تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 299 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

یه سوال فنی داشتم نقش داور و کمک داور تو بازی چیه چون جفتشون تو بازی مثل اسب میدون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. این کاربر از omid07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

اههههههههههههههههههههه!با هم مثل همیشه داورها جسارته ولی گه گیجه میرن وسط زمین!!!؟؟؟؟این فیفا کی میخواد پیشرفت کنه؟؟؟یعنی هنوز نتونستند حرکات داورها رو هم طبیعی کنند(مثل پرو ساکر!)!!این فیفا بعضی وقتا میره رو اعصاب !!!باور کنید اگه همین یه صداگذاری و گزارشگری و منوهای خوبشو نداشت دیگه اصلا ارزش بحث رو نمیداشت!من هم فیفا و هم ساکر رو هر سال بازی میکنم!!امیدوارم فیفا هم کمی توی نسخه ی pc پیشرفت کنه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان زیاد سخت نگیرین خدائیش نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده Pes 2008 را که میخوره ولی مطمئن باشید Pes2009 اینو زیر پاهاش له میکنه میره!

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

یه سوال فنی داشتم نقش داور و کمک داور تو بازی چیه چون جفتشون تو بازی مثل اسب میدون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دقیقا در نقش هویج ظاهر میشن ، می خواستم کرنر بزنم اومده روی نقطه کرنر ، می خوام ضربه آزاد بزنیم جولوی توپه ، یک بار هم توپ بهش خورد جهتش عوض شد ... من جفتشو آف کردم

واقعا ازت ممنونم
    فقط اگه میشه از چهره ی مسی و اینیستا و والدس دقیقا تو صورتشون بذار چون زیاد خوب ندیدمهمچنین لطفا از گودیانسن و بویان و کاسرس هم بذار.ممنون
    خواهش میکنم

valdes
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    =================================================
    Iniesta
    کد:
    Gudjohnsen
    کد:
    Bojan
    کد:

با سلام
    چندتا درخواست کوچولو!!!
    یک عکس از قیافه لوئیس فیگو بگذارید!!!
    چندتا عکس از ورزشگاه الدترافورد در روز شب و عصر بگذارید
    چندتا هم سوال!!!
    پیراهن بازیکنها میافته روی شورتشون؟؟؟؟
    پشت دروازه عکاس هست؟؟؟
    سلام

ورزشگاه رو بعدا میذارم ، اگر دوستان گذاشتن دستشان درد نکند .
    اونطوری که من دیدم خبری از عکاس نبود:
    کد:
    آره دقیقا از منم همینطوره کسی هست راهنمائی کنه؟

راستی تو فیفا08 وقتی کلید D را میگرفتی دنبال تو میرفت ولی تو 09 اینجوری نیست چرا؟
    توی کنترلاش برو تنظیم کن مطابق میلیت ، من هم همینکار رو کردم ، راحتتر بازی می کنم.

6. 3 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز دوباره دارین این بحث های نژاد پرستانه راه میندازین !!!!! چند هزار بار باید به شما گفت در تاپیک FIFA نباید درباره PES بحث کرد و بلعکس (به دلیل اینکه آخرش دعوا میشه !!!) شماها یا واقعا نمی فهمید !!! یا خودتون رو زدید به نفهمی !!! (نا راحت نشین این واقعیتی هست که هر غریبه ای رو هم بیارین قضاوت کنه به همین نتیجه می رسه !!!)
    یه بار دیگه از این اتفاقا بیفته به سرعت به مدیریت گزارش میشه !!! بلاشک !!! هر چی هم دوست داری الان با خودت فکر کن !
    ================================================== =======================
    خوب من واقعا با این حرکت فیفا موافقم ... اگه چهار تا آدم 3d کار هم بیارین از نظر فنی تایید می کنند ! فیفا به جایه اینکه بیاد از عکس به عنوان تکسچر صورت استفاده کنه (مثل بعضی بازیهای دیگه فوتبال - که بعضی از ورژن های قدیم فیفا هم شامل میشه) اومده از صورت کاملا با طراحی 3 بعدی استفاده کرده ! و از این نظر کاملا جلو هست ... بالاخره خیلی بهتر از این هست که برن از عکس صورت شخص استفاده کنند و مثل پلاستیک بکشن رو صورت بازیکن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام من radeon 9200 دارم به نظرتون بازی اجرا میشه؟
    آخه توی این تاپیک حداقل گرافیک 6600 معرفی شده ولی توی فروشگاه مشخصات زیر رو داده
    Processor: 1.3 Ghz (Windows Vista: 1.5 Ghz)
    RAM: 256 MB (Windows Vista: 512 MB)
    Video card: 64 MB RAM
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by treason_boys; 05-10-2008 at 00:01.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

حالا اين بازي next-Gen هست يا نيست؟
    خوب از آب در اومده يا نه؟

داره خودمونی میشه sodagar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

در توضیحاتی که از این بازی در سایت EA و Gamezone نوشته شده، گرافیک مورد نیاز، 64 و رم 512 ( 1gig Recomanded ) ذکر شده.
    رم من 512 و گرافیکم 128 هستش.
    حالا میخوام بدونم مشکل من به رم و گرافیم مربوط میشه یا نه و اینکه کسی میتونه کمکم کنه ؟
    بازی بدون مشکل نصب شده و اجرا میشه ولی زمان بازی، تمام بازیکنا با شکل عجیبی ظاهر میشن. یعنی اصلا گام بر نمیدارن و نمیدون ( حالت ایستادنشون مثل زمان طراحی کاراکتر ها هست. دستها کاملا باز و بدن بدون حرکت ).

میتونین کمکم کنید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

هر کسی سی دی کی برای آنلاین بازی کدن fifa 09 می خواد pm بده تا بهش بگم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

سلام دوستان
    من اين مطلبو به صورت نقل قول از يك سايتي براتون ميزارم

بالاخره بعداز مدتها صبر فیفا 2009 به بازار ایران راه یافت و من تصمیم گرفتم بعد از 15 ساعت بازی خدمت دوستان جسارت کنم و اولین نقد را بنویسم.
    با اجرای بازی اولین چیزی که به چشم میاد تم زیبا و چشمنواز است که اگر مونیتورتون کنتراست خوبی داشته باشه خیلی جذابتر خواهد بود.
    درابتدا اضافه شدن چند مود جدید به بازی از جمله موس کنترلر بازی به کاربر به صورت دمو نشان داده میشود.
    منو و ظاهر بازی خیلی دچار تحول شده.اما وقتی وارد محیط استادیوم میشوید بلافاصله حال و هوای تکراری ea می ره رو اعصابتون اما خوب ناامید نشوید انصافا بازی از لحاظ گرافیکی تغییرات چشم گیری داشته.زمین چمن ،سایه بازیکنها،لباس و چهره ها،حضور داور مسابقه در زمین،نور ورزشگاه،طراحی جالب ورزشگاه،از نکات و تغییرات مثبت بازی است و گیم پلی ،هوش مصنوعی،تماشاگران،عدم القای هیجان از نکات منفي.در این ورژن حالات فیزیکی بازیکنان و تغییرات آن خیلی برجسته شده به طوری که در برخورد ها میبینیم بازیکن ها در زمین فضا اشغال می کنند و حتی بازیکنان خودی گاهی با هم برخورد می کنند،و شما در برابر بازیکنان قوی هیچ شانسی نخواهید داشت.روش های گل زدن پیشرفت کرده و گاهی بازیکنان دچار اشتباه تاکتیکی نیز میشوند.شوت های از راه دور بسیار جالب شده به شکلی که جریان باد در ان تاثیر دارد و اگر از یک فاصله معین و با بازیکن خاص بارها اقدام به شوت زنی کنید نتایج متفاوت خواهید دید.حتی گاهی می شود از فاصله 40 متری گل زد و توانایی بازیکن ها در شوتزنی خیلی در نتیجه دخیل است.

همون طور كه خونديد گويا گيم پلي بازي چندان فرقي نكرده وبازي از نظر هوش مصنوعي اعصاب خرد كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •