سلام
ممنون میشم سیو 10 درصد تون رو برام بذارید ... و البته 13 درصد ...
سلام
ممنون میشم سیو 10 درصد تون رو برام بذارید ... و البته 13 درصد ...
سیو 10 %:سیو 13%:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسیو 30%:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته بگم که چه بازیو رو hard و چه رو normal بازی کنید فرق چندانی نمیکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط رو hard موقع دعوا کردن رو سر دشمنا دیگه علامت هشدار نمیاد که شما از خودتون
دفاع کنید و باید از روی حرکاتشون متوجه شوید دارن به شما حمله میکنن
سلام اونجاهایی که با یه وسیله باید در هار و باز کنیم آیا قلق خاصی داره و یا الابختکی باید a,d کلیک راست و کلیک چپ موس رو بزنیم .ممنون میشم یه توضیح بدین
دستت درد نکنه ولی من پروفایل آفلاین دارم و اینو میریزم تو فولدر 00000000000000 ولی رفتم تو بازی زده بود هر4تاشو start a new game فکر کنم شما باید لطف کنی و با فولرش که اسم 0000B00211 یا همچین چیزی داره بذاری. شرمنده واقعا لطف کردی![]()
Last edited by Reshadgp; 06-11-2009 at 13:31.
منظور شما همون دستگاه طول موج هست؟
شما باید با چرخوندن دکمه ها موج سبز ایجاد کنید که با دو دکمه A و کلیک راست یا چپ موس این طول موج رو میتونین ایجاد کنین البته باید دقت کنید که این طول موج باید دراز بشه تا سبز بشه و وقتی رو نمایشگر سبز شد دست نگه دارین تا اون در یا هر چیز دیگه رو باز کنه یادتون باشه که دستگاه هایی هست که باید نزدیک اون برین و سپس طول موج ایجاد کنین.موفق باشید.
سلام
دوست عزیز شما بازی رو چطور کرک کردید ؟!
اگر ممکنه روش دقیق کرک رو بگید چون ممکنه این سیو ها فقط برای اون کرک و روش اون کار کنه . نسخه ی بازی من Boysteam هست ...
وقتی سیو گیم رو گذاشتم توی بازی مینویسه Save Game Curropt ...
[quote=Beny-Nvidia;4378447]سلام
دوست عزیز شما بازی رو چطور کرک کردید ؟!
اگر ممکنه روش دقیق کرک رو بگید چون ممکنه این سیو ها فقط برای اون کرک و روش اون کار کنه . نسخه ی بازی من Boysteam هست ...
وقتی سیو گیم رو گذاشتم توی بازی مینویسه Save Game Currop
برای منم BOYSTEMه .منم مشکل کرک داشتم .بازیو از اول نصب کردم کرکو تو BINARIESکپی کردم و بعد تمام
مشکلاتم حل شد.بازیو تا آخر رفتم ولی متوجه داستان نشدم.رفتم فیلم های بتمنو دیدم محصول سال 95 و 98
(batman & robin) و(batman forever) بعد متوجه کل داستان شدم.دوباره بازیو رو hard رفتم و هر دفعه که بازی میکردم سیوامو نگه می داشتم.حالا من تقریبا کل سیو ها رو دارم ولی نمیدونم چرا مینویسه corrupt save.
حالا من کرکمو میذارم با این برو امید وارم درست شه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
فكر ميكنم مشكل از كرك نباشه چون کرک من هم همینه ...
شما میتونید با پوشه ی مورد نظرش سیو گیم ها رو بذارید ؟!
بفرما اینم با پوشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من اونجایی گیر کردم که باید برق رو از کار بندازم تا اون 2 مامور رو نجات بدم و بعدم در اصلی رو باز کنیم که بی پدر مهلت نمیده
حالا راه حلی هست یا قلقی که هر چه زودتر بتونیم این کنتور ها رو از کار بندازیم
و اینکه به صورت وقتی بعد از این مرحله باز هم هست واسه از کار انداختن؟
من تازه با کرک ریلودد تونستم بدون مشکلی به 23% برسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)