تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ساخت این تاپیک خوب بود یا نه؟

راي دهنده
882. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوب بود.

850 96.37%
  • فکر خوبی نبود.

32 3.63%
صفحه 134 از 200 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1992

نام تاپيک: [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

سلام :

سلام برای gta iv ویندوز XP بهتره یا ویندوز7 (seven)
    XP SP3 بهترين گزينه هست ! چون seven با اين بازي مشكل داره و تيك ميزنه ! (تستش كردم)

آقا امروز این بازی رو نصب کردم ولی این ارور رو میده:

چیکار باید بکنم تا بازی اجرا بشه؟
    مشكل يا از كرك هست ! يا از نصب بازي ! لطفا بگيد كركتون چيه ؟ اگه ريزور نيست ! حتما از لينك زير دانلود كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ریزور رو امتحان کردم جواب نداد ممکنه از ویندوز باشه چون بعد اینکه ویندوزو عوض کردم دیگه نصب نشد قبلا رو ویندوز قبلیم نصب بود و روون اجرا می شد

داره خودمونی میشه KING OF GTA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

سلام يه مد ميخوام بره پمپ بنزين .بنزين بگيره ولطف كنيد اموزش بصب مد رو هم بگيد ممنون!!!

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام
    من بازي را نصب کردم اما اين مشکل را دارم ( لطفا حداکثر تا همين امشب کمک کنيد dvd ها مال خودم نيست )

- بازي را نصب کردم بدون کرک، وقتي بازي را اجرا مي کنم مشکلي نداره اما کد فعال سازي مي خواهد
    - کرک را در محل نصب کپي مي کنم اما fatal error را مي دهد ( ويندوزم ويستا اصل لپ تاپ هست )

اگر patch يا کد فعال سازي مناسب يا crack خوبي هست سريعا معرفي کنيد. عجله دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان

تو رو خدا مسخرم نكنيد من بازي رو نصب كردم و ميخوام اين ژچ ها رو نصب كنم بعد از دانلود چي كارشون كنم يكي يه توضيح كامل بده فرض كنيد من هيچي بلد نيستم ژس قدم به قدم بگيد چي كار كنم
    ممنونم

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اول بايد يكي از اپديت هاي بازي رو نصب كني بعد يه ماشين دانلود كني بعد نرم افزار spark iv يا open iv رو واسه ورژن بازي تهيه كني (تو صفحه ي يك هست)بعد spark iv رو باز كن و برو تو مسير بازي و از مسير
    E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages
    vehicles.img رو باز كن بعد ماشيني رو كه دانلود كردي رو با اوني كه اونجا هست import كن و بعد save كن و ببند
    بعد احتمالا توي فايل ماشين دانلود شده read me هست اونو باز كن و كارا يي كه ميگه رو انجام بده مثلا اگه نوشته
    SCHAFTER 1700.0 5.5 85 0.0 0.0 -0.09 0.0 5 0.17 1.0 141.0 0.27 0.65 0.7 35.0 1.25 0.95 13.5 0.14 0.47 1.6 1.3 1.3 0.12 -0.16 0.0 0.5 1.0 1.0 0.5 1.5 0.0 25000 440010 0 0
    اول تو فايل E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\common\data .handling.dat رو پيدا كن و با notepad بازش كن و مثل مثال ctrl+F رو بزن و دنبال schafter بگرد (ماشين مثال schafter هست) اين لاين هايي رو كه بالا ميبيني (توي readme هست)رو جلوي( schafter ) كپي كن و اوني كه خودش داره رو پاك كن و همين كارارو با vehicles.ide و carcols.dat بكن و بعد سيو كن بعد برو بازي كن . اگه بازي load نشد يعني اشتباه كردي ولي اگه load شد بعد از اين كه چند دقيقه روندي بازي ارور داد بايد سيو هاتو پاك كني
    2-اگه نتونستي مي توني اگه از adsl استفاده ميكني از اين لينك استفاده كني
    کد:
    همه ي ماشين هايي كه تا الان بيرون امدن توش هست يه vehicles.img هست با چند تا فايل ديگه كه كافيه كپي شون كني تو محل بازي
    البته اگه از روش اول استفاده مي كني بايد asiloader و filecheckfix.asi رو هم داشته باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اول بايد يكي از اپديت هاي بازي رو نصب كني بعد يه ماشين دانلود كني بعد نرم افزار spark iv يا open iv رو واسه ورژن بازي تهيه كني (تو صفحه ي يك هست)بعد spark iv رو باز كن و برو تو مسير بازي و از مسير
    E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages
    vehicles.img رو باز كن بعد ماشيني رو كه دانلود كردي رو با اوني كه اونجا هست import كن و بعد save كن و ببند
    بعد احتمالا توي فايل ماشين دانلود شده read me هست اونو باز كن و كارا يي كه ميگه رو انجام بده مثلا اگه نوشته
    SCHAFTER 1700.0 5.5 85 0.0 0.0 -0.09 0.0 5 0.17 1.0 141.0 0.27 0.65 0.7 35.0 1.25 0.95 13.5 0.14 0.47 1.6 1.3 1.3 0.12 -0.16 0.0 0.5 1.0 1.0 0.5 1.5 0.0 25000 440010 0 0
    اول تو فايل E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\common\data .handling.dat رو پيدا كن و با notepad بازش كن و مثل مثال ctrl+F رو بزن و دنبال schafter بگرد (ماشين مثال schafter هست) اين لاين هايي رو كه بالا ميبيني (توي readme هست)رو جلوي( schafter ) كپي كن و اوني كه خودش داره رو پاك كن و همين كارارو با vehicles.ide و carcols.dat بكن و بعد سيو كن بعد برو بازي كن . اگه بازي load نشد يعني اشتباه كردي ولي اگه load شد بعد از اين كه چند دقيقه روندي بازي ارور داد بايد سيو هاتو پاك كني
    2-اگه نتونستي مي توني اگه از adsl استفاده ميكني از اين لينك استفاده كني
    کد:
    همه ي ماشين هايي كه تا الان بيرون امدن توش هست يه vehicles.img هست با چند تا فايل ديگه كه كافيه كپي شون كني تو محل بازي
    البته اگه از روش اول استفاده مي كني بايد asiloader و filecheckfix.asi رو هم داشته باشي

