احتمالاً شما آهنگی از مموری انتخاب میکنی، و وقتی مموری رو در بیاری این آهنگ رو دیگه گوشی نمیشناسه و Default خود گوشی پخش میشه.
احتمالاً شما آهنگی از مموری انتخاب میکنی، و وقتی مموری رو در بیاری این آهنگ رو دیگه گوشی نمیشناسه و Default خود گوشی پخش میشه.
آهنگ از مموري انتخاب كردم ولي تو اين مدت اصلا مموري رو درنياوردم.
سلام دوستان
چند تا سوال در مورد g900 دارم
راستش خيلي چشمو گرفته، حالا موندم اين بهتره يا k850 يا c902 يا LG KE990 يا ...!؟
ميخوام گوشي كه ميگيرم اينجوريا باشه
1- در درجه اول عكس و فيلمش خوب باشه (فيلمشم برام مهمه، فيلمش چجوريه؟) و بعد قابليت پخشش و فرمتايي كه پخش ميكنه
2- قابليت نصب نرم افزارهاي بدرد بخوري مثل ديكشنري هاي قوي رو داشته باشه و اگه سيمبين داشته باشه چه بهتر، كه فقط تو اينا g900 داره
4- شبكه بي سيم , wifi تو ايران به درد ميخوره؟ ميشه ازش استفاده كرد؟ چون اونم فكر كنم فقط g900 داشته باشه، طرز استفاده ازش چجوريه؟
راستي g900 چراغ قوه داره؟
بعد ظاهر و وزنش، خيلي برام مهم نيست، ولي باز بهتره جمع و جور باشه، كه اونم انگار g900 به بقيه سره
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
روی فیلمش حساب نکن.ولی فرمتهایی که روی گوشی قابل اجرا هست تقریبا خیلی زیاده.البته با نرم افزارهای پلیر مثل core player.1- در درجه اول عكس و فيلمش خوب باشه (فيلمشم برام مهمه، فيلمش چجوريه؟) و بعد قابليت پخشش و فرمتايي كه پخش ميكنه
بله.داره.با تلفظ هم داره.2- قابليت نصب نرم افزارهاي بدرد بخوري مثل ديكشنري هاي قوي رو داشته باشه و اگه سيمبين داشته باشه چه بهتر، كه فقط تو اينا g900 داره
3 رو ننوشتی.دی...
داره و کاملا به درد بخور./یقیه گوشی ها هم دارن ها./چراغ قوه هم داره.4- شبكه بي سيم , wifi تو ايران به درد ميخوره؟ ميشه ازش استفاده كرد؟ چون اونم فكر كنم فقط g900 داشته باشه، طرز استفاده ازش چجوريه؟
راستي g900 چراغ قوه داره؟
شايد تم گوشيت رو عوض كردي...
ممنون حامد جان از راهنماييت
ميتوني مشخصات دقيق كيفيت فيلم برداريشو بدي؟
حالا با توجه به خواسته هاي من كدوم يك از اين k850 يا c902 يا LG KE990 يا همين g900 به كار من ميخوره؟
بازم ممنون
با ارزه پوزش که این گوشی رو اینجا برای دوستمون معرفی می کنم
با اینکه از نوکیا بدم میاد ولی برو 6220Classic نوکیا رو هم نگاه کن ضرر نمیکنی فیلم برداریش عالیه قیمتش هم حدود 200 تومنه فکر کتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahidsport; 08-03-2009 at 15:08.
خواهش میکنم.ممنون حامد جان از راهنماييت
ميتوني مشخصات دقيق كيفيت فيلم برداريشو بدي؟
حالا با توجه به خواسته هاي من كدوم يك از اين k850 يا c902 يا LG KE990 يا همين g900 به كار من ميخوره؟
بازم ممنون
فیلم برداری :QVGA و 15fps هست.
اگر تاکیدتون روی فیلم برداری هست همونی که جناب وحید خان گفتن:6220Classic
چرا نسبت به پي وان قيمت كمتري داره در حاليكه امكانات بيشتر ومحسوس تري داره ؟
ممنون از راهنماييتون
يه سوال
من دقيقا نمي دون اين wifi چيه و چكار ميكنه!
ميشه برام توضيح بديد
براي اينترنته، شبكس؟!؟! چيه خلاصه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)