avecina.ir میگی 1640 بهتره
بعد تفاوت گرافیکشون این همس(با dv6-1199)
cpu اه پی هم که بالا تره.
بعد قیمته 1640 بیشتره
چی کنم؟
avecina.ir میگی 1640 بهتره
بعد تفاوت گرافیکشون این همس(با dv6-1199)
cpu اه پی هم که بالا تره.
بعد قیمته 1640 بیشتره
چی کنم؟
سلام
می گن hp1299 dv5 خیلی داغ میکنه؟ درسته؟
hp تو این رنج چی خوبه بگیرم؟
نه واسه کارای عادی زیاد داغ نمی کنه
با این قطعات داغ کردن طبیعی هست واگرم بکنه مشکلی نیست چون قطعات لپ تاپ با دمای زیاد سازگارند
نه واسه كاراي عادي داغ نميكنه !!!!! 1299 موقع game يخورده گرم(گرافيكش 9600gt گرماش طبيعيه )ميشه ولي در حد xps 1530 كلا خيلي سيستم خوبيه من خودم خيلي راضيم !!!!!! اگه عجله نداري يكم صبر كن كانفيگاي بالاي hp hdx بياد خيلي خداس
سلام
دوستانی که قصد دارند Vista Service Pack 2 رو روی لپ تاپشون نصب کنند حتما قبل از نصب بایوس لپ تاپشون رو به آخرین نسخه آپدیت کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی؟ چیاس کانفیگاش؟
كانفيگي كه الان ديدم تو بازار هست hdx16t فرقي با dv5-1299 نداره فقط cpu پايينتري داره 3mb cache و blue-ray هم نداره ولي من اينجا شيراز شنيدم كانفيگاي بالاش هم قراره وارد كنن با cpu core2due T9550 2.66 با hard disk 7200rpm نسبت به اين هارداي 5400 فعلي و كارت گرافيك هم يا همين 9600gt يا 1GB Nvidia GeForce GT 130M ولي قيمتش هم فك كنم بالا تر باشه نسبتا شايد يه ماه ديگه بياد شايد زودتر نميدونم كلا در سري hdx خيلي از مشكلات سري dv5t ,dv6t حل شده مثل گرم شدن بيش از حد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
موندم بین این دو تا کدوم رو انتخاب کنم
Hp pavilion dv6-1199
&
Dell xps studio 1640
لطفا کمکم کنین
سلامم..موندن نداره معلومه 1640 از DV6 بهتره.. نمایشگر فوق العاده و پیشرفته ی LED-LCD رم DDR3 و بدنه ی بهتر و بعضی مزایای دیگه را نمیشه ازشون گذشت.. متاسفانه hp توی یه حالت خواب و رکود فرو رفته و فعلن Dell جلو افتاده.شاید توی سریهای آینده ی hp یه تحولی چیزی ببینیم وگرنه فعلن که هیچ.
به نظر من هم Dell xps studio 1640 بهتره ولي خوب من ديدم سريهاي جديد Dell خرابي زياد داره حالا خودتم يه تحقبقي بكن ولي از نظر مقايسه دو سيستم 1640 خيلي مزيت هاش بالا تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)