تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 199 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

ممنون..
    دستگاهم رو قبلا lt+ کردم (واسه اینکه need for speed HP اجرا بشه) ولی نمی دونم 1.9 بوده یا نه!!
    من کلا لایو نمیرم ..
    این قیمت lt+1.9 کردن حدودا چقدره ؟
    شما lt 1.91 رو بریز بهتر هست.
    هزینه اش حدودا 10-15 هستش.

2. 3 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پارسا جان کسی که ال تی پلاس 1.91 رو نریخته باشه از کپی خوری می افته لایو رفتنی مثل اینکه عرایضم رو کامل نخوندی صحباتم با دوستی بود که از 2 سال پیش که دستگاه رو خریده جز فیفا بازی دیگه ای نکرده و هیچ آپدیتی نریخته من ایشون رو راهنمایی کردم که لایو نره

hessi جان من الان گلوی مربوطه رو جر دادم 2 ساعت انشا نوشتم الان رفتی زدی تعطیلوندی دستگاه رو بابا بیخیال! من که در جواب پویا همین صفحه قبلی گفتم که اگه ال تی پلاس بالاتر از 1.91 ندارین لایو نرین!

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پارسا جان کسی که ال تی پلاس 1.91 رو نریخته باشه از کپی خوری می افته لایو رفتنی مثل اینکه عرایضم رو کامل نخوندی صحباتم با دوستی بود که از 2 سال پیش که دستگاه رو خریده جز فیفا بازی دیگه ای نکرده و هیچ آپدیتی نریخته من ایشون رو راهنمایی کردم که لایو نره
    حدس میزنم (مطمئن نیستم اصلا) که اگه قبل از ریختن داشبورد هم 1.91 بریزین بازم با آپدیت به داشبورد 13599 یا 13146 ال تی + میپره... چون کلا درایو ریفلش میشه به یه 0251...

دوست عزیز الان که رفتین لایو و کپی خور پر ، میتونین از طریق این آموزش مشکل رو رفع کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حدس میزنم (مطمئن نیستم اصلا) که اگه قبل از ریختن داشبورد هم 1.91 بریزین بازم با آپدیت به داشبورد 13599 یا 13146 ال تی + میپره... چون کلا درایو ریفلش میشه به یه 0251...

دوست عزیز الان که رفتین لایو و کپی خور پر ، میتونین از طریق این آموزش مشکل رو رفع کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پارسا حدست باید درست باشه الان کل کل مایکی با ال تی پلاس ها شروع شده اینا میان داشبورد با خاصیت ریفلش میدن از این هکر c4 نمی دونم چی چی میان این ال تی پلاس ها رو میدن الته من دیگه از لایو فعلا دور موندم نمی دونم بعد ال تی پلاس 1.91 چند تا داشبورد اومده ولی این کارای مایکی واسه بی اثر کردن خاصیت ال تی پلاس های جدیده نمی دونم کی می خوان دست از لج بازی در بیارن! ما هم بلاتکلیفیم. این جی تگ لعنتی بیاد من یکی از کنسولارو اورجینال خور می کنم اون یکی رو جی تگ لایو رفتنی دیگه خودمو واسه این دنگ و فنگ مهمون نمی کنم

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

(یه سوال ، چرا من تو این تاپیک نمیتونم تشکر بزنم آیا؟؟؟ )
    کاملا تایید میشه... الان مایکی داره تمام زورشو میزنه که یه بلایی سر LT+ ها بیاره... البته هنوز با LT+ 1.91 و داشبورد آخر یعنی 13599 مشکلی نیست... ولی باید انتظار اینو داشت که باز یه بلای دیگه توی داشبورد بعدی سر LT+ ها بیاد

10. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

hessi جان من الان گلوی مربوطه رو جر دادم 2 ساعت انشا نوشتم الان رفتی زدی تعطیلوندی دستگاه رو بابا بیخیال! من که در جواب پویا همین صفحه قبلی گفتم که اگه ال تی پلاس بالاتر از 1.91 ندارین لایو نرین!
    من قبل از اینکه برم لایو و فیفا رو دانلود کنم توی تاپیک fifa12 پرسیدم و جواب دادن هیچ مشکلی پیش نمیات !!!!!!!
    (پست شمارو ندیدم)
    بعد بردمش که واسم lt+ update کنن . مغازه دار گفت اگه نمی خوای بازی کنی فعلا update نکن صبر کن تا gears3 بیات چون معلوم نیست gears3 روی lt+1.91 بخونه و ممکنه یه update جدیدتر بیات ...که دیگه نخوام 2بار هزینه کنم ....
    وست عزیز الان که رفتین لایو و کپی خور پر ، میتونین از طریق این آموزش مشکل رو رفع کنید :
    کد:
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
    ممنون

من الان نمیدونم lt+ م چنده فقط من یه بار دادم واسم LT+ کنن اونم موقعه ای بود که need for speed HP اومده بود !!؟!؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

(یه سوال ، چرا من تو این تاپیک نمیتونم تشکر بزنم آیا؟؟؟ )
    کاملا تایید میشه... الان مایکی داره تمام زورشو میزنه که یه بلایی سر LT+ ها بیاره... البته هنوز با LT+ 1.91 و داشبورد آخر یعنی 13599 مشکلی نیست... ولی باید انتظار اینو داشت که باز یه بلای دیگه توی داشبورد بعدی سر LT+ ها بیاد
    ریسک کردن به بهای بن شدنه بلایی که سر همین بچه های خودمون هم اومده چندتاشون من سر و گوش آب دادم توی وب پیج های خارجی واسه 1.91 خیلی باگ گزارش شده که ناجور ترینش امن نبودنش توی محیط لایو هست طوری که یه راست بین میشه طرف با همین ال تی پلاس من که اصلا نمی خوام ریسک کنم به خاطر عجول بازی چون یه بار ضربه خوردم از عجله و کنسول قبلیم erase شد گرچه الان با اوکی شدن جی تگ می تونم یکیشون رو جی تگ و یکی رو اورجینال خور کنم

من قبل از اینکه برم لایو و فیفا رو دانلود کنم توی تاپیک fifa12 پرسیدم و جواب دادن هیچ مشکلی پیش نمیات !!!!!!!
    (پست شمارو ندیدم)
    بعد بردمش که واسم lt+ update کنن . مغازه دار گفت اگه نمی خوای بازی کنی فعلا update نکن صبر کن تا gears3 بیات چون معلوم نیست gears3 روی lt+1.91 بخونه و ممکنه یه update جدیدتر بیات ...که دیگه نخوام 2بار هزینه کنم ....
    ممنون

من الان نمیدونم lt+ م چنده فقط من یه بار دادم واسم LT+ کنن اونم موقعه ای بود که need for speed HP اومده بود !!؟!؟!
    حالا زیاد خودت رو ناراحت نکن تو فعلا اگه گیم اینا زیاد نداری بشین این فیفا رو دانلود کن دموش رو بازی کن حالشم ببر تازه به نظرم خیلی هم مشکلی نیست چون همه مشکلاتت با ریختن یه ال تی پلاس حل میشه (فقط امیدوارم اگه فلگ نشده باشی!) در ضمن الان دستگاهت اورجینال خوره به نظرم فیفا که بیاد سفارش یه اورجینالش رو بده تو که میگی زیاد گیم بازی نمی کنی والا به خدا ارزش داره با همین کنسولت که الان اورجینال خوره بشنی فیفا بازی کنی و با خیال راحت بری آنلاین هم بزنی از اونجایی که هم بازیت اورجیناله و هم کنسولت کلی می تونی حال آنلاین ببری فقط اگه اورجینال بخوای بخری فیفا رو بپا ریدیم کدش صفر کیلومتر باشه خیلی دیدم توی ایران بازی آنلاین می فروشن با ریدیم کد استفاده شده ایجاشو دقت کن که علاوه به 50 60 تومنی که می خوای بالای گیم اورجینال بدی یه 15 تومن اضافه نیوفته بهت بابت خریدن ریدیم کد واسه آنلاین بازی کردن منم احتمالا مثه تو امسال یکی از کنسولارو اورجینال خور کنم دیسک اورجینال بگیرم فیفا رو

13. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

حالا زیاد خودت رو ناراحت نکن تو فعلا اگه گیم اینا زیاد نداری بشین این فیفا رو دانلود کن دموش رو بازی کن حالشم ببر تازه به نظرم خیلی هم مشکلی نیست چون همه مشکلاتت با ریختن یه ال تی پلاس حل میشه (فقط امیدوارم اگه فلگ نشده باشی!) در ضمن الان دستگاهت اورجینال خوره به نظرم فیفا که بیاد سفارش یه اورجینالش رو بده تو که میگی زیاد گیم بازی نمی کنی والا به خدا ارزش داره با همین کنسولت که الان اورجینال خوره بشنی فیفا بازی کنی و با خیال راحت بری آنلاین هم بزنی از اونجایی که هم بازیت اورجیناله و هم کنسولت کلی می تونی حال آنلاین ببری فقط اگه اورجینال بخوای بخری فیفا رو بپا ریدیم کدش صفر کیلومتر باشه خیلی دیدم توی ایران بازی آنلاین می فروشن با ریدیم کد استفاده شده ایجاشو دقت کن که علاوه به 50 60 تومنی که می خوای بالای گیم اورجینال بدی یه 15 تومن اضافه نیوفته بهت بابت خریدن ریدیم کد واسه آنلاین بازی کردن منم احتمالا مثه تو امسال یکی از کنسولارو اورجینال خور کنم دیسک اورجینال بگیرم فیفا رو
    ممنون..
    گیم بازی میکنم اونم زیاد . ولی افعلا نه (منتظر gears fifa callof &... هستم)
    این فلگ شدن یعنی چی؟ یعنی دستگاه نابود ؟؟؟ الان یه بازی اورجینال دارم که اجرا میشه ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

ممنون..
    این فلگ شدن یعنی چی؟ یعنی دستگاه نابود ؟؟؟ الان یه بازی اورجینال دارم که اجرا میشه ..
    فلگ یعنی به طور آفلاین شناسایی بشید که کپی بازید و از طریق داشبرد های جدید و بازی هایAP2.5این کار صورت میگیره...و اگه کن سول فلگ شده بره لایو به احتمال99%بن میشید

16. این کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون..
    نه بابا یه درجه هم تازه از بن شدن هم پائین تره فلگ یعنی علامتگذاری می شی تا توی اولین کانکت شدن بن بشی نابود که نمیشه فقط دستگاه بن شدنی خیلی بد میشه دیگه نه آپدیت می تونی بکنی نه هیچی خیلی ضایع هست اینکه کنسول به لایو وصل نشه

18. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •