تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 394 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز کیفیت ضبطش چطوره؟
    من یه zen neeon داشتم مرحوم شد
    باید تا شنبه یکی دیگه بخرم فقط کیفیت ضبطش مهمه خدایی خیلی خوب بود Zen neeon حیف که مرحوم شد
    الان تست کردمش .. چی بگم .. من قبلا در این زمینه چیزی نداشتم تا بگم خوبه یا بده .. اما فعلا یه ضبط ساده کردم طاضی کنندست به نظرم .. اما نه به صورت یه رکوردر حرفه ای

راستی این کریتیو خیلی احمقه ها یه قلم نوری واسه این نذاشته تو پکیجش .. واقعا جالب برام چطور نذاشته

2. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

الان تست کردمش .. چی بگم .. من قبلا در این زمینه چیزی نداشتم تا بگم خوبه یا بده .. اما فعلا یه ضبط ساده کردم طاضی کنندست به نظرم .. اما نه به صورت یه رکوردر حرفه ای

راستی این کریتیو خیلی احمقه ها یه قلم نوری واسه این نذاشته تو پکیجش .. واقعا جالب برام چطور نذاشته
    ممنون
    لطف کردید
    میشه کفیت و فرمت ضبطش رو بگید
    منظورم bit rate اش هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

حالا کلا سوال داشتم من می خوام یه mp3 یا pmp بخرم قیمت زیر 100 باشه 2 گیگ کافیه
    چیزی که خیلی برام مهمه کیفیت ضبطش هست
    چون قبلا Zen neeon داشتم فرمت mp3 ضبط میکرد و bit rate تا 192 هم داشت
    یه چیزی توی همون مایه ها می خوام
    حتما می خوام mp3 با بیت ریت حداقل 96 ضبط کنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا کلا سوال داشتم من می خوام یه mp3 یا pmp بخرم قیمت زیر 100 باشه 2 گیگ کافیه
    چیزی که خیلی برام مهمه کیفیت ضبطش هست
    چون قبلا Zen neeon داشتم فرمت mp3 ضبط میکرد و bit rate تا 192 هم داشت
    یه چیزی توی همون مایه ها می خوام
    حتما می خوام mp3 با بیت ریت حداقل 96 ضبط کنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    من متوجه نشدم... neeon شما mp3-192 ضبط می کرد؟ .. تا اونجا که من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیده ام، neeon هم صدا رو بصورت wav ضبط می کنه... آیا مطمئنی؟ ..

بهرحال: اگه تاکید بیشتری روی ضبط داری و در عین حال میخوای پلیر بخری، بعضی کارای iriver بصورت mp3 ضبط می کنن (اینو باید دقیق بپرسی-- پون بعضی هاشون wma ضبط می کنن) --- کارای سامسونگ اکثراً mp3 ضبط می کنن ، مثل سری u و کیفیت خوبی هم دارند..

از گزینه هایی که کیفیت صدای بهتر دارن، اما شاید مشخصات ضبط شون با اونچه شما خواستید خیلی جور نباشه: u5 از cowon که wma ضبط می کنه با امکان انتخاب کیفیت ... باز تکرار می کنم که کارای کریتیو هم کیفیت ضبط خوبی دارن و تفاوت فرمت لزوما به معنی تفاوت کیفیت نیست؛ مثلاً zen stone plus... فوقش شما بعداً wav رو به mp3 تبدیل می کنی.
    ممنون
    لطف کردید
    میشه کفیت و فرمت ضبطش رو بگید
    منظورم bit rate اش هست
    IMA ADPCM که میشه فرمت wav ... مونو - 64 کیلوبیت .. استاندارد و نرمال محسوب میشه و کیفیت اش هم خوب هستش ... عالی یا خیلی خوب نیست .. اما بسته به انتظارفرد میتونه کاملاً راضی کننده باشه ..
    دوست عزیز کیفیت ضبطش چطوره؟
    من یه zen neeon داشتم مرحوم شد
    باید تا شنبه یکی دیگه بخرم فقط کیفیت ضبطش مهمه خدایی خیلی خوب بود Zen neeon حیف که مرحوم شد
    کیفیت ضبط اش مشابه neeon هستش .. کلاً ضبط صدا یه قابلیت جانبیه و کمپانی ها کم پیش میاد که در گذر زمان، دستکاری خاصی روش انجام بدن ... یعنی کیفیت صدای مدلهای مختلف از یه سری پلیر متعلق به یه brand اغلب مشابهه و کریتیو هم در این زمینه استثنا نیست.

6. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

دوستان من تو هیچ موضوعی ادعا ندارم اما در مورد موسیقی میتونم ادعا بکنم که سالهاست دارم به طور حرفه ای با موسیقی کار میکنم و بهش گوش میدم ..

zen x fi 2 رو صبح 16 گیگش رو با قیمت 195 هزار تومان خریدم .. از اون موقع سعی کردم رو اکثر تنظمیاتش کار کنم
    متاسفانه هیچ لذتی از شنیدن باهاش نمیبرم ..کیفیت و بلندی صدا در ظاهر خیلی بالاست و آدم فورا میگه عجب صدایی اما برای من که سالها با انواع هدفونها و هندزفریهای موبایل به آهنگها گوش دادم یه مساله ای اذیتم میکنه و اون اینه به نطرم اهنگ رو غیر طبیعی جلوه میده و اصلا نمیشه ازش لذت برد .. یه جورایی صدا رو تیز میکنه و بیش از حد به گوشت نزدیک میکنه این تیزی صدا اذیتم میکنه

مخصوصا آهنگهایی که در سبک نئو فولک و بسیار حسی هستند صغیف عمل میکنه و متاسفانه اصلا نمیتونه حس رو منتقل کنه

در مورد آهنگهای ترنس و ایرانی معمولی لذت شیندنش بالاست به طوری که منی که اصولا آهنگهای ایرانی کم گوش میکنم .. و به دنبال آهنگ شاد هم نمیرم برای تست هم که شده این کارو کردم و واقعا لذت بردم

اما چون تخصص من در آهنگهای لایت .. غمگین .. و حسی هستند قضیه فرق میکنه

بهرحال این نظر من بود به عنوان یک فردی که سالهاست دیوونه موسیقیه .

البته اینم بگم من بسیار و حساس و سخت گیر هستم در این زمینه و شاید من فقط این نظر رو داشته باشم .موفق باشید
    سلام اقا شرمنده کاشکی من دیشب میومد پی سی ولی نشد...

ببین من x-fi2 رو دارم و الان 1 ماه گرفتم و از کیفیتش خوبه ولی عالی نیست ...
    شما که به کیفیت خیلی اهمیت میدی(مثل خودم) و زیاد نیاز تصویری نداشتی میتونستی cowon یگیری و یدونه s9 ورداری ولی اون 8 گیگش 250 تومنه و نمیدونم بودجت میکشید یا نه ولی بهر حال کیفیتش از fi2 سرتر بود ...
    یه مدل 2 d2+ هم کووان داره که اون کیفیتش در سطح x fi2 هستش...

حالا یکم با تنظیمات بخش x fi پلیر ور برو میتونی به صداش عمق بدی و از تیزی صدا کم کنی و جدا از این نو تنظیمات اکوولایزر باش ور برو تا تنظیم دلخواهت رو پیدا کنی...
    من اهنگای tenhi رو یلی خوب تنظیم کردم و واسه اینجور اهنگا تنظیم خاصی میکنم...
    شما با تنظیمات ور برو به چیزی که میخوای میرسی ...

راستی یادم رفت مبارکت باشه...
    مطمئن باش اگه بودجت تا همین 170 180 تونمن بوده یکی از بهترین انتخابهای ممکن رو انجام دادی و اصلا نگران نباش...

