موافقم ولی مسئله اینه که جا به جاییش مشکله.
    و ممنون از توضیحاتتون.اگر از اونطرف برام بیارن بدون شک مدل بالاترشو بر میدارم با این توضیحات.ولی تو ایران
    که قیمتا عجیب غریبه ..

اون مدل 2010 رو تو خود سایت اپل دیدم تخفیف بهش خورده

تو سایت آره، اما تو بازار داخلی شده 2/900/000
    چون ما انتخاب کردن که یه چیزهایی از جنس اورانیوم داشته باشیم پس دیگه حق نداریم یه چیزهایی از جنس آلومینیوم داشته باشیم
    همین امشب منم می گفتم همه جا نمایندگی داره جز طبق معمول ایران
    حالا که حق داشتن همه چی رو ازمون گرفتن کاشکی لاقل یه نظارت درستی تو بازار می کردن که اینجوری هرکی هر قیمتی دلش خواست نده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخرين قيمتا رو ميگيد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مک بوک ایر مدل 2011 13 اینچ بالاترین کانفیگش 1.900.000
    مک بوک پرو مدل 2010 15 اینچ 2.900.000
    مک بوک پرو مدل 2011 15 اینچ 3.500.000
    البته بالاترین که گفتم اون چیزیه که تو ایران هست
    مثلا مک بوک پرو فقط سی پی یو 2.0 و 2.2 هست اما تو سایتش 2.3 هم هست
    که اینجا حدودا 1.300.000 از سایت گرون تره

9. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خبر خوب از اینکه با تزریق دلار به بازار قیمت دلار در بازار امروز همان 1030 تومانی بود که در فرودگاه با بلیط میفروشند.
    اگر این وضع دلار تا بعد از عید هم تثبیت بشه شک نکنید 100 درصد قیمت میاد پایین و همین طور خوب تا اون موقع کلی مک بوک پر جدید وارد بازار میشه نه مثل حالا که اصلا گیر نمیاد!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبر خوب از اینکه با تزریق دلار به بازار قیمت دلار در بازار امروز همان 1030 تومانی بود که در فرودگاه با بلیط میفروشند.
    اگر این وضع دلار تا بعد از عید هم تثبیت بشه شک نکنید 100 درصد قیمت میاد پایین و همین طور خوب تا اون موقع کلی مک بوک پر جدید وارد بازار میشه نه مثل حالا که اصلا گیر نمیاد!
    راستش همچین خبر خوبی نیست
    چون طبق قانون سوم نیوتن تو ایران هیچ وقت هیچ قیمتی پایین نمیاد و یا بالا می ره یا فقط ثابت می مونه
    کلا هیچی ارزون نمی شه
    البته بیشتر منظورم رو قیمت دلاره
    تازه فعلا که قیمت شده 3800 و 4 میلیون
    تا این بیاد ارزون شه 6 ماه طول می کشه
    هر چقدر هم که پایین بیاد باز هم از اون چیزی که باید باشه خیلی بالا تره
    6 ماه دیگه باز همه می گن صبر کن تا مدل جدیدش بیاد
    کلا این جریان خریدن مک بوک پرو داره منو دیوونه می کنه!!

12. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •