آره عزیز کافیه
من حودم با اینکه CPU Macbook Pro 15 اینچی های جدیدخیلی شاخه,ولی میخوام 13 اینچش رو بگیرم
آره عزیز کافیه
من حودم با اینکه CPU Macbook Pro 15 اینچی های جدیدخیلی شاخه,ولی میخوام 13 اینچش رو بگیرم
آقا ما دیوونه شدیم رفت
8 ماهه تو کف این لامپ صد موندم اصلا دیگه نمی تونم صبر کنم
پیدا کردن یکی که از اون طرف بیاره مثل چی بگم سخت شده
کاشکی می شد یه نفر می رفت واسه همه مون میاورد
نامردا بهانه کردن که قیمت دلار رفته بالا شده 1200 پس عادیه که 2/200/000 رو 3/500/000 بدن
بعد رفتم قیمت دلار گرفتم دیدم 1031 تومانه!!!!
راه حل بدین اورژانسی
سامان ایران نمیای چند تا بیاری ؟؟؟
![]()
دلیل اینکه سری قبلی ها رو گران کردند این هست که خوب تو بازار نیست و کمیاب شده برای همین هر کس هر قیمتی دوست داره میزاره روش 373 با گارانتی الماس به مرزش 3.5 میلیون رسیده!!!و این یعنی لب تاپی که 1 ماه پیش دیس کانتینیو شده و تولید نمیشه و قیمت اش هم 1900 دلار بوده الان تو ایران دو برابر قیمت داره حال شما خودتون بینید قیمت سری جدید ها به چه شکلی میشه!
برای کار فتوشاپ انتخاب مک بوک و پرو بسیار انتخاب خوبی هست چون تقریبا بر همه گرافیست ها اثبات شده که ال ای دی بک لایت اپل واقعا رنگ ها رو واقعی نشان میده و اصلا هیچ غیر واقع گرایی نیست اما اینکه میخواهید سراغ 15 اینچ برید خوب نکته ایی هست و ان هم اینکه کار گرافیکی در 15 اینچ جالب نیست! 17 بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید چون من همزمان با لب تاپ 15 و 17 کار کردم واقعا 17 اینچ برای کار با فتوشاپ گزینه 100 درصد بهتری هست حتی 1 درصد هم شک نکنید اما اینکه خوب با توجه به وضع بازار 17 اینچ اصلا هست تو بازار یا نیست(که به نظرم نیست چند وقت پیش میخواستیم برای یکی از دوستان پیدا نکردیم تو ایران به دلیل کمیاب بودن اش) بحث دیگری هست
در مورد خرید سری جدید هم قطعا در مرد کار های گرافیکی خیلی بهتر از سری قبلی هست سری جدید باس رم اشون بالاتر رفته چیزی که شاید در پی سی زیاد به چشم نیاد( که من خودم تو پی سی تفاوت اش رو دیدم) دیگه چه برسه به لب تاپ که همه چی در چیپ های موبایل هست و اختلاف 1066 با 1333 بسیار زیاد هست
درمورد فرق 2.0 با 2.2 ببینید دوست من کلا اینچ چیپ corei7 اینتل هست یعنی فناوری توربو بوست دران میباشد در کارهای سنگین خودش فرکانس کاری رو اورکلاک میکنه اما اینکه ایا به نظرم بنده حقیر میارزه مدل 2.0 با 2.2 که اختلا ف قیمت اش بسیار کم هست بله قطعا میارزه. تو مک شما خیلی به هارد نیاز دارید یکی از چیز هایی که در مک بوک بنده رو اذیت میکنه کم بودن هارد اش هست که خوب اپل ارتقا داد مخصوصا اگر بخواهید تایم ماشین رو فعال کنید یا برنامه های مک همگی حجم اشون زیاد هست 500 گیگ کاملا کافی تون هست اما 750 گیگ واقعا ایده عال هست مطمئن باشید از انتخاب اتون پشیمان نمیشید مخصوصا اینکه کمی باید اینده نگر هم باشید
(در مورد ادیت عکس و فتوشاپ من با سری قبلی 371 که کار کردم همان هم کم نمیاورد تو محیط مک و هیچ کندی رو مشاهده نمیکنید سری جدید که قطعا با پردازنده جدید و رم و گرافیک بالاتر کاملا راحت و بی دقدقه کارهاتون رو به نظرم انجام میدید)
در مورد سایز صفحه موافقم ولی مسئله اینه که جا به جاییش مشکله.
و ممنون از توضیحاتتون.اگر از اونطرف برام بیارن بدون شک مدل بالاترشو بر میدارم با این توضیحات.ولی تو ایران
که قیمتا عجیب غریبه ..
اون مدل 2010 رو تو خود سایت اپل دیدم تخفیف بهش خورده
الان کارم زیاد نیست ولی در آینده احتمالا کارم زیاد میشه اگه همون شاخه عکاسی رو بگیرم برم بالا!راستش رو بخوای اگر می خوای بخاطر 2.2 بری پول بیشتر بدی نرو نگریش..چون فکر نمی کنم انقدر کارت بالا باشه که به این اختلاف فاهش هم نیاز مند باشی..
نظر من بود یکم بیشتر فکر کن ببین واقعا ضرورت داره این همه پول اضافی بدی ؟؟ تازه تو ایران یعنی 700 تومان اضافه تر { حداقل }
نمیدونم چرا ما نباید اپل استور داشته باشیم ..
تو ویکی پدیا نقشه اصفهان داشتم دید میزدم دیدم نوشته فروشگاه اپلالان کارم زیاد نیست ولی در آینده احتمالا کارم زیاد میشه اگه همون شاخه عکاسی رو بگیرم برم بالا!
نمیدونم چرا ما نباید اپل استور داشته باشیم ..
کلی خندیدم
تو بعضی موارد نوشته بود خانه ی اقای { برای مثال } احمد رضایی![]()
تو سایت آره، اما تو بازار داخلی شده 2/900/000
چون ما انتخاب کردن که یه چیزهایی از جنس اورانیوم داشته باشیم پس دیگه حق نداریم یه چیزهایی از جنس آلومینیوم داشته باشیم
همین امشب منم می گفتم همه جا نمایندگی داره جز طبق معمول ایران
حالا که حق داشتن همه چی رو ازمون گرفتن کاشکی لاقل یه نظارت درستی تو بازار می کردن که اینجوری هرکی هر قیمتی دلش خواست نده
آخرين قيمتا رو ميگيد
مک بوک ایر مدل 2011 13 اینچ بالاترین کانفیگش 1.900.000
مک بوک پرو مدل 2010 15 اینچ 2.900.000
مک بوک پرو مدل 2011 15 اینچ 3.500.000
البته بالاترین که گفتم اون چیزیه که تو ایران هست
مثلا مک بوک پرو فقط سی پی یو 2.0 و 2.2 هست اما تو سایتش 2.3 هم هست
که اینجا حدودا 1.300.000 از سایت گرون تره
خبر خوب از اینکه با تزریق دلار به بازار قیمت دلار در بازار امروز همان 1030 تومانی بود که در فرودگاه با بلیط میفروشند.
اگر این وضع دلار تا بعد از عید هم تثبیت بشه شک نکنید 100 درصد قیمت میاد پایین و همین طور خوب تا اون موقع کلی مک بوک پر جدید وارد بازار میشه نه مثل حالا که اصلا گیر نمیاد!
راستش همچین خبر خوبی نیست
چون طبق قانون سوم نیوتن تو ایران هیچ وقت هیچ قیمتی پایین نمیاد و یا بالا می ره یا فقط ثابت می مونه
کلا هیچی ارزون نمی شه
البته بیشتر منظورم رو قیمت دلاره
تازه فعلا که قیمت شده 3800 و 4 میلیون
تا این بیاد ارزون شه 6 ماه طول می کشه
هر چقدر هم که پایین بیاد باز هم از اون چیزی که باید باشه خیلی بالا تره
6 ماه دیگه باز همه می گن صبر کن تا مدل جدیدش بیاد
کلا این جریان خریدن مک بوک پرو داره منو دیوونه می کنه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)