ضمنا توصیه میکنم واسه سبک اهنگایی که گوش میدی یه هدفون on ear (از اینا که روی گوش قرار میگیرن)
    بخر تا بفهمی که انتخاب پلیرت انتخاب خوبی بوده ... البته هدفون خودش خوبه ولی خوب اگه بخوای صدای خوبی از پلیرت داشته باشی یه هدفون خوب توصیه میکنم .. فکر میکنم سبک موسیقیت این رو اقتضا میکنه ...
    میتونستی 8 گیگشو ورداری با یه هدفون خوب ولی الان اصلا غصه نخور حافضه بیشتر هم بدردت میخوره ... یه چند وقت صبر کن یه بودجه تهیه کن واسه هدفون که حالشو ببری ..
    فعلا

ویرایش: راستی یه ریویو هم تو چند صفحه قبل از x-fi2 نوشتم ... اونم خوندی ؟

8. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

من متوجه نشدم... neeon شما mp3-192 ضبط می کرد؟ .. تا اونجا که من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیده ام، neeon هم صدا رو بصورت wav ضبط می کنه... آیا مطمئنی؟ ..
    .
    ممنون از راهنمایی تون
    بله فرمت پیش فرض اش wav بود اما میشد تغییرش داد به mp3 که bit rate هاش از 96 شروع میشد تا 192 فکر کنم
    من همیشه می گذاشتم روی 96 چون حجمش خیلی زیاد میشدبا bit rate بالاتر

باز تکرار می کنم که کارای کریتیو هم کیفیت ضبط خوبی دارن و تفاوت فرمت لزوما به معنی تفاوت کیفیت نیست؛ مثلاً zen stone plus... فوقش شما بعداً wav رو به mp3 تبدیل می کنی.

کیفیت ضبط اش مشابه neeon هستش .. کلاً ضبط صدا یه قابلیت جانبیه و کمپانی ها کم پیش میاد که در گذر زمان، دستکاری خاصی روش انجام بدن ... یعنی کیفیت صدای مدلهای مختلف از یه سری پلیر متعلق به یه brand اغلب مشابهه و کریتیو هم در این زمینه استثنا نیست
    منم خودم بیشتر تمایل دارم creatvie بخرم چون واقعا از قبلی خیلی راضی بودم
    به نظر شما تفاوتی توی کیفیت ضبط PMP و Mp3 palyer هاش هست ؟
    من خودم Zen مد نظرم هست
    به نظر شما خوبه؟
    یا اینکه برم دنبال همون Zen stone plus
    بازم ممنون که وقت می گذارید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

1 Creative Zen X-Fi 2

دوستان من تو هیچ موضوعی ادعا ندارم اما در مورد موسیقی میتونم ادعا بکنم که سالهاست دارم به طور حرفه ای با موسیقی کار میکنم و بهش گوش میدم ..

zen x fi 2 رو صبح 16 گیگش رو با قیمت 195 هزار تومان خریدم .. از اون موقع سعی کردم رو اکثر تنظمیاتش کار کنم
    متاسفانه هیچ لذتی از شنیدن باهاش نمیبرم ..کیفیت و بلندی صدا در ظاهر خیلی بالاست و آدم فورا میگه عجب صدایی اما برای من که سالها با انواع هدفونها و هندزفریهای موبایل به آهنگها گوش دادم یه مساله ای اذیتم میکنه و اون اینه به نطرم اهنگ رو غیر طبیعی جلوه میده و اصلا نمیشه ازش لذت برد .. یه جورایی صدا رو تیز میکنه و بیش از حد به گوشت نزدیک میکنه این تیزی صدا اذیتم میکنه

مخصوصا آهنگهایی که در سبک نئو فولک و بسیار حسی هستند صغیف عمل میکنه و متاسفانه اصلا نمیتونه حس رو منتقل کنه

در مورد آهنگهای ترنس و ایرانی معمولی لذت شیندنش بالاست به طوری که منی که اصولا آهنگهای ایرانی کم گوش میکنم .. و به دنبال آهنگ شاد هم نمیرم برای تست هم که شده این کارو کردم و واقعا لذت بردم

اما چون تخصص من در آهنگهای لایت .. غمگین .. و حسی هستند قضیه فرق میکنه

بهرحال این نظر من بود به عنوان یک فردی که سالهاست دیوونه موسیقیه .

البته اینم بگم من بسیار و حساس و سخت گیر هستم در این زمینه و شاید من فقط این نظر رو داشته باشم .موفق باشید
    همونطور که mamad gonzo این بالا گفت، برای کیفیت بهتر، هدفون بهتر باید داشته باشی...

درسته هدفون همراهش (Creative EP-630) یکی از بهترین هدفون های توگوشی جهان با قیمت متوسط محسوب میشه ولی به هر حال بازم یه هدفون توگوشی هستش و تو نباید ازش انتظار صدای خیلی خفن ناکی داشته باشی...

برو یه هدفون بزرگ (ترجیحاً Philips و Creative) بخر و حالشو ببر... برای شروع بهت Philips SHP2000 که کیفیت صدای بسیار خوبی در کنار قیمت عالی (حدود 20 تومن) داره رو بخری تا از کیفیت بالاتری برخوردار بشی...

مطمئن باش کیفیت صدای خروجی Creative Zen X-Fi2 به حدی عالی هست که با استفاده از هدفون های بهتر، بیشتر لذت ببرید... همچنین به شدت تنظیم دستی Equalizer توصیه میشه... به Audio Settings > EQ > Custom EQ (یا یه چیزی تو همین مایه ها) برو و انقدر تنظیم کن و با Equalizer های پیشفرض مقایسه کن تا به بهترین تنظیمات دست پیدا کنی... واسه هر هدفونی باید این تنظیمات رو عوض کنی تا بهترین کیفیت رو داشته باشی...

همچنین یه کیفم براش بخر... البته کیف فابریک محصولات، معمولاً گرونه و بالای 15-20 تومنه... برو یه کیف موبایل که توش نرم باشه پیدا کن که اندازه پلیرت باشه... من خود چند وقت پیش یه کیف موبایل پیدا کردم چسبیه جلوشم جیب داره کاملاً fix بود با Creative Zen و منم درنگ نکردم خریدمش (متأسفانه صفحه Creative Zen ـم خش های کوچیکی افتاده که البته سطحی هستن ولی اصلاً از دیدنشون خوشحال نمیشم)... بدبختی اینجاس توی این صفحه های ضد خش موبایلا و پلیرا نمیفهمی از کجا خوردی و چجوری خش افتاده...!!! 

راستی Firmware ـش رو آپدیت کردی...؟؟؟ به شدت توصیه میکنم که آپدیتش کنی... با نصب Firmware جدید، هم رابط کاربری و هم برنامه ها و بخش های مختلف بهبود پیدا میکنن و هم کیفیت کارایی کلی دستگاه بالاتر میره... جدیدترین Firware در حال حاضر نسخه 1.11.01 هستش که 6 ژانویه 2010 (کمتر از یه ماه پیش) ارائه شده و مطمئناً Firmware دستگاه شما قدیمی تر از اینه... همچنین برنامه مدیریت و ارتباط با پلیر شما آخرین ورژنش 16 دسامبر (کمتر از 2 ماه پیش) ارائه شده (Creative ZEN X-Fi2 Starter Pack 1.16.02) جفتش هم Firmware و هم برنامه رو دانلود کن و نصبشون کن... (در نصب Firmware به خوبی به توضیحاتی که در کنار فایلش توی سایت ساپورت Creative در زیر Show Details نوشته دقت کن تا یه آپدیت صحیح داشته باشی) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Creative ZEN X-Fi2 Firmware 1.11.01

Enhancements:
    - Reduces the press-and-hold time when you turn your player on.
    - Ensures a smooth process when turning the player off.
    - Improves the player's stability when using FM radio.

Requirements:
    - Microsoft® Windows 7, Windows Vista®, Windows® XP Professional x64 Edition, Windows XP Service Pack 2 or later
    - USB port
    - Creative ZEN X-Fi2 player

Note:
    To install this firmware, do the following: 
    - Download the ZENX-Fi2_PCFW_L22_1_11_01.exe file to your local hard disk.
    - Close all application windows that are currently running on your computer.
    - Connect your player to your computer.
    - Double-click the downloaded file and follow the instructions on the screen

البته واسه شما آپدیت راحته... واسه Creative Zen باید اول برید توی Recovery Mode پلیر بعدش آپدت کنی...!

کیفیت ضبطش خوبه... ولی با توجه به کوچیکی و حساسیت زیاد میکروفون، باید کم کم طرز استفاده ش رو یاد بگیری (مثلاً توی یه جایی که صدا میچرخه توی جیب پیرهن بزاری که صدای پیچیده در محیط، صدا رو خراب نکنه) و غیره... یا مثلاً زیاد نزدیک منبع صدا نباشه یا نزدیک منبع ایجاد صدای بم نباشه و...

همچنین واسه این دستگاها که قلم نوری نمیگذارن... قلم نوری واسه نوشتنه... شما اینجا به راحتی با انگشتاتون کار میکنید... قلم نوری رو دیگه الان فقط توی موبایلای حرفه ای که قابلیت تشخیص دست خط دارن میبینید... دیگه توی تقریباً 99 درصد محصولات لمسی، باید انگشتان محترم رو به کار بندازید و با صفحه کار کنید و قلم نوری ای در کار نیست...! 
    Last edited by Cleeev; 06-02-2010 at 14:23.

11. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

همونطور که mamad gonzo این بالا گفت، برای کیفیت بهتر، هدفون بهتر باید داشته باشی...

درسته هدفون همراهش (Creative EP-630) یکی از بهترین هدفون های توگوشی جهان با قیمت متوسط محسوب میشه ولی به هر حال بازم یه هدفون توگوشی هستش و تو نباید ازش انتظار صدای خیلی خفن ناکی داشته باشی...

برو یه هدفون بزرگ (ترجیحاً Philips و Creative) بخر و حالشو ببر... برای شروع بهت Philips SHP2000 که کیفیت صدای بسیار خوبی در کنار قیمت عالی (حدود 20 تومن) داره رو بخری تا از کیفیت بالاتری برخوردار بشی...

مطمئن باش کیفیت صدای خروجی Creative Zen X-Fi2 به حدی عالی هست که با استفاده از هدفون های بهتر، بیشتر لذت ببرید... همچنین به شدت تنظیم دستی Equalizer توصیه میشه... به Audio Settings > EQ > Custom EQ (یا یه چیزی تو همین مایه ها) برو و انقدر تنظیم کن و با Equalizer های پیشفرض مقایسه کن تا به بهترین تنظیمات دست پیدا کنی... واسه هر هدفونی باید این تنظیمات رو عوض کنی تا بهترین کیفیت رو داشته باشی...

همچنین یه کیفم براش بخر... البته کیف فابریک محصولات، معمولاً گرونه و بالای 15-20 تومنه... برو یه کیف موبایل که توش نرم باشه پیدا کن که اندازه پلیرت باشه... من خود چند وقت پیش یه کیف موبایل پیدا کردم چسبیه جلوشم جیب داره کاملاً fix بود با Creative Zen و منم درنگ نکردم خریدمش (متأسفانه صفحه Creative Zen ـم خش های کوچیکی افتاده که البته سطحی هستن ولی اصلاً از دیدنشون خوشحال نمیشم)... بدبختی اینجاس توی این صفحه های ضد خش موبایلا و پلیرا نمیفهمی از کجا خوردی و چجوری خش افتاده...!!! 

راستی Firmware ـش رو آپدیت کردی...؟؟؟ به شدت توصیه میکنم که آپدیتش کنی... با نصب Firmware جدید، هم رابط کاربری و هم برنامه ها و بخش های مختلف بهبود پیدا میکنن و هم کیفیت کارایی کلی دستگاه بالاتر میره... جدیدترین Firware در حال حاضر نسخه 1.11.01 هستش که 6 ژانویه 2010 (کمتر از یه ماه پیش) ارائه شده و مطمئناً Firmware دستگاه شما قدیمی تر از اینه... همچنین برنامه مدیریت و ارتباط با پلیر شما آخرین ورژنش 16 دسامبر (کمتر از 2 ماه پیش) ارائه شده (Creative ZEN X-Fi2 Starter Pack 1.16.02) جفتش هم Firmware و هم برنامه رو دانلود کن و نصبشون کن... (در نصب Firmware به خوبی به توضیحاتی که در کنار فایلش توی سایت ساپورت Creative در زیر Show Details نوشته دقت کن تا یه آپدیت صحیح داشته باشی) :

کد:
    Creative ZEN X-Fi2 Firmware 1.11.01

Enhancements:
    - Reduces the press-and-hold time when you turn your player on.
    - Ensures a smooth process when turning the player off.
    - Improves the player's stability when using FM radio.

Requirements:
    - Microsoft® Windows 7, Windows Vista®, Windows® XP Professional x64 Edition, Windows XP Service Pack 2 or later
    - USB port
    - Creative ZEN X-Fi2 player

Note:
    To install this firmware, do the following: 
    - Download the ZENX-Fi2_PCFW_L22_1_11_01.exe file to your local hard disk.
    - Close all application windows that are currently running on your computer.
    - Connect your player to your computer.
    - Double-click the downloaded file and follow the instructions on the screen

البته واسه شما آپدیت راحته... واسه Creative Zen باید اول برید توی Recovery Mode پلیر بعدش آپدت کنی...!

کیفیت ضبطش خوبه... ولی با توجه به کوچیکی و حساسیت زیاد میکروفون، باید کم کم طرز استفاده ش رو یاد بگیری (مثلاً توی یه جایی که صدا میچرخه توی جیب پیرهن بزاری که صدای پیچیده در محیط، صدا رو خراب نکنه) و غیره... یا مثلاً زیاد نزدیک منبع صدا نباشه یا نزدیک منبع ایجاد صدای بم نباشه و...

همچنین واسه این دستگاها که قلم نوری نمیگذارن... قلم نوری واسه نوشتنه... شما اینجا به راحتی با انگشتاتون کار میکنید... قلم نوری رو دیگه الان فقط توی موبایلای حرفه ای که قابلیت تشخیص دست خط دارن میبینید... دیگه توی تقریباً 99 درصد محصولات لمسی، باید انگشتان محترم رو به کار بندازید و با صفحه کار کنید و قلم نوری ای در کار نیست...! 
    یه نقد کلی که حالا قضاوتم کمی بهتره هستش رو در موردش تو این صفحه نوشتم
    کد:
    و در مورد هدفون باید خدمتت عرض کنم حالا انشالله در آینده این کارو میکنم .. فریم وارش رو آپدیت کردم .. به اون صفحه بری یه چند تا ضعف نوشتم

در کل الان بیشتر راضی هستم و باز خدا رو شکر که اینو دارم ..کلا عاشق موسیقی هستم و تونسته همدم خوبی برام باشه
    Last edited by Gilopa; 06-02-2010 at 18:07.

13. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم خودم بیشتر تمایل دارم creatvie بخرم چون واقعا از قبلی خیلی راضی بودم
    به نظر شما تفاوتی توی کیفیت ضبط PMP و Mp3 palyer هاش هست ؟
    من خودم Zen مد نظرم هست
    به نظر شما خوبه؟
    یا اینکه برم دنبال همون Zen stone plus
    بازم ممنون که وقت می گذارید
    من کیفیت ضبط احتمالاً 10 مدل از کارای کریتیو رو طی این 6-5 ساله دیده ام و میتونم با اطمینان بگم که کیفیت ضبط مدل به مدلش انقدرها تفاوت نداره .. مساله میکروفونیکس البته در مدلهای مختلف در سطوح متفاوت وجود داره (=انعکاس صدای دکمه ها و بدنه در میکروفون) اما اگه کیفیت ضبط مطلق رو در نظر بگیریم فرق چندانی ندارن...

//

creative zen و zen stone plus ؟ .. باز به نظرم من کیفیت ضبط شون تفاوت چندانی نداره ..

15. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

من کیفیت ضبط احتمالاً 10 مدل از کارای کریتیو رو طی این 6-5 ساله دیده ام و میتونم با اطمینان بگم که کیفیت ضبط مدل به مدلش انقدرها تفاوت نداره .. مساله میکروفونیکس البته در مدلهای مختلف در سطوح متفاوت وجود داره (=انعکاس صدای دکمه ها و بدنه در میکروفون) اما اگه کیفیت ضبط مطلق رو در نظر بگیریم فرق چندانی ندارن...

//

creative zen و zen stone plus ؟ .. باز به نظرم من کیفیت ضبط شون تفاوت چندانی نداره ..
    خیلی خیلی ممنون از راهنمای تون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •