من با تلاش بسیار اصلش رو پیدا کردم،ولی متاسفانه کلید سمت راست direction pad ش رو خیلی باید محکم فشار بدی تا کار کنه![]()
من با تلاش بسیار اصلش رو پیدا کردم،ولی متاسفانه کلید سمت راست direction pad ش رو خیلی باید محکم فشار بدی تا کار کنه![]()
سلام من یه جوی استیک خریده ام با مشخصات h.b double shock model g-8 به سیستم قدیمیم وصل میکنمش راحت میگیره ولی به لپتاپم که وصلش میکنم بعضی وقت ها میشناسه و بیشتر وقتها نمیشناسه یعنی هی باید وصلش کنی و درش بیاری تا وقتی که بشناسه. البته سی دی درایورش که روش بود رو بعدش نصب کردم که همینجوری موند. حالا موندم این مشکل به خاطر اینه که اول درایورش رو نصب نکردم یا کلا با ویندوز 7 مشکل داره. ویندوز xp رو سیستم قدیمیمه. ممنون میشم کمکم کنید
سلام .من سی دی درایور دسته خودمو گم کردم تو اینترنتم جان کندم ولی پیدا نشد.مدل دسته خودمم نمیدونم فقط این اطلاعاتو دارم. لطفا کمکم کنید
Excel-twin usb
سلام نمی دونم اینجا جاش هست یا نه
ولی من قصد خرید فرمان بازی برای pc رو دارم چند ماه پیش میخواستم g25 یا g27 بخرم ولی الان امدم دیدم قیمت g27 رو چاره زده 1550000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
از g25 توی اینترنت پیدا نکردم اگر کسی از قیمتش یا محل تهیه اینترنتیش خبر داره لطفا قیمتش رو بگین ؟
با 500 هزار تومن الان چه فرمانی میتونم بخرم ؟؟؟
نظرتون در مورد logitech Driving Force GT چیه ؟ توی یه سایتی دیدم زده 470 ولی نمی دونم قیمت جدید هست یا نه چون توی چاره زده نسخه ps3 رو 700 تومن این اختلاف قیمت بین نسخه pc و ps3 هست یا قیمت جدیده ؟؟؟!!!!!!!!!!!
خلاصه لطف میکنین راهنمایی کنید چون من هیچ چیز از گیم نمی دونم ولی میخوام یکبار که میخرم چیزی باشه که تا چند سال راحت باشم و فکر نکنم پولم رو دور ریختم![]()
Last edited by behking; 09-02-2013 at 19:46.
سلام
من دو تا گیم پد طرح 360 دیدم یکی مارک xp product که یکی گفت 17 یکی گفت 23 (تو یه پاسا÷!!) یه مدلم دیدم مارک havit که بسته بندی و جعبه اش شیک تر بود و به قیافش که نمیومد بد باشه به قیمت 25 تومن.کسی از این مدلها داشته تا حالا؟کیفیتشون چه طوره؟من مهم برام حساسیت آنالوگهاشه که تو بازیهای شوتر مخصوصا fps که نشونه مهمه حساس باشه.چون این گیم پدم موقع نشونه گیری ادیت می کنه ئ فاصله های کم رو بخوای جا به جا کنی یهو زیاد حرکت می کنه و کلا نشونه گیری باهاش سخته
راستی این مدل xp product هم مشکی داشت و هم سفید.رو سفیدش زده xp-2011 و رو مشکیش xp-Z2011 .پایین جعبه اشون هم یه مقداری فرق داشت و مشکیه یه سری نوشته های سفیده رو نداشت.حالا نمی دونم/بعیده قلابی باشه یکیشون.اینا خودشون فیکند!دیگه فیک ندارند که!ولی خودمم نمی دونم داستان چیه راستش.تو سایتش رفتم مشکیه بود.سفیدش نبود.ولی تو سایت havit هم کلا اون مدلی که می گم نبود.ولی تو نت عکسهاش هست.اون مغازه که 23 می داد سفید و مشکی رو داشت و هر دو هم یه قیمت می داد
اگه خودتونم چیز خوبی پیشنهاد کنید ممنون می شم.خودم ترجیح می دم xbox ای باشه
سلام و خسته نباشید
من دو تا گیم پد فراسو مدل FGP-575 خریدم که دارای دو سر یکی USB و اون یکی برای اتصال به کنسول PS2
ولی مشکل اینجاست که از USB نمیشه توی PC استفاده کرد
توی بازی PES2013 وقتی میریم Settings اصلا این گیم پد رو نمیشناسه
باید چیکار کرد؟
از برنامه های شبیه ساز استفاده کرد؟
چه برنامه ای مناسبه؟
با سلام من یه دسته پلی استیشن 2دارم به کامپیوتر که میزنم میگه درایور پیدا نشد از کجا درایور گیر بیارم؟ هر چی گشتم نبود
دسته وایرلس گرفتم ولی نمیدونم چطور باید به پی سی وصل بشه!
usb رو وصل میکنم دکمه های دسته رو هم میزنم ولی اتفاقی نمیفته!
Havit-G86W
زیرش یدونه کلید سوییچ داره - کلید روی حالت PC قرار بدین
من یدونه دسته بازی فراسو دارم - سال 87 خریدمسالم بود تا وقتیکه پسرخاله 5 سالم سیمش پاره کرد
به هرجا مراجعه میکنم میگن تعمیر نمیکنیم. موندم چیکار کنم
الان یه دسته بازی بیسیم چنده بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)