فقط بعضی از مراکز مخابراتی ها که به مناطق زیادی سرویس میده احتمالا مشکلاتنی به وجود بیاد و سرعت تا 40 بیاد پایین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فقط بعضی از مراکز مخابراتی ها که به مناطق زیادی سرویس میده احتمالا مشکلاتنی به وجود بیاد و سرعت تا 40 بیاد پایین
بچه ها چرا امروز سرعت شاتل نوسان داره...؟
مي خواستم ببينم كسي امروز مشكل داشته يا نه؟؟؟
256 شاتل:
![]()
اسپید تست سرعت رو درست نمیتونه تشخیص بده منهم 256 دارم و با بقیه روزها هیچ فرقی نداره
من از Speedtest تست گرفتم كه نشون بدم سرعت پايينه.
ميدونم كه درست نشون نميده ولي الان داره درست نشون مي ده چون واقعاً دارم با 20k دانلود مي كنم.
امروز زنگ زدم شاتل و از علت بدهی خودم پرسیدم. پرسیدم چرا پرداخت من کامل بوده ولی برام بدهی منظور کردید؟ میدونید چی گفتن؟
گفتن مربوط به 3 درصد عوارضه !
چه ربطی داره باید برات بستانکاری بزنن نه بدهکاری!!
چون عوارض از 6درصد شده 3 درصد!!!!
ینی یه چیزی هم باید بهتون بدن
حتما مسئله رو پیگیری کن
Last edited by mehdi_vsgh; 04-12-2008 at 18:21.
یکی از دوستام جدیدا از شاتل سرویس گرفته . مودم بی سیم بیلیون 7300 دادن بهش . طرف از شرکت اومد نصب کنه . کنسول و اینا رو ست کرد دید چراغ مودم ثابت نمیشه گفت بعدا میام درستش می کنم . حالا این دوستم که مودم رو وصل میکنه چراغ ثابته و تو کنسول سرعتش نوشته شده . و مثل راهنمای نصب شاتل دقیقا تنظیم شده . حالا میخوام بدونم چه جوری باید کانکت شد ؟
ببخشید که بد توضیح دادم و اگه تکراری بود .
اگه میشه جوابمو بدین . خیلی ممنون .
امروز رفتم سایت آنلاین شاتل تا مثل همیشه اینترنتی پرداخت کنم دیدم 1100 تومن ارزونتر برام زده.
نوشته بود بدهی پیشین -1100 و مبلغ قابل پرداخت حدود 18000 و خورده ای در حالی که همیشه 19200 پرداخت میکردم.خدا کنه ارزون شده باشه...
ظاهرا این سه درصد با اون شش درصد فرق داره. شش درصد فقط روی سرویس اینترنت میومد اما سه درصد روی همه چی میاد. مثلا اگه مودم بخری 3 درصد میکشن روش!!! اگه اسپلیتر بخری همینطور!!! اگه ترافیک اضافه بخری هم سه درصد میکشن روش!!!
قسمت "خرید ترافیک" رو اگه چک کنی میبینی که سه درصد رو اعمال کردن
مثلا قرار بود ارزون بشه.
باید ببینی بدهی پیشین از چه بابت بوده. 19200 زیادتر از تعرفه س. سرویسی با این قیمت یادم نمیاد.
چه سرویسی داری؟
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)