یه سوال فنی داشتم نقش داور و کمک داور تو بازی چیه چون جفتشون تو بازی مثل اسب میدون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال فنی داشتم نقش داور و کمک داور تو بازی چیه چون جفتشون تو بازی مثل اسب میدون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اههههههههههههههههههههه!با هم مثل همیشه داورها جسارته ولی گه گیجه میرن وسط زمین!!!؟؟؟؟این فیفا کی میخواد پیشرفت کنه؟؟؟یعنی هنوز نتونستند حرکات داورها رو هم طبیعی کنند(مثل پرو ساکر!)!!این فیفا بعضی وقتا میره رو اعصاب !!!باور کنید اگه همین یه صداگذاری و گزارشگری و منوهای خوبشو نداشت دیگه اصلا ارزش بحث رو نمیداشت!من هم فیفا و هم ساکر رو هر سال بازی میکنم!!امیدوارم فیفا هم کمی توی نسخه ی pc پیشرفت کنه!
دوستان زیاد سخت نگیرین خدائیش نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده Pes 2008 را که میخوره ولی مطمئن باشید Pes2009 اینو زیر پاهاش له میکنه میره!
دقیقا در نقش هویج ظاهر میشن ، می خواستم کرنر بزنم اومده روی نقطه کرنر ، می خوام ضربه آزاد بزنیم جولوی توپه ، یک بار هم توپ بهش خورد جهتش عوض شد ... من جفتشو آف کردمیه سوال فنی داشتم نقش داور و کمک داور تو بازی چیه چون جفتشون تو بازی مثل اسب میدون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنمواقعا ازت ممنونم
فقط اگه میشه از چهره ی مسی و اینیستا و والدس دقیقا تو صورتشون بذار چون زیاد خوب ندیدمهمچنین لطفا از گودیانسن و بویان و کاسرس هم بذار.ممنون
valdes
=================================================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Iniesta
=================================================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Gudjohnsen
Bojan
سلامبا سلام
چندتا درخواست کوچولو!!!
یک عکس از قیافه لوئیس فیگو بگذارید!!!
چندتا عکس از ورزشگاه الدترافورد در روز شب و عصر بگذارید
چندتا هم سوال!!!
پیراهن بازیکنها میافته روی شورتشون؟؟؟؟
پشت دروازه عکاس هست؟؟؟
ورزشگاه رو بعدا میذارم ، اگر دوستان گذاشتن دستشان درد نکند .
اونطوری که من دیدم خبری از عکاس نبود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی کنترلاش برو تنظیم کن مطابق میلیت ، من هم همینکار رو کردم ، راحتتر بازی می کنم.آره دقیقا از منم همینطوره کسی هست راهنمائی کنه؟
راستی تو فیفا08 وقتی کلید D را میگرفتی دنبال تو میرفت ولی تو 09 اینجوری نیست چرا؟
باز دوباره دارین این بحث های نژاد پرستانه راه میندازین !!!!! چند هزار بار باید به شما گفت در تاپیک FIFA نباید درباره PES بحث کرد و بلعکس (به دلیل اینکه آخرش دعوا میشه !!!) شماها یا واقعا نمی فهمید !!! یا خودتون رو زدید به نفهمی !!! (نا راحت نشین این واقعیتی هست که هر غریبه ای رو هم بیارین قضاوت کنه به همین نتیجه می رسه !!!)
یه بار دیگه از این اتفاقا بیفته به سرعت به مدیریت گزارش میشه !!! بلاشک !!! هر چی هم دوست داری الان با خودت فکر کن !
================================================== =======================
خوب من واقعا با این حرکت فیفا موافقم ... اگه چهار تا آدم 3d کار هم بیارین از نظر فنی تایید می کنند ! فیفا به جایه اینکه بیاد از عکس به عنوان تکسچر صورت استفاده کنه (مثل بعضی بازیهای دیگه فوتبال - که بعضی از ورژن های قدیم فیفا هم شامل میشه) اومده از صورت کاملا با طراحی 3 بعدی استفاده کرده ! و از این نظر کاملا جلو هست ... بالاخره خیلی بهتر از این هست که برن از عکس صورت شخص استفاده کنند و مثل پلاستیک بکشن رو صورت بازیکن !
سلام من radeon 9200 دارم به نظرتون بازی اجرا میشه؟
آخه توی این تاپیک حداقل گرافیک 6600 معرفی شده ولی توی فروشگاه مشخصات زیر رو داده
Processor: 1.3 Ghz (Windows Vista: 1.5 Ghz)
RAM: 256 MB (Windows Vista: 512 MB)
Video card: 64 MB RAM
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by treason_boys; 05-10-2008 at 00:01.
حالا اين بازي next-Gen هست يا نيست؟
خوب از آب در اومده يا نه؟
سلام
در توضیحاتی که از این بازی در سایت EA و Gamezone نوشته شده، گرافیک مورد نیاز، 64 و رم 512 ( 1gig Recomanded ) ذکر شده.
رم من 512 و گرافیکم 128 هستش.
حالا میخوام بدونم مشکل من به رم و گرافیم مربوط میشه یا نه و اینکه کسی میتونه کمکم کنه ؟
بازی بدون مشکل نصب شده و اجرا میشه ولی زمان بازی، تمام بازیکنا با شکل عجیبی ظاهر میشن. یعنی اصلا گام بر نمیدارن و نمیدون ( حالت ایستادنشون مثل زمان طراحی کاراکتر ها هست. دستها کاملا باز و بدن بدون حرکت ).
میتونین کمکم کنید ؟
هر کسی سی دی کی برای آنلاین بازی کدن fifa 09 می خواد pm بده تا بهش بگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من اين مطلبو به صورت نقل قول از يك سايتي براتون ميزارم
بالاخره بعداز مدتها صبر فیفا 2009 به بازار ایران راه یافت و من تصمیم گرفتم بعد از 15 ساعت بازی خدمت دوستان جسارت کنم و اولین نقد را بنویسم.
با اجرای بازی اولین چیزی که به چشم میاد تم زیبا و چشمنواز است که اگر مونیتورتون کنتراست خوبی داشته باشه خیلی جذابتر خواهد بود.
درابتدا اضافه شدن چند مود جدید به بازی از جمله موس کنترلر بازی به کاربر به صورت دمو نشان داده میشود.
منو و ظاهر بازی خیلی دچار تحول شده.اما وقتی وارد محیط استادیوم میشوید بلافاصله حال و هوای تکراری ea می ره رو اعصابتون اما خوب ناامید نشوید انصافا بازی از لحاظ گرافیکی تغییرات چشم گیری داشته.زمین چمن ،سایه بازیکنها،لباس و چهره ها،حضور داور مسابقه در زمین،نور ورزشگاه،طراحی جالب ورزشگاه،از نکات و تغییرات مثبت بازی است و گیم پلی ،هوش مصنوعی،تماشاگران،عدم القای هیجان از نکات منفي.در این ورژن حالات فیزیکی بازیکنان و تغییرات آن خیلی برجسته شده به طوری که در برخورد ها میبینیم بازیکن ها در زمین فضا اشغال می کنند و حتی بازیکنان خودی گاهی با هم برخورد می کنند،و شما در برابر بازیکنان قوی هیچ شانسی نخواهید داشت.روش های گل زدن پیشرفت کرده و گاهی بازیکنان دچار اشتباه تاکتیکی نیز میشوند.شوت های از راه دور بسیار جالب شده به شکلی که جریان باد در ان تاثیر دارد و اگر از یک فاصله معین و با بازیکن خاص بارها اقدام به شوت زنی کنید نتایج متفاوت خواهید دید.حتی گاهی می شود از فاصله 40 متری گل زد و توانایی بازیکن ها در شوتزنی خیلی در نتیجه دخیل است.
همون طور كه خونديد گويا گيم پلي بازي چندان فرقي نكرده وبازي از نظر هوش مصنوعي اعصاب خرد كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)