بله ! البته گفته بودم که وقتش رو ندارم و حالا کمی وقت پیدا کردم !
احتمالا سایر دوستان هم نهار ، صبحانه و ... پیشنهاد میدن !![]()
هنوز به منطقه شما ندادن ؟!من بودم خونمون رو عوض می کردم !
ایشالا واسه نوه هات ADSL برسه
مخلصیم![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بله ! البته گفته بودم که وقتش رو ندارم و حالا کمی وقت پیدا کردم !
احتمالا سایر دوستان هم نهار ، صبحانه و ... پیشنهاد میدن !![]()
هنوز به منطقه شما ندادن ؟!من بودم خونمون رو عوض می کردم !
ایشالا واسه نوه هات ADSL برسه
مخلصیم![]()
[QUOTE=mhrdd_ygnh;4652678]1-فعلا همچین امکانی توی شیراز فراهم نیست و باید از وایمکس استفاده کنید!
2-تفاوتش در قیمت و میزان حجمی هست که بهتون می دن!
3-بله حساب می شه!
4-اون سرویسی که می گیری بر حسب بیت هست! سرعت دانلود بر حسب بایت! هد هشت بیت یه بایته! پس در نتیجه سرعت سرویست رو تقسیم بر 8 کن تا سرعت دانلود بدست بیاد
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
سلام
ازشمابه خاطروقتی که گذاشتید سپاسگزارم.
اگه کسی میتونه به من کارت تخفیف بده آدرس من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
یه دنیا ممنون از کمکتون
پیغام خصوصی را چک کن
سلام . بابا یکی به داد ما برسه adsl رو به خاطر pcm بودن نمیتونم بگیرم wireless رو هم به خاطر پول !!!!!!
به نظر شما ها چکار کنم .![]()
دوستان یه سوال داشتم ..... در سایت parsonline.com وقتی میخوام ببینم که حجم مصرفیم چقدر بوده ، یا نشون نمیده یا دیر به دیر نشون میده .... مثلا من صبح به اینترنت وصل بودم ولی ظهر که میشه قطع میکنم و دوباره بعد از ظهر که میرم به سایت پارس انلاین ، هیج خبری از گزارش مصرفم نیست .... روز بعد میرم که میبینم نوشته مثلا در 10 دقیقه 100 مگ دانلود داشتم ؟؟؟!!!! حالا حجم رو درسته ولی زمان رو اشتباه مینویسه .... میخاستم بدونم برا شما هم همین طوره یا نه ؟ در ضمن مودم من رو اتو کانکت تنظیم شده
امکانش نیست یه خط دیگه بگیرید ؟!!
جای تاسف داره واقعا که ماها حداقل ها رو هم نداریم بعد انتظار داریم پیشرفتم کنیم !!!![]()
وایمکس ایرانسل بگیر
من اینترنت رو با استفاده از مودم LinksysWAG54G2 استفاده می کنم . به نظر دوستان صاحب تجربه اختلاف سرعت در حالت وایرلس و اترنت چقدر هست ؟! محسوسه یا خیر ؟!
بطور مثال عرض مکنم در حالت اترنت پینگ به سایت پی سی ورلد بطور میانگین حدود 330ms شد و در حالت وایرلس در بدترین حالت ( چند بار پینگ کردم) 405ms و در بهترین حالت کمی کمتر از حالت اترنت ( 328ms) .
Last edited by Mohammad; 11-02-2010 at 23:05.
جواب :در سرعت هایی که ما استفاده می کنیم این اختلاف چندان محسوس نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)