مرسی. قهرمانی جان. خیلی زحمت می کشین.
یادمه یه بارم توی صفحه 66 کل تاپیک رو خلاصه کردین.
ممنون
راستی اگه بخوام یه BD Player در حد 200 تا 250 بگیرم که usb خیلی قوی هم داشته باشه (اخرین کدک های تصویری و صوتی رو ساپورت کنه) چی رو پیشنهاد می کنین؟
مرسی. قهرمانی جان. خیلی زحمت می کشین.
یادمه یه بارم توی صفحه 66 کل تاپیک رو خلاصه کردین.
ممنون
راستی اگه بخوام یه BD Player در حد 200 تا 250 بگیرم که usb خیلی قوی هم داشته باشه (اخرین کدک های تصویری و صوتی رو ساپورت کنه) چی رو پیشنهاد می کنین؟
خواهش میکنم.
اینجا رو اگر ندیدی یه نگاه بنداز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته با 200 تومن نمیشه بلوری پلیر خوبی خرید و هنوز مدلهای بالاتر وارد ایران نشده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یک دی وی دی پلیر معرفی کنید که زیر نویس فارسی را خوب ساپورت کند.ممنون
کسانی که فیلیپس دارند ایا 3360 زیر نویس فارسی را خوب ساپورت میکند.ممنون
Last edited by arash11; 15-05-2010 at 09:49.
سلام ، دوستان می بخشید که این جا این سئوال رو می پرسم ...
من یه DVD Recorder از LG خریدم ... می خوام از تمام دستگاه هایی که به تلویزیون میره صدا و تصویر ضبط کنم ... چه جوری باید این کارو کنم ؟؟؟؟
خیلی ممنون
دوستان کسی با samsung u8900 کار کرده ؟
خیلی فوریه
چطور player هست ؟
بخصوص تو قسمت usb
سلام
کسی میدونه دی وی دی پلیر فیلیپس 3360 دی وی دی رو فلش اجرا میکنه یا نه؟
من فیلم آواتار رو دی وی دی ناینشو( 8.5گیگ) دارم به نظر شما اجراش میکنه با فلش؟
فیلمهای ناین رو هم مثه فیلمهای معمولی (4.7گیگ) رو اجرا میکنه؟
سلام
اگر فرمت ديسگ 8.5 شما فرمت استاندارد Mpeg2 باشه بايد اجرا كند. ديسك هاي اصلي هم 8.5 گيگ هستند.
اما اگر فرمت هاي كامپيوتري باشه نه نميتونه پخش كند.
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
پليرهاي سامسونگ هميشه ضعيف بوده و هست.
ال جي و فيليپس تو USB خيلي عالي هستند.
با سلام
من برای کارم نیاز به یک دی وی دی رکوردی دارم که دارای عمر بالایی باشه از طرفی هنگ نکنه و نیز اگر در حال رکورد برق رفت تا اونجایی که ضبط کرده رو بتونه در حافظه یا فلشی که به آن متصل است نگه دارد!
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من یه تی وی ال سی دی و یه سینمای خانگی دارم که پلیرش اذیتم میکنه میخواستم یه پلیر دیگه که خوب و کامل باشه مثه 3360 فیلیپس بگیرم که به سینما خانگیم وصل بشه و هیچ مشکلی هم باهاش نداشته باشه.سینما خانگی ما یه 6 تا سیم داره که هر کدوم یه رنگه که به پلیر وصل شده بوده یه 2تا سیم هم هست از این 2 به 2 هاس که از تی وی گرفتم برای AUX که بتونم برنامه های خود تی وی رو هم با اسپیکرهاش پخش کنه یه رابط HDMI هم از تی وی اومده که برای تصویره.همه این سیم ها به اون پلیر وصل شده بودن.میخوام دستگاهی که میگیرم همه اینا بهش وصل شه.میشه یه مدل خوب معرفی کنید
اینم عکسه سینما خانگیم : SAMSUNG HT-TX250
اینم یه عکس از پنل پشت پلیره :
![]()
Last edited by armenak; 16-05-2010 at 11:06.
با مدل های بدون usb که زیاد کار کردم
خودم و دوستان مشکلی نداشته
حالا این مدل usb رو نمیدونم چطوریاس
منظورم قدرت پخش از این پورت هست و تیکه تیکه نشدن و این مسایل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)