سلام
مدل i7 تا اونجایی که اطلاع دارم گرافیک 640 هست و 630 مربوط بهi5هستش
در مورد پک هم همشون داخل یه کارتن هستش که کارتن لبتاب هم داخلشه و معمولا کیف و موسش از برند لنوو هست
سلام
مدل i7 تا اونجایی که اطلاع دارم گرافیک 640 هست و 630 مربوط بهi5هستش
در مورد پک هم همشون داخل یه کارتن هستش که کارتن لبتاب هم داخلشه و معمولا کیف و موسش از برند لنوو هست
كيف و موس كيفيت قابل قبولي دارند؟
ميشه اينها رو به خود فروشنده پس داد چقدر بر ميداره يعني؟
در حد اشانتیون قابل قبولن. ولی خیلی ارزش مادی ندارن. فکر کنم کیف، ماوس و آنتی ویروس رو هم 40 ارزش داشته باشه. اگه اینارو نمیخوای خوب میتونی بجای گارانتی سازگار، گارانتی مادیرانیشو بگیری ارزونتر در میاد.
سلام
از دوستانی که ایسر دارند مخصوصااونایی که مدل v3 رو دارند یا دوستان مطللع میدونند که هارد وباطری و رمی که روی دستگاه هست چه مارکیه؟خواهشا هرکی میدونه جواب بده که خیلی مهممه برام این مساله!
Last edited by s.khafan; 17-11-2012 at 21:06.
سلام
از دوستانی که ایسر دارند مخصوصااونایی که مدل v3 رو دارند یا دوستان مطللع میدونند که هارد وباطری و رمی که روی دستگاه هست چه مارکیه؟خواهشا هرکی میدونه جواب بده که خیلی مهممه برام این مساله!
سلام
من یه v3 خریدم.
بعد از شارژ اول دیگه شارژ نکرد.
باطری رو درآوردم مستقیم از برق استفاده کردم بازم کار نکرد.
احتمالا مشکل از شارژر هست.
اگه حدس دیگه ای میزنید بهم بگید.
یه مورد دیگه اینکه شارژر گارانتی داره؟
گارانتی سازگار هم هست.
مرسی
سلام دوستان ...اونایی که این لپ تاپو خریدن اگه میشه بیشتر درمورده کیفیت صفحه نمایش این لپ تاپ بگن!!!!! اگه خدا بخواد شاید منم یکی از همین لپ تاپا خریدم فقط روی صفحه نمایش خیلی حساسم... صفحش ماته یا براق؟؟؟ اگه میشه چندتا عکس از لپ تاپتون بگیرید بزارید ممنونتون میشم..با تشکر
من acer e1 571g دارم موقع بازی دماش بین 70 تا 80 و کارای معمولی 45 هست کول پد هم گذاشتم فرقی نمیکنه چکارش کنم یخده خنکتر باشه
کلا کیفیت صفحه لب تاب به پی سی نمیرسه خیالت راحت اگه خیلی اهمیت داره لب تاب نگیر
اقا یه مشکلی با وایرلس لپ تاپ پیدا کردم که نیمدونم هنوز مشکل از کجاست
توی دانشگاه که بودم و میخواستم یکی از درایورهای دستگاه رو اپدیت کنم یه فایل ۲۰۰مگی بود.اقا تا ما اینو دانلود بکنیم پوستمون کنده شد.چون هر ۱۰ دقیقه به ۱۰اینترنت قطع میشد و وسط دانلود هی قطع میشد و دوباره بعد حدود ۵دقیقه وصل میشد و دانلود میکرد و هی روی وایرلس مینوشت limited.من پیش خودم گفتم شاید وایرلس دانشگاه اینجوریه و طوری طراحی کردن که کسی نتونه زیاد دانلود کنه.اما وقتی اومدم خونه و دوباره یه فایل ۱۷۰مگی رو خواستم دانلود کنم باز هم همین مشکل بود و حتی وقتی دارم وب گردی میکنم یهو وسط کار همون نوشته میاد و اینترنت قطع میشه.بزار اینجوری بهت بگم که هرکاری که با وایرلس دستگاه میخوام بکنم اینترنتش یهو قطع میشه و دوباره بعد چند دقیقه وصل میشه.میخواستم بدونم میدونی مشکل کار چیه؟چون این قضیه بدجوری داره رو اعصاب راه میره.
لپ تاپم هم Acer V3 با کانفیگ i7 و مودم /روتر من هم Linksys WAG320n هست
بد جوری این مشکل اعصابمو خورد کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)