خوب مثل اینکه cpu یک گیگ هم تکذیب شد و خیال همه رو هم راحت کرد
اگه کیفیت صدا در هنگام فیلمبرداری حتی تو حالت vga هم خوب بود برای من کفایت می کرد و این گوشی رو می گرفتم. ام افسوس که نیست
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
خوب مثل اینکه cpu یک گیگ هم تکذیب شد و خیال همه رو هم راحت کرد
اگه کیفیت صدا در هنگام فیلمبرداری حتی تو حالت vga هم خوب بود برای من کفایت می کرد و این گوشی رو می گرفتم. ام افسوس که نیست
خدا رو شکر که تکذیب شد و گرنه باید یه عمرم صبر میکردیم تا اون بیاد
مبر طاعت نفس شهوت پرست که هر ساعتش قبله ای دیگر است
سال دیگه سامسونگ یه گوشی میزنه با قابلیت فرمان از روی صدای کاربر با کیفیت بالا
در کل این گوشی راه خوبی رو برای سینمایی جیبی دیجیتال در آینده باز کرده
من یکی سامسونگ رو تصدویق میکنم که واقعا قلبش برای جیب مشتریانش می تپه
Last edited by farhooode; 18-08-2009 at 11:02.
من فکر میکردم مشکل فقط در حالت HD ـه ، مگه اینطور نیست ؟؟ در حالت D1 و VGA که دیگه نباید مشکل پهنای باند داشته باشه . آیا در فیلمبرداری با کیفیت D1 و VGA هم مشکل بی کیفیتی صدا داره؟
اومنيا البته يعني همه چيز ، اما اين اسم الان روي گوشي هاي ويندوز موبايل گذاشته ميشه. واقعيت اينه كه i8910 رو به هيچ شكل نمي شه ادامه i900 دونست حداقل به اين خاطر كه اومنيا ويندوزموبايل داره و امكانات مالتي مدياش بالا نيست، اما i8910 يك ويدئوپليره، سيمبا داره و امكانات مالتي مدياش بالاست. اينها دو كهكشان مختلفند. به همين خاطر نظرسنجي تاپيك حاضر مفهومش رو از دست مي ده.![]()
سیلاماگه کیفیت صدا در هنگام فیلمبرداری حتی تو حالت vga هم خوب بود برای من کفایت می کرد و این گوشی رو می گرفتم. ام افسوس که نیست
همین الانم کیفیتش بد نیست فقط اگر جای شلوغ باشه صداش بد ضبط میشه شما بگیر آپدیت کن چه کاریه .............
ای بابا چه ربطی داره عزیزم به نظر شما امکانات = مولتی مدیاست !!!!!!!!!!!!!!!! عجیبه هاواقعيت اينه كه i8910 رو به هيچ شكل نمي شه ادامه i900 دونست حداقل به اين خاطر كه اومنيا ويندوزموبايل داره و امكانات مالتي مدياش بالا نيست
یعنی هر گوشی که امکانات مولتی مدیاش بالاست یعنی یه گوشی سطح بالا؟
نه عزیزم ربطی به سیستم عامل نداره در ضمن کی گفته ویندوز موبایل امکانات مولتی مدیا نداره ؟؟
اتفاقا وین مو امکاناتش از نظر مولتی بالاتره
با این توصیف هایی که دوستان از ضبط صدای این گوشی میکنن من موندم اصلا" این گوشی صدایی هم ضبط میکنه ؟یا فقط خش خش ضبط میکنه ....لطفا"" یکی از دوستان ما رو روشن کنه.....
سلام احمد جان گل و گلاب
کم پیدایی برادر
سیلام
همین الانم کیفیتش بد نیست فقط اگر جای شلوغ باشه صداش بد ضبط میشه شما بگیر آپدیت کن چه کاریه .............
سلام دوست عزیز. به صفحه 126 همین تایپیک پست 1259 مراجعه کنید و نظر نینجای عزیز که این گوشی رو داره بخونید. صدای فیلمبرداری این گوشی بعد از اپدیت از n97 بهتر است.![]()
Last edited by mahroo_z1; 18-08-2009 at 14:42.
سلام
بابا چرا همه درگیرن.
به نظر من ضبط صداش تو فیلمبرداری هیچ مشکل خاصی نداره.کاملا واضح و قابل قبوله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)