برنامه ها چیزی رو سر خود پاک نمیکنند. بعد از اسکن خودتون مشخص میکنید که کدوم پاک شه کدوم پاک نشه. فقط اگه چیزی توی درایو ویندوز پیدا کرد و نمیشناختیت شک نکنید.
موفق باشید.
برنامه ها چیزی رو سر خود پاک نمیکنند. بعد از اسکن خودتون مشخص میکنید که کدوم پاک شه کدوم پاک نشه. فقط اگه چیزی توی درایو ویندوز پیدا کرد و نمیشناختیت شک نکنید.
موفق باشید.
با سلام من با نوترون اينترنت سيكيورتي سيستمم را اسكن كردم هيچ ويروسي پيدا نكرد ولي براي نصب برنامه كامپيوتر را به يكي از دوستانم دادم كه برنامه اي نصب كند ولي نصب نشد ودوستم ميگه كه كامپيوترت ويروسي هست انتي ويروسم ابديت هست چطوري ميتونم اين ويروس را پاك كنم وايا اينكه اينترنت سيكيورتي بهتر است ويا انتي ويروس
به خاطر اینکه یک برنامه نصب نشده که دلیل ویروسی بودن نیست.
علت این که میگند ویروسی هست چیه ؟
وقتی شما تونستید نورتون رو نصب کنید نشون میده که اون ویروسی که مد نظر دوستتون بوده ( سالیتی و .. ) رو حداقل ندارید. پس نگران نباشید.
اینترنت سکورتی برنامه کامل تری هست.
موفق باشید
سلام
من نسخه Symantec Endpoint Protection 11.5002.333 رو دارم و دنبال نسخه ای می کردم که به روی سرور نصب بشه و این نسخه ای که گفتم به اون متصل بشه و از طریق اون آپدیت بگیره البته خود این نسخه اتوماتیک آپدیت میشه
تنها نسخه ی سروری از Symantecهمین Endpoint Protection هست.
موفق باشید.
یعنی همین نسخه سرور هست؟
فکر نکنم چون کلاینت هست و موقع نصب فقط می پرسه mange یا unmanage نصب بشه
بله نسخه سرور دیگه ای نداریم.
مراحل نصب رو با یک فرد آشنا به شبکه درمیان بگذارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
NAV 180 day
VFC8CFVBRYQFJMCJ42V44CR2K
VKWM68XR67FXC7C79GMKMCV69
V6Y4BXWG7T4P2BY892DKMG23R
NIS 90 day
JC9T78DDBH8W2FTY2FRY2WC42
JQH3G48BG8BGPWXDPGDGGDXG4
J3XW9V2BGY2G67FQBGYVF89QF
360 - 90 day
TVMTFW7VG7B76KJTCGY4GDXPD
TBG6JG2YGV4PFB37JV3QH4CXD
TQJVT2B7FDWXMBXPWQX3QQ4KK
T3YYW4YF7YHVTYBHJB7THB877
همه چی درست شد ممنونم
فقط اخرین مشکل اینه که الان یه سری فایلها تو کامپیوترم سر خود هیدن هستن که نمیشه از هیدنی درشون بیارم اینم میشه حل کرد ؟
مثل عکس زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نسخه ی اصل نورتون ( 15 روزه ) که OEM نیست رو میخواستم البته ANTI VIRUS باشه چون کنار کومودومیخوام نصب کنم
لطفا یه لینک معتبر بدین که دان کنم
گشتم پیدا نکردم تو این تاپیکا ...
Last edited by smnkds312; 04-10-2010 at 14:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)