تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 221 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

داره خودمونی میشه Farhadstark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Quchan

پيش فرض

salam Ice Lord man In 2.4.3 ke aval topic Gofti ro dl kardam runam kardam Vali to game net bejoz server Asli ke run kardam rosh 2.4.3 ro Nemishe baghie cilent System ha Biyan Tosh mige unible Connect Lotfan rahnamai Kon ta beshe baghie system hae game net ham az Bazi Estefade konan

در آغاز فعالیت hamidmatris's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sun City

2

اینم بخونین بد نیست تو صفحه ی اول بود
    همینجوری میتونی سرور رو آنلاین کنی و اگه به عکس دقت کنی 127.0.0.1 رو به آی پی ای دی اس ال یا نامه دومینت تغیر میدی و همون جوری سیو میکنی اونوقت سرورت آنلاین میشه
    سلام حسین عیدت مبارک.
    خیلی ازت ناراحت شدم.میایی اینجا پست میزاری ولی کاری که من بهت گفتم رو انجام نمیدی. فقط میخواستم بهت بگم که میدونم وقت داری به اینجا سر بزنی ولی وقت نداریی کاره منو انجام بدی؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

7

سلام حسین عیدت مبارک.
    خیلی ازت ناراحت شدم.میایی اینجا پست میزاری ولی کاری که من بهت گفتم رو انجام نمیدی. فقط میخواستم بهت بگم که میدونم وقت داری به اینجا سر بزنی ولی وقت نداریی کاره منو انجام بدی؟؟؟؟؟
    من مجبورم به خاطره چک کردنه ایمیلم روزی چند بار برم کافی نت یا هرجایه دیگه ای این دلیل نمیشه که من از خونه آنلاین باشم

ناراحتی بدونه دونستنه دلیل بی مورده

داره خودمونی میشه Farhadstark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Quchan

13

Inaro midonam vali aksae ke bod hame naghes bod baz nemishod - vase hamin porsidam - man bazam migam server sakhtam joz systemi ke serevr rosh rune baghie vared nemishan - realmlist ro ham roe 127 .0.0.1 Gozashtam vase baghie sytema

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Inaro midonam vali aksae ke bod hame naghes bod baz nemishod - vase hamin porsidam - man bazam migam server sakhtam joz systemi ke serevr rosh rune baghie vared nemishan - realmlist ro ham roe 127 .0.0.1 Gozashtam vase baghie sytema

دوست عزیز من سرور منگوس با پچ 2.4.3 قبلا توی گیم نتم ران کرده بودم الان 3.2.2a دارم شما از منگوس تا

addons برای این پچ خواستی بگو تا لینک بهت بدم مشکل شما هم میدونم از کجاست به ای دی من pm بده تا

جایی که میدونم راهنمایی کنم بخوام بنویسم طولانی میشه شرمنده حوصله اش نیست

id : mekabiz_1978

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

1 راه اندازی منگوس بر روی VPs

با سلام
    بنده چند تا سوال در خصوص راه اندازی سرور آنلاین منگوس داشتم شاید جواب این سوالها گره کار بیشتر بچه های این فروم رو وا کنه....

1. برای نصب برنامه بر روی VPs (سرور مجازی) نیازی به نرم افزارهایی مانند پلسک و دایرکت ادمین و ... هست یا خیر؟
    دراین صورت توضیحی در مورد نحوه راه اندازی سرور منگوس را بر روی آن بفرمایید
    2. آیا سرورساز منگوس رو کاملا بر روی VPs (سرور مجازی) قرار میدهیم یا اینکه VPs (سرور مجازی) را در کامپیوتر شخصی بار کرده و قسمت IP در mangosd.conf و دیتابیس رو به آی پی دومین VPs (سرور مجازی) تغییر می دهیم؟
    3. و در این صورت که راه اندازی سرور ساز منگوس در VPs (سرور مجازی) صورت بگیرد ، برای نصب برنامه های مورد نیاز (Apache,PHP,MySQL) تک تک نصب نماییم یا بجای آن از WAMP(Win) ،LAMP(Linux)، XAMMP در VPs (سرور مجازی) نصب نماییم؟
    4. حداقل شرایط VPs (سرور مجازی) برای راه اندازی سرور چقدر باید باشد؟
    cpu , ram , B.W, Download,Ping,...
    نوع VPs (سرور مجازی) : ویندوز یا لینوکس؟
    و نوع نرم افزارهای مورد نیاز .....

با تشکر از همکاری صمیمانه تمامی دوستان فروم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض با سلام

با سلام
    بنده چند تا سوال در خصوص راه اندازی سرور آنلاین منگوس داشتم شاید جواب این سوالها گره کار بیشتر بچه های این فروم رو وا کنه....

1. برای نصب برنامه بر روی VPs (سرور مجازی) نیازی به نرم افزارهایی مانند پلسک و دایرکت ادمین و ... هست یا خیر؟
    2. آیا سرورساز منگوس رو کاملا بر روی VPs (سرور مجازی) قرار میدهیم یا اینکه VPs (سرور مجازی) را در کامپیوتر شخصی بار کرده و قسمت IP در mangosd.conf و دیتابیس رو به آی پی دومین VPs (سرور مجازی) تغییر می دهیم؟
    3. و در این صورت که راه اندازی سرور ساز منگوس در VPs (سرور مجازی) صورت بگیرد ، برای نصب برنامه های مورد نیاز (Apache,PHP,MySQL) تک تک نصب نماییم یا بجای آن از WAMP(Win) ،LAMP(Linux)، XAMMP در VPs (سرور مجازی) نصب نماییم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

13 راه اندازی منگوس در سرور

با سلام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

13

کسی جوابگو نیست؟!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

salam sry man farsi nemitonam benevisam man mikhastam bedonam dar morede ki servero run mikone mishe tozih bedid alan man hame kararo kardam mitonam masalan be kasii dige bedam servero run kone ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •