خوب زدی به آیتونز؟
مشکلی داشتی بگو
اونایی که دسترسی به wifi ندارن و نمیتونن از Cydia استفاده کنن میان فایل deb رو دانلود میکنند و دستی نصبش میکننراستی این فایلای deb چین و چطور باید ریختشون روی آیپاد؟
فعلن بیخیال احتیاجی نداری بهش
خوب زدی به آیتونز؟
مشکلی داشتی بگو
اونایی که دسترسی به wifi ندارن و نمیتونن از Cydia استفاده کنن میان فایل deb رو دانلود میکنند و دستی نصبش میکننراستی این فایلای deb چین و چطور باید ریختشون روی آیپاد؟
فعلن بیخیال احتیاجی نداری بهش
برای jailbreak کردن 2g 3.1 نرم افزارش اومده یا نه؟ من خودم 1g دارم نمیدونم قضیه 2g چیه.... برای 2g فیرمواره 3.1 ریخته شده چه نرم افزاری لازم هست برای دوستم میخوام![]()
دوست عزیز من خودمم 2g گرفتم ورژن 3.1 .حالا بعد از کلی ذوق وشوقی که داشتم و آموزشایی که با بدبختی ترکیبشون کردم تا بشه اون چیزی که بهش نیاز دارم آیپادم جیلبریک نمیشه!!!!برای jailbreak کردن 2g 3.1 نرم افزارش اومده یا نه؟ من خودم 1g دارم نمیدونم قضیه 2g چیه.... برای 2g فیرمواره 3.1 ریخته شده چه نرم افزاری لازم هست برای دوستم میخوام
حالا برا شما کارایی رو که باید بکنید مو به مو میگم .برا من که 3 بار امتحان کردم نشد؛خدا کنه برا شما بشه...
1-گوشی رو ببرید به حالت DFU .این آموزششه:
2-سپس ایتون را باز کنید تا با پیغام زیر مواجه شوید و بعد گزینه ی OK را بزنید.از این مرحله باید به اینترنت وصل باشید.گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و حتما صدای وصل شدن به کامپیوتر رو بشنوید.
بعد از مطمیین شدن به این که کامپیوتر گوشی شما شناخته دگمه Home و Power رو با هم بگیریدو صبر کنید تا صدایی مبنی برقطع گوشی از کامپیوتر بشنوی
بلافاصله دگمه Power رو ول کنید و همچنان دگمه Home رو نگه داریدتا صدایی مبنی بر وصل شدن گوشی مانند صدای 1 بشنوید
حالا گوشی شما به حالت DFU رفته. و باید ایتون رو باز کنی
3-دگمه SHIFT را بگیرید و دگمه Restore را بزنید.
4-سپس وژن 3 مورد نظر خورد را انتخاب کنید.
5-ایتون شروع به ریختن به وژن3 می کند.
6-در اواسط باید اروری مبتنی بر تغییر نکردن بیس باند بدهد که معمولا 1015 هست . اگر ارور با 6 شروع شد دوباره تست کنید .
7-برای رفع این مشکل کافیست home+power را به مدت 15 ثانیه نگه دارید بعد home رو رها کنید و فقط 2 ثانیه power را نگه دارید تا گوشیه شما ریست بشه و بالا بیاد
8- تموم که شد برناميه redsn0w باز کنيد رو browse بزنيد و دوباره همون ورژنه 3.0 رو که دنلود کرديد رو باز کنيد و ok رو بزنيد.
9- وقتی باز کرديد next رو بزنيد سب کنيد بد دوباره next بزنيد و دوباره next
10-بدش ipod وصل کنيد به pc و خاموش کنيد و next رو بزنيد
11- بدش ازتن ميخواد ipod رو به dfu ببريد
12-صبر کنيد تا تموم بشه احتمالاً 10 ديقه يا بيشتر يا کمتر طول ميکشد بد که تموم شد finish رو بزنيد
13-صبر کنيد ipod خاموش و روشن بشه شايد 3 يا 4 ديقه طول بکشه اگه بيشتر شد نگران نباشيد صبر کنيد تا خاموش و روشن بشه بد که شد ميتوند ipod رو از usb جدا کنيد.
اینا رو از چندتا تاپیک مختلف از موبایلستان جمع کردم.برا من ارور 1601 میده.
توی موایلستان هم پرسیدم اما فعلا جوابی بهم ندادن.ایشالله کار شما راه بیفته...
موفق باشی ...![]()
Last edited by ahmad72; 03-10-2009 at 21:07.
دوستان اگر بازی به پستتون خورد حال کردید اسمشو بگید اینقدر بازی زیاد هست نمیشه همرو تستید![]()
مرسی ....
با سلام...
چند تا سوال داشتم...
1.یک برنامه برای قرار دارن(نه چسباندن) زیرنویس برای آیپاد معرفی کنید...برای ویندوز...
2.قضیه این بلوتوثش که توی ستینگ هست چیه؟...به چیا وصل میشه؟...
ممنون میشم اگه جواب بدید...
بدبخت شدم رفت.هی میخواستم به ورژن 3 ریستور بکنم هی نشد.منم عصبی شدم همه چیو پاک کردم تو ویندوز بعد نصب کردم 5-6 بار بردم رو حالت DFU که ریستور کنم نشد که نشد!!!
این آخر کاری دیگه نمیدونم چیکردم تا روشن میکنم مینویسه به آیتونز وصل بشم.به آیتونز که وصل میشم رو حالت ریکاوری قرار داره.میگه ریستور کن. 2 تا فریمور دارم.3.1 رو که اصلا میگه مطابقت نداره ، 3 رو هم ارور شماره 20 میده.میگه ریستور انجام نشد.
چه غلطی کنم حالا؟
1- اگه برنامه ای پیدا کردی مارو هم بی نصیب نذاربا سلام...
چند تا سوال داشتم...
1.یک برنامه برای قرار دارن(نه چسباندن) زیرنویس برای آیپاد معرفی کنید...برای ویندوز...
2.قضیه این بلوتوثش که توی ستینگ هست چیه؟...به چیا وصل میشه؟...
ممنون میشم اگه جواب بدید...
۲- واسه هندزفری بلوتوثه و هر دستگاهی دیگه مثلن اسپیکر بلوتوث و....
چه غلطی کنم حالا؟
بر خودت مسلط باش
بهت گفتم نکن این کارارو
گوش نمیدی که
باید به ۳.۱ ریستور کنی بعدم مثل بچه آدم منتظر باشی تا جیلبریک بشه
چرا به ۳.۱ ریستور نمیشه؟
حتمن فرمور اشتباهی دانلود کردی
یه وقت 3.1 واسه 3G رو دان نکرده باشی؟
نمیدونم.گندش بزنن.نه به 3 میره نه به 3.1 .الآن شده یه وسیله ی بی مصرف .چرا به ۳.۱ ریستور نمیشه؟
فریمورا روی DVD هایی که خریدم بوده و چون از یکی که خودش آیپاد داشته گرفتم احتمالش خیلی ضعیفه که اشتباه دان کرده باشه.حتمن فرمور اشتباهی دانلود کردی
یه وقت 3.1 واسه 3G رو دان نکرده باشی؟
اسمش هم که درسته.مال آیپاده .
اینترنت درستی ندارم.وگرنه یه کاستوم فریمور 3.1 هست که از اول که میریزی رو آیپاد جیلبریک شدست.بهت گفتم نکن این کارارو
گوش نمیدی که
خواستم از راه فقیر فقرا برم که اینطور به سرم اومد.
البته توی موبایلستان گفتن میشه.نمیدونم چرا نشد!!!
اسم فایله چیه؟
باید اینا توش باشه:
iPod,3.1,2.1
این ۳تا + یه سری عدد و حروف
اگه باز نشد با یه سیستم دیگه تست بزن
راستی ورژن آیتونزت باید 8.2 باشه ها
Last edited by GiggleClub; 04-10-2009 at 14:56.
اسمش iPod 2G 3.1.1 3_1_3.1.1_7C145_Restore هست .اسم فایله چیه؟
باید اینا توش باشه:
iPod,3.0,2.1
این ۳تا + یه سری عدد و حروف
نفهمیدم چی گفتی!
ببینم چی میشه...اگه باز نشد با یه سیستم دیگه تست بزن
هست ...راستی ورژن آیتونزت باید 8.2 باشه ها
-------------------------------------------
اینم کاستوم فریمور 3.1.1 که خودش جیلبریکه!!یعنی ریستور که کنی از اولش جیلبریکه!!!
برید حالشو ببرید ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)