ممنونم از زحماتتون

ولي ديگه بازي بالا نمياد نميدونم چرا

هر كاري ميكنم نمياد حوصله ندارم دوباره نصب كنم راه ديگه ايي بلد نيستيد اصلا بيخيال پچ شدم فقط ميخوام بازي بالا بياد راهي هست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

سلام
    من بازي را نصب کردم اما اين مشکل را دارم ( لطفا حداکثر تا همين امشب کمک کنيد dvd ها مال خودم نيست )

- بازي را نصب کردم بدون کرک، وقتي بازي را اجرا مي کنم مشکلي نداره اما کد فعال سازي مي خواهد
    - کرک را در محل نصب کپي مي کنم اما fatal error را مي دهد ( ويندوزم ويستا اصل لپ تاپ هست )

اگر patch يا کد فعال سازي مناسب يا crack خوبي هست سريعا معرفي کنيد. عجله دارم
    اولا اين بازي روي ويستا لپ تاپ اجرا نميشه (در صورتي كه سرويس پك ويندوز ويستا لپ تاپت 1 باشه)

خوب معلومه كه بدون كرك كد فعال سازي ميخواد شما بايد اين كرك (بهترين كرك اي وي) را دانلود كنيد

http://h4m1d.persiangig.ir/Grand_Theft_Auto_IV_Crack_Only-Razor1911.rar

از دوستان خواهش ميكنم اين بازي رو روي پي سي خانگي نصب و اجرا كنن ! چون در غير اين صورت هم مجبورند ويندوز اصل شركت رو عوض كنن هم سيستم لپ تاپو بالا ببرن !

ممنونم از زحماتتون

ولي ديگه بازي بالا نمياد نميدونم چرا

هر كاري ميكنم نمياد حوصله ندارم دوباره نصب كنم راه ديگه ايي بلد نيستيد اصلا بيخيال پچ شدم فقط ميخوام بازي بالا بياد راهي هست ؟
    دوست عزيز متاسفانه شما اشتباه اديت كردين يا فايلتون مشكل داره ! فقط در صورتي ميتونيد بازي رو اجرا كنيد كه ري اينستالش كنيد !

يا پاك و دوباره نصبش كنيد !

توي همين تايپك يكي از دوستان آموزش كامل اديت رو گذاشته يه سرچ بكنيد يا پست اول رو بررسي كنيد

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

خوب من كه خودم از اون روش استفاده ميكنم لازم نيست بازي رو دوباره نصب كني كافيه DVD1رو يندازي و REPAIR كني 2 دقيقه طول ميكشه ولي اگه بازم خواستي از ماشين هاي جديد استفاده كني تو spark iv بعد از save .روي rebuild كليك كن و امتحان كن و اگه خواستي مي توني به من مراحل كارتو بفرستي
    تازه اگرم rebuild كردي يادت نره كه كل گيمت رو back up برداري و به جاي ديگه كپي كني

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

من ديروز يهو به فكرم افتاد كه شما نگفتي ايشون پچ نصب كنه ! اين بازي با پچ اديت ميشه يا بهتره بگم با پچ بهتر اديت ميشه لطفا اگر ميخواهيد بازي رو اديت كنيد از

http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html

استفاده كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •