سلام.
عجله نکن. کم کم به اونجای بازی هم میرسی.
والا اون رنک پرک ها رو من هم زیاد نفهمیدم ولی اونجوری که تو حدس زدی نیست(3 تا مرحله اون پرک ها کار میکنه)
فکر کنم نسبت به خوب و به درد بخور بودنشون بهش رنک دادن. چیز خاصی نیست.
سلام.
عجله نکن. کم کم به اونجای بازی هم میرسی.
والا اون رنک پرک ها رو من هم زیاد نفهمیدم ولی اونجوری که تو حدس زدی نیست(3 تا مرحله اون پرک ها کار میکنه)
فکر کنم نسبت به خوب و به درد بخور بودنشون بهش رنک دادن. چیز خاصی نیست.
منم نفهمیدم اینا چیه ؟والا اون رنک پرک ها رو من هم زیاد نفهمیدم ولی اونجوری که تو حدس زدی نیست(3 تا مرحله اون پرک ها کار میکنه)
جدی ... یکی راهنمای بازی رو نگاه کنه بگه چی بوده من بازی رو پاک کردم
رنگ ها رو که خودت انتخاب می کنی تو اپشنز! رنگ صفحه پیپ بوی و این چیزا!!!
یکی به من بگه کلید والت 87 کجاست؟؟ من تو لیتل لمپ لایت هستم! اینجا جزو مراحل بازیه! geck توی همون والته! چجوری برم داخل؟؟؟؟
رنگ نه عزیز.
ما گفتیم رنک.
اره لیتل لمپ لایت جزو مراحل اصلیه.
فکر کنم بعد از لیتل لمپ لایت 1 جا بود بعد میرسیدی به geck.
والت 87 کدومه؟؟
فکر کنم همینجا بود که geck رو پیدا میکردی.
کلید نمیخواست تا اونجایی که یادمه!
Last edited by aghamajid1369; 13-05-2009 at 22:07.
من هم اینجای بازی رو رد کردم. باید از والت 87 رد شی. تو همون لیتل لمپ لایت رو بگردی اخراش دروازه ی والته رو پیدا می کنی. پر سوپر میوتنته.
این رنک ها قضیه اش چیه؟کدوما رو می گید؟
بالاخره یکی پیدا شد بدونه! من همه جای اون لیتل لمپ لایت رو گز کردم! رسیدم به جایی که نوشته بود nothing! اونجا یه در والت بود اما کلید می خواست؟ نکنه باید برای زیپ نوشابه ببرم که کلید بده؟ عکس اونجا رو هم دارم !!
]
در مورد رنک ها همفقط می دونم بعضی پرک ها مثل پرک گان نات رو می شه تا چند لول تقویت کرد شاید رنگ پرک همینه!!
---- خیلی بد شد! همه بازی رو تموم کردن! تاپیک خلوت شد!!! نه!!!
دوستان پچ بازی موجوده؟مرحله 3 هنگ میکنه
سلام
من يكم در مورد هك كردن مشل دارم با اينكه لوله هك كردنمم بالاست ولي بازم مشكل مثلا بعد از وارد كردن پسورد مينويسه:
9/5 يا 9/4
فرقي هم نميكنه كه قفل سخت باشه يا معمولي
اين يعني چي؟؟
هک کردن تو این بازی سخته واقعا.
شما دنبال 1 کلمه خاص باید بگردی.
وقتی 1 کلمه رو انتخاب میکنی و مینویسه 5/9 یعنی این کلمه ای که انتخاب کردی 5 تا حرفش با کلمه اصلی مشترکه.
همینجوری باید ادامه بدی تا به کلمه مورد نظر برسی.
البته تعداد محدودی انتخاب داری.
فکر کنم نسبت به خوب و به درد بخور بودنشون بهش رنک دادن. چیز خاصی نیست.منم نفهمیدم اینا چیه ؟
جدی ... یکی راهنمای بازی رو نگاه کنه بگه چی بوده من بازی رو پاک کرسلاماین رنک ها قضیه اش چیه؟کدوما رو می گید؟
فکر کنم فهمیدم که این Rank ها چیه ... مطمئن نیستم ولی فکر کنم همین باشه ...
اون Rank ها نشون میده که حئاکثر چند بار میتونید اون Perk رو انتخاب کنید ...
بعضی از perk ها رنکشون 1 هستش یعنی فقط یک بار میشه انتخابشون کرد برای این که یه perk دائمی هستش و همیشه اثرش رو بازی میمونه ... مثل اون perk ی که قدرت حمل شما رو زیاد میکنه و وقتی اون رو انتخاب کنید برای همیشه میتونید 20 کیلو بیشتر وسایل با خودتون حمل کنید به خاطر همین رنکش 1 هست.
یا اون perk ی هست که با حیوانات دوست میشید ... رنکش 2 ... داخل توضیحات خودش نوشته بود که در اولین رنک این پرک ( یعنی اولین باری که انتخابش میکنید ) فقط حیوانات به شما حمله نمی کنن و در دومین رنک حیوانات از شما حمایت می کنند...
من خودم با توضیح های همین پرکه فهمیدم که منظور از اون رنک ها ممکنه این باشه ... فکر میکنید همینه؟!!!!
آهان راستی اگر ما بخوایم وسایل به بازی اضافه کنیم یا یک سری چیزای دیگه که ئانلود میکنیم ... تو کدوم پوشه باید اون فایل ها رو بریزیم ؟
یکی از دوستام این سایت رو معرفی کرد بهم ...چند تا چیز دانلود کردم ولی نمیدونم کجا بریزمشون ...یکیش نوشته بود باید داخل پوشه ی data ریخته بشه ...ریختم ولی کار نکرد !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)