برای ما که با ترمز دستی پیکان هیج فرقی نداشت
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
برای ما که با ترمز دستی پیکان هیج فرقی نداشت
راهی نیست که ترمز ذستی 405 را خوبش کرد ؟
یه سوال دیگه هم دارم
به جز من تو فامیلمون چند نفر دیگه هم 405 مدل 88 رو دارن . یه روز یکی از فامیلامون اومده بود خونمون . موقع رفتن دیدم که وقتی خودرو اون در حالت سلو داره کار می کنه از ماشین من نرمتر کار می کنه . منظورم اینه که انگار ماشین من تو حالت سلو یه جاهاییش نیاز به روغن کاری داره و صدای موتور یه حالت خاصیه . شاید بشه گفت بلند تره و توام با جیر جیره . میشه کاری کرد که نرم تر و بی سر و صدا تر کار کنه ؟
آخه بالا بر شیشه های ماشین من هم صداش زیاد بود گفتم نکنه می خواد خراب بشه . بردمش تعمیر گاه گفت که از جنس بالا بر هست و عادیه . گفت هر چند وقت از یه قطعه ای استفاده می کنن که جنسش با قطعه قبلی فرق می کنه و ...
اگه این مورد بالا هم معمولی باشه باید نتیجه بگیریم که ماشین مد مدل پر سر و صدای 405 هست![]()
برای ترمز دستی راهی نیست. برای صدای جیرجیر موتور احتمالا مشکل از سوپاپها یا سر سیلندر هست که عوضش کنید درست می شه.
می شه بیشتر توضیح بدین
چطور مطمئن بشم ایراد از سوپاپ هاست ؟
هزینه چقدر آب می خوره ؟
حل مشکل راحته با باید ماشین تو تعمیرگاه بخوابه ؟
می برید تعمیرگاه میگید موتور صدا می ده. اونا هم اول سوپاپها رو چک می کنن. اگه خورده شده باشن (که به مرور زمان اینطور میشه) اونا رو براتون عوض می کنن.) ممکنه محل قرارگیری سوپاپها رو سر سیلندر گشاد شده باشه که اونوقت باید سر سیلندر عوض شه. اگه ماشین گارانتی داشته باشه خیلی آب نمی خوره. این کار رو هم باید تعمیرگاه انجام بده. نه خودتون. باید ماشین بخوابه
دوستان چه جوری میشه ارتفاع صندلی راننده رو بالا پایین کرد؟
مرسی
سلام.بین 405 و پارس، تصمیم گرفتم پارس بخرم.شخصا یه پارس علاقه دارم.ولی چند روزه همه بدیش رو گفتند.تا مکانیک اشنا هم گفته پارس خوب نیست و دوگانه ها موتورسوزی دارند.البته داداشم دوگانه 86 داشت و دوبار گیربکس ترکوند به خاطر کارای عجیب و غریبی که میکرد ولی بازم ماشین سرحال بود.همه میگن 405 دوگانه بهتره.با این حال دنبال پارس مدل 88 دوگانه هستم.بیشتر واسه شهر میخوام و اخر هفته ها هم بیرون شهر.ماهی هم دو سفر .با تمام این اوصاف، شما این مشکلات رو وارد میدونین؟از 405 خوشم نمیاد چون داشتم و دلمو زده.اطرافیانم پارس دارند و مشکلی ندارند ولی بقیه بد میگن.
یه سوال دیگه:میگن پارس های مدل 88-89 به بعد رگولاتورشون بی کیفیت و ایرانیه ولی قبلیا بهترند.ایا تایید میشه؟ممنون
-----------------------------------------
پارس تمیز مدل 88 بهتره یا 405 دوگانه صفر؟
Last edited by kalantarahura; 29-12-2012 at 12:06.
خب من واسه 405 ساعت پارس نصب کردم . ولی ست پنل وسط هم رنگ کردم نقره ای هم رنگ ماشین . رنگ کیلومتر و پنل وسط و کلیدها هم یخی شد
نظرتون چیه ؟
![]()
به نظر جالبه.کاش یه عکس هم در روز میذاشتین
این ماشین خودته؟ همون کم کارکرده مدل 85 ه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)