تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 134 از 159 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هنوز این تاپیک سر پاست .واقعا اصلا ارزش بازی کردن نداره.فقط گرافیکی داره.
    اين نظر شماست
    سلام
    اين تانكر رو بايد چه جوري نابود كنم؟

كسي نميدونه؟
    2 روزه روش موندم
    در act 1 و 14% هستم

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام
    اين تانكر رو بايد چه جوري نابود كنم؟

یه نارنجک بنداز کنارش میره تو هوا.
    یا با ارپیجی بزن بهش.

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

هنوز این تاپیک سر پاست .واقعا اصلا ارزش بازی کردن نداره.فقط گرافیکی داره.
    آرش دهنتو ببند این بازی از نظر خیلیها بهترین بازی هست.
    بهتر به نظر سنجی یه نگاه بندازی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    كسي نقشه الماس هارو داره؟
    ترينري هم براي بازشدن همه اسلحه ها ميخوام از كجا پيدا كنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آرش دهنتو ببند این بازی از نظر خیلیها بهترین بازی هست.
    بهتر به نظر سنجی یه نگاه بندازی.
    یعنی تو می خوای بگی که این بازی از کریسیس بهتره. تو هم بهتره به گیم اسپات یه سری بزنی.مسعود ازت نا امید شدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یعنی تو می خوای بگی که این بازی از کریسیس بهتره. تو هم بهتره به گیم اسپات یه سری بزنی.مسعود ازت نا امید شدم.
    این بحثا دیگه کلیشه و قدیمی شد.
    نظرها رو محترم بدون؛هرکس یه دیدی به بازی ها داره. ولی منصفانه.

7. این کاربر از MSHOCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله بهتره بحث نشه اصولا فاركراي 2 شاهكار بود اينكه بعضي ها مثل اقاي سلطان آرش ازش خوشش نمياد به خاطر اينه كه بازي نكرده واسه همين ان نظر رو ميده. اگه كسي فاركراي 2 بازي كنه ديگه نمي تونه مثل ارش خان به بازي بگه بازي مضخرف. من عاشق كريسيس هستم ولي بايد عرض كنم هم كريسيس 1 و هم وارهد پيش فاركراي 2 جوجه هستند هم از لحاظ گيم پلي و هم هم ظاهر بازي كريسيس روي كيفيت Very high كريسيس هست وقتي ما با سيستم هاي نه ندان قوي نمي تونيم روي هاي بازي كنيم پس ديگه نكته مثبتي نميشه براي كريسيس در نظر گرفت ولي شما وقتي فاركراي 2 رو روي نهايت گرافيك مي ذاريد واقعا يادتون مي ره كه توي افريقا نيستيد بلكه داريد گيم بازي مي كنيد صداي ساراند و سه بعدي بازي بي نظير ترين صدا گذاري بود كه توي عمرم توي يك بازي كامپيوتري ديده بودم. داستان بازي هم خيلي باحال تر از داستان كريسيس هست.
    موفق و گيمر باشيد

9. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بله بهتره بحث نشه اصولا فاركراي 2 شاهكار بود اينكه بعضي ها مثل اقاي سلطان آرش ازش خوشش نمياد به خاطر اينه كه بازي نكرده واسه همين ان نظر رو ميده. اگه كسي فاركراي 2 بازي كنه ديگه نمي تونه مثل ارش خان به بازي بگه بازي مضخرف. من عاشق كريسيس هستم ولي بايد عرض كنم هم كريسيس 1 و هم وارهد پيش فاركراي 2 جوجه هستند هم از لحاظ گيم پلي و هم هم ظاهر بازي كريسيس روي كيفيت Very high كريسيس هست وقتي ما با سيستم هاي نه ندان قوي نمي تونيم روي هاي بازي كنيم پس ديگه نكته مثبتي نميشه براي كريسيس در نظر گرفت ولي شما وقتي فاركراي 2 رو روي نهايت گرافيك مي ذاريد واقعا يادتون مي ره كه توي افريقا نيستيد بلكه داريد گيم بازي مي كنيد صداي ساراند و سه بعدي بازي بي نظير ترين صدا گذاري بود كه توي عمرم توي يك بازي كامپيوتري ديده بودم. داستان بازي هم خيلي باحال تر از داستان كريسيس هست.
    موفق و گيمر باشيد
    آقای کروسر ببخشید که من از کلمه مضخرف استفاده کردم.من این بازی تا ته رفته ام وبازی بسیار خوبی است.کیفیت عالی و گیم پلی خوب. ولی من می گم این بازی به کریسیس نمی رسه. شرکت ها با یک مقدار بالا بردن کیفیت رنگ و نور زیبایی تصویر را بالا می برند.ولی در کریسیس شما وقتی از لای بوته ها نور آفتاب را می بینی مثل اینه که داری فیلم نگاه می کنی.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقای کروسر ببخشید که من از کلمه مضخرف استفاده کردم.من این بازی تا ته رفته ام وبازی بسیار خوبی است.کیفیت عالی و گیم پلی خوب. ولی من می گم این بازی به کریسیس نمی رسه. شرکت ها با یک مقدار بالا بردن کیفیت رنگ و نور زیبایی تصویر را بالا می برند.ولی در کریسیس شما وقتی از لای بوته ها نور آفتاب را می بینی مثل اینه که داری فیلم نگاه می کنی.
    نه خواهش مي كنم عزيز....

بله كلا گرافيك كريسيس زياده بخصوص اين زيبايي توي وارهد بيشتر به چشم مياد واقعا كريسيس وارهد شاهكاره گرافيكي محسوب ميشه. چون شركتي به اسم كراي تك داره ميسازه. شركتي قدرتمند ترين موتور گرافيكي رو داره بي خود نيست بازي وارهد براي كنسول ها منتر نميشه چون عاجز از اجراش هستند. ولي فاركراي 2 رو كه تموم كرديدي بايد قبول كنيد كه يك بازي زيبا و عالي و شبيه سان آندرياس هست. كلا با بازي فاركراي 2 خيلي رابطه خوبي تونستم برقرار كنم رابطه اي كه آدم با سان آندرياس برقرار مي كنه. واقعا بازي بي عيب و نقصي هست گرافيك بازي فاركراي 2 هم يك شاهكار بود و اين شاهكار رو فقط يوبي سافت مي تونست خلق كنه. در هر صورت همون اول هم گفتم نظرات دوستان متفاوت و در عين حال قابل احترام هست و هر كس مي تونه توي اين تريبون آزاد نظراتش رو بگه خود من هميشه گفتم تاپيك يه بازي جايي براي تمجيد و عبادت اون بازي نيست بلكه بايد همه نكات ضعف و قوت بازي بيان بشه. راستي بازي call of juarez رو فاركراي 2 باز ها از دست ندن تا چند روز ديگه قرارا ريليز بشه

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نه خواهش مي كنم عزيز....

بله كلا گرافيك كريسيس زياده بخصوص اين زيبايي توي وارهد بيشتر به چشم مياد واقعا كريسيس وارهد شاهكاره گرافيكي محسوب ميشه. چون شركتي به اسم كراي تك داره ميسازه. شركتي قدرتمند ترين موتور گرافيكي رو داره بي خود نيست بازي وارهد براي كنسول ها منتر نميشه چون عاجز از اجراش هستند. ولي فاركراي 2 رو كه تموم كرديدي بايد قبول كنيد كه يك بازي زيبا و عالي و شبيه سان آندرياس هست. كلا با بازي فاركراي 2 خيلي رابطه خوبي تونستم برقرار كنم رابطه اي كه آدم با سان آندرياس برقرار مي كنه. واقعا بازي بي عيب و نقصي هست گرافيك بازي فاركراي 2 هم يك شاهكار بود و اين شاهكار رو فقط يوبي سافت مي تونست خلق كنه. در هر صورت همون اول هم گفتم نظرات دوستان متفاوت و در عين حال قابل احترام هست و هر كس مي تونه توي اين تريبون آزاد نظراتش رو بگه خود من هميشه گفتم تاپيك يه بازي جايي براي تمجيد و عبادت اون بازي نيست بلكه بايد همه نكات ضعف و قوت بازي بيان بشه. راستي بازي call of juarez رو فاركراي 2 باز ها از دست ندن تا چند روز ديگه قرارا ريليز بشه
    شاید مشکل همین جاست چون من با gta هم رابطه خوبی نتونسم برقرار کنم.خوب آقای کروسر مثل اینکه داره بحث قدیمی شروع می شه.بهتره تا کش دار نشده همین جا تمومش کنیم.من به خاطر حرف های شما این بازی رو یک بار دیگه بازی میکنم.ممنون از خبر call of juarez من کلا با بازی های این سبک خیلی حال می کنم.آقای کروسر یک گروهی تو این فروم نیست که گروه طرفداران سرسخت pc باشه؟
    Last edited by soltanarash; 26-06-2009 at 14:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •