اين نظر شماست
كسي نميدونه؟
2 روزه روش موندم
در act 1 و 14% هستم
اين نظر شماست
كسي نميدونه؟
2 روزه روش موندم
در act 1 و 14% هستم
یه نارنجک بنداز کنارش میره تو هوا.
یا با ارپیجی بزن بهش.
آرش دهنتو ببند این بازی از نظر خیلیها بهترین بازی هست.
بهتر به نظر سنجی یه نگاه بندازی.
سلام
كسي نقشه الماس هارو داره؟
ترينري هم براي بازشدن همه اسلحه ها ميخوام از كجا پيدا كنم؟
یعنی تو می خوای بگی که این بازی از کریسیس بهتره. تو هم بهتره به گیم اسپات یه سری بزنی.مسعود ازت نا امید شدم.
این بحثا دیگه کلیشه و قدیمی شد.
نظرها رو محترم بدون؛هرکس یه دیدی به بازی ها داره. ولی منصفانه.
بله بهتره بحث نشه اصولا فاركراي 2 شاهكار بود اينكه بعضي ها مثل اقاي سلطان آرش ازش خوشش نمياد به خاطر اينه كه بازي نكرده واسه همين ان نظر رو ميده. اگه كسي فاركراي 2 بازي كنه ديگه نمي تونه مثل ارش خان به بازي بگه بازي مضخرف. من عاشق كريسيس هستم ولي بايد عرض كنم هم كريسيس 1 و هم وارهد پيش فاركراي 2 جوجه هستند هم از لحاظ گيم پلي و هم هم ظاهر بازي كريسيس روي كيفيت Very high كريسيس هست وقتي ما با سيستم هاي نه ندان قوي نمي تونيم روي هاي بازي كنيم پس ديگه نكته مثبتي نميشه براي كريسيس در نظر گرفت ولي شما وقتي فاركراي 2 رو روي نهايت گرافيك مي ذاريد واقعا يادتون مي ره كه توي افريقا نيستيد بلكه داريد گيم بازي مي كنيد صداي ساراند و سه بعدي بازي بي نظير ترين صدا گذاري بود كه توي عمرم توي يك بازي كامپيوتري ديده بودم. داستان بازي هم خيلي باحال تر از داستان كريسيس هست.
موفق و گيمر باشيد
آقای کروسر ببخشید که من از کلمه مضخرف استفاده کردم.من این بازی تا ته رفته ام وبازی بسیار خوبی است.کیفیت عالی و گیم پلی خوب. ولی من می گم این بازی به کریسیس نمی رسه. شرکت ها با یک مقدار بالا بردن کیفیت رنگ و نور زیبایی تصویر را بالا می برند.ولی در کریسیس شما وقتی از لای بوته ها نور آفتاب را می بینی مثل اینه که داری فیلم نگاه می کنی.
نه خواهش مي كنم عزيز....
بله كلا گرافيك كريسيس زياده بخصوص اين زيبايي توي وارهد بيشتر به چشم مياد واقعا كريسيس وارهد شاهكاره گرافيكي محسوب ميشه. چون شركتي به اسم كراي تك داره ميسازه. شركتي قدرتمند ترين موتور گرافيكي رو داره بي خود نيست بازي وارهد براي كنسول ها منتر نميشه چون عاجز از اجراش هستند. ولي فاركراي 2 رو كه تموم كرديدي بايد قبول كنيد كه يك بازي زيبا و عالي و شبيه سان آندرياس هست. كلا با بازي فاركراي 2 خيلي رابطه خوبي تونستم برقرار كنم رابطه اي كه آدم با سان آندرياس برقرار مي كنه. واقعا بازي بي عيب و نقصي هست گرافيك بازي فاركراي 2 هم يك شاهكار بود و اين شاهكار رو فقط يوبي سافت مي تونست خلق كنه. در هر صورت همون اول هم گفتم نظرات دوستان متفاوت و در عين حال قابل احترام هست و هر كس مي تونه توي اين تريبون آزاد نظراتش رو بگه خود من هميشه گفتم تاپيك يه بازي جايي براي تمجيد و عبادت اون بازي نيست بلكه بايد همه نكات ضعف و قوت بازي بيان بشه. راستي بازي call of juarez رو فاركراي 2 باز ها از دست ندنتا چند روز ديگه قرارا ريليز بشه
شاید مشکل همین جاست چون من با gta هم رابطه خوبی نتونسم برقرار کنم.خوب آقای کروسر مثل اینکه داره بحث قدیمی شروع می شه.بهتره تا کش دار نشده همین جا تمومش کنیم.من به خاطر حرف های شما این بازی رو یک بار دیگه بازی میکنم.ممنون از خبر call of juarez من کلا با بازی های این سبک خیلی حال می کنم.آقای کروسر یک گروهی تو این فروم نیست که گروه طرفداران سرسخت pc باشه؟
Last edited by soltanarash; 26-06-2009 at 14:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)