چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم
من از انتی ویروس کرک شده استفاده نمی کنم. از نورتون oem استفاده میکنم. میشه گفت اورجیناله و قانونی. 90 روزه س اگه 90 روزش تموم شد تریال ریست میکنم یا حذف میکنم و دوباره نصب میکنمنوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دنبال سریال گشتن هم نمیرم. تازه دنبالش گشتن خیلی راحته. ببین تو تاپیک بالایی چقدر سریال نورتون میزارن
آنتی ویروس هم هست 20/000-30/000 تومان. آنتی ویروس از نرم افزار هایی هست که اکثراً میگن خریدن اورجینالش لازمه
الان بهترین آنتی ویروس برای ویندوز xp که هم راحت کرک بشه و بشه کپیشو اجرا کرد و هم راحت بشه آپدیتش کرد چیه؟
من چه آنتی ویروسی رو بگیرم که با نسخه کرک شدش مشکلی نداشته باشم؟
سلام رفقا
دیروز شبکه 1 تواخبار 19 یه گزارش داد ، درباره یه نرم افزار به نام internet security (فقط همین) که بهترین نرم افزار امنیتی هست و چنین و چنانه ...
راستش اول خنده م گرفت که یعنی چه! این دیگه چه جور اسمیه!!!! بعدش یه عکسهایی ازش گذاشت وتوضیحاتی داد و...
حالا میخوام بدونم اسم واقعی اون نرم افزار internet security چیه؟ و چقدر کاربرد داره؟
لطفا راهنمایی کنید.![]()
عکسی از محیط برنامه گذاشت که اسم برنامه هم توی عکس معلوم بود و نوشته باشه internet security ؟ ایرانی بود ؟
هیچ وقت نمیان که تبلیغ یک آنتی ویروس خارجی کنند فوقش بخوان ایمن انتی ویروس خودمون رو یه رونقی بدن
که اون هم ایمن internet security نداره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر تصویر با اسم از برنامه رو ندیدید گزارش گر یا ناشی بوده یا نمی خواستن تبلیغ کنند. اگر دیدید که عجب ! : )
فکر کنم منظورشون این بوده که نوع اینترنت سکیوریتی بگیرین. کلی گفتن.
آتتی ویروس داریم (فقط آنتی ویروسه). اینترنت سکیوریتی (آنتی ویروس + اسپای ور و فایروال و ...). یه نوع دیگه هم داریم بعضی از شرکتها نام تجