تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 577 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

حسین جان یک ۱ گیگی به من امانت بده مشکل همینجاست مموری فایرفاکس به ۱۰۰ مگ می رسید و اینطور که معلومه فایرفاکس امکان استفاده از swap درش نیست (البته فکر کنم چیز مستدلی نیست) و بعد هنگ می کرد وکل سیستم کرش می خورد.
    قابل شما رو نداره در مورد فایرفاکس یک موردی همین الان به ذهنم رسید! من بعد از نصب firefox 3 beta 5 بسته flashplugin-nonfree رو نصب کردم برای فلش ! بعد از نصب این بسته فایرفاکس بارها هنگ کرد ! و مجبور شدم که این بسته رو پاک کنم. بعد به ذهنم رسید که بسته mozilla-plugin-gnash معادل اپن سورس و قدرتمند برای adobe flash plugin است. بعد از نصب این بسته دیگه مشکلی تا الان نداشتم و فایرفاکس خیلی سریعتر شده. شاید شما هم همچین مشکلی داشتی ؟!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

بابا من بی چاره شدم.

ویندوز xp دارم. می خوام اوبونتو نصب کنم

لطفاً مراحل رو به صورت خلاصه و مفید بهم بگین.

اطلاعات هاردم خیلی مهمه. نباید پاک بشن.

لطفاً نگین سرچ کن. کل اینترنت رو زیرو رو کردم. حتی سایت هزاردستان رو کامل خوندم.

اگه قبلاً گفته شده لطفا لینک بدین.
    ubuntu 7.1
    آقا یکم صبر کن، من هم فیلم و هم عکس رو برات می‌ذارم. نهایتا تا ۱۵ ام.

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قابل شما رو نداره در مورد فایرفاکس یک موردی همین الان به ذهنم رسید! من بعد از نصب firefox 3 beta 5 بسته flashplugin-nonfree رو نصب کردم برای فلش ! بعد از نصب این بسته فایرفاکس بارها هنگ کرد ! و مجبور شدم که این بسته رو پاک کنم. بعد به ذهنم رسید که بسته mozilla-plugin-gnash معادل اپن سورس و قدرتمند برای adobe flash plugin است. بعد از نصب این بسته دیگه مشکلی تا الان نداشتم و فایرفاکس خیلی سریعتر شده. شاید شما هم همچین مشکلی داشتی ؟!!
    چه جالب! میشه Swap نساخت؟!
    من 2 گیگ رم دارم. چه جوری میشه در مراحل نصب Swap نساخت؟! تا حالا دقت نکردم، گیر نمیده که حتما باید Swap باشه؟
    یک لطفی کنید توضیح کوچیکی در مورد این پلاگین جایگزین هم بدید ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

بابا من بی چاره شدم.

ویندوز xp دارم. می خوام اوبونتو نصب کنم

لطفاً مراحل رو به صورت خلاصه و مفید بهم بگین.

اطلاعات هاردم خیلی مهمه. نباید پاک بشن.

لطفاً نگین سرچ کن. کل اینترنت رو زیرو رو کردم. حتی سایت هزاردستان رو کامل خوندم.

اگه قبلاً گفته شده لطفا لینک بدین.
    ubuntu 7.1
    این جا برو یه مطلب در مورد قابلیت جدید اوبونتو هاردی هست که میتونید از داخل ویندوز هم نصبش کنید یه سر بزنی بد نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

اقا یه فروشگاهی یا جایی نیست که بشه دی وی دی اوبونتو هاردی رو تهیه کرد الان سه روزه هاردی اومده ولی من هنوز فیض نبردم چون منتظر دی وی دی موندم اگه کسی جایی گیرش اومد یه خبر به ما بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

اقا یه فروشگاهی یا جایی نیست که بشه دی وی دی اوبونتو هاردی رو تهیه کرد الان سه روزه هاردی اومده ولی من هنوز فیض نبردم چون منتظر دی وی دی موندم اگه کسی جایی گیرش اومد یه خبر به ما بده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

چه جالب! میشه Swap نساخت؟!
    من 2 گیگ رم دارم. چه جوری میشه در مراحل نصب Swap نساخت؟! تا حالا دقت نکردم، گیر نمیده که حتما باید Swap باشه؟
    یک لطفی کنید توضیح کوچیکی در مورد این پلاگین جایگزین هم بدید ممنون میشم.
    برای سیستم هایی که رم زیادی دارند ( مثل سیستم شما ) بهتره که پارتیشن swap ساخته نشه. چون سرعت رم به مراتب بیشتر از سرعت swap است و چه بهتر که سیستم فقط از رم استفاده کنه ! مگر اینکه بخواهید کار خارق العاده ای با سیستمتون انجام بدید که ۲ گیگ رم کم باشه و بعیده همچین اتفاقی ! من خودم خیلی وقته که از swap استفاده نمی کنم و هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتم. تنها مزیتی که پارتیشن swap میتونه داشته باشه استفاده از Hibernate است. چون اگر پارتیشن swap نداشته باشید Hibernate هم کار نمی کنه. اگر از Hibernate استفاده نمی کنید بهتره کلا بی خیال swap بشی.

در موقع نصب هم کافیه در هنگام پارتیشن بندی و تعیین پارتیشن ها, پارتیشن swap نسازی یا اگر پارتیشن swap داری اونو پاکش کنی. بعد از مرحله پارتیشن بندی یک پیغام هشدار به شما میده که با زدن کلید Continue بقیه مراحل نصب انجام میشه.

پلاگین gnash برای باز کردن سایت های حاوی فلش هست و بر خلاف پلاگین شرکت ادوب ( flashplugin-nonfree ) , اپن سورس, رایگان و سریع هست. چه بهتر که از این پلاگین استفاده کنیم. برای مرورگر فایرفاکس باید بسته mozilla-plugin-gnash و برای مرورگر konqueror باید بسته konqueror-plugin-gnash را نصب کنید.
    Last edited by sudotux; 27-04-2008 at 00:18.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

آقا یه بحث راه انداختم توی فروم اوبونتو دات آی‌ار که بی نتیجست.

چرا ویروس برای لینوکس بی‌معنیه؟ من می‌تونم یه برنامه بنویسم که اطلاعات پوشه‌ی کاربری رو پاک کنه و خودش رو با اینترنت گسنرش بده یا این که با حافظه‌ی جانبی مثل فلش این کار رو بکنه. بدون این که به اطلاعات سیستمی که مچوزش بش نمی‌خوره صدمه بزنه. آیا نمی‌تونیم بگیم این یه ویروسه؟

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Hosein-mec
    عزیز، از توضیحاتتون ممنونم.

چرا ویروس برای لینوکس بی‌معنیه؟ من می‌تونم یه برنامه بنویسم که اطلاعات پوشه‌ی کاربری رو پاک کنه و خودش رو با اینترنت گسنرش بده یا این که با حافظه‌ی جانبی مثل فلش این کار رو بکنه. بدون این که به اطلاعات سیستمی که مچوزش بش نمی‌خوره صدمه بزنه. آیا نمی‌تونیم بگیم این یه ویروسه؟
    حق با شماست... واقعا بی نتیجست!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

اصلاح کنم که اینترنت رو اشتباه گفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •