بله ديگه . هيچ فرقي با نوكيا يا ... نداره.
بله ديگه . هيچ فرقي با نوكيا يا ... نداره.
این بستگی به نوع استفاده شما از گوشی داره و این دو گوشی به هیچ وجه قابل مقایسه نیستن![]()
با سلام خدمت دوستان. گوشيم الان دو روزه كه در حالت استندباي شارژش 5 - 6 ساعت بيشتر نميكشه. مشكلش چيه ؟
باتری i8510:
من الان 2ماهه این گوشی رو گرفتم. باتریش اولش خیلی بد بود چند روز گزشت خیلی خوب شد و میشه گفت عادی شد تا دیشب که زدمش تو شارژ و صبح بیدار شدم دیدم 2 تا خط کم کرده!!! برش داشتم چند ثانیه باهاش ور رفتم 1 خط دیگشم پرید!!! بعد نگاه کردم هیچ برنامه ای باز نبود. یکم فکر کردم که دیروز باهاش چی کار کردم. یادم اومد که دیروز باتریش رو در اوردم.
فکر کنم گوشی بعد از در اوردن باتری باید دوباره حجم باتری رو بشناسه تا به بیشترین حجمش برسه.
هر کی با باتریش مشکل داره بزاره شارژ گوشی کامل خالی بشه بعد یه بار باطری رو در بیاره و بعد بزاره کامل شارژ بشه احتمالاً درست میشه
دوست عزيز اگه سيمبين رو ميتونی تحمل کنی و دوربين برات مهمه و يه گوشی ميخوای که همجا بشه
ازش استفاده کرد i8510 بگير اگه عشق win هستی و ميخوای touch باشه و از اين جينگلک ها i900
در کل اگه نرم افزار توپ ميخوای پاکت بگير چون قابل مقايسه نيست در کل دو تاش تو رده خودشو ن جزو
بهترين ها هستن ولی اگه مثل من همش سوار اتوبوس و مترو هستی i8510 بگير که فشار قبر رو بهتر تحمل
ميکنه![]()
دوستان عزيز گوشی رو دادم ماکروتل flash کرد مردک بی وجدان version يک اين گوشی رو برام ريخت
مشکل باطری که فعلاً نداشتم (خيلی کم)
ولی سرعت منو ها کمتره
ميخوام update کنم فکر کنم مثل فلش باشه نه؟ همه چی پاک ميشه تازه يه سؤال ديگه با wifiبا خود گوشی
update کنم بهتره يا با pc
دوستانی که updateکردن بگن حجم فايل چقدره؟
دوستان تا حالا روش برنامه واسه ضبط مکالمه یا ضبط صدا نصب کردم که رو این گوشی کار بکنه ؟
من خودم خیلی برنامه واسه این کارا تست کردم ولی هیچ کدوم کار نکردن ، ممنون میشم راهنمایی کنید ، مرسی .
همین طور در مورد چراغ قوه
منم هر کاری کردم نشد که نشد...عجیبه !!!
نه منشی و نه ضبط مکالمه کار نمی کنه
سلام دوستان من رسما از کلوب i8510 بیرون میرم چون گوشیم درست نشد منم بیخیال شدم یکی دیگه هم داشتم که قبل از خرابی این به یکی از دوستان فروختم حالا شدید برم بخرم شاید صبر کنم i8910 بیاد فعلا به صف i900 داران پیوستم
فعلا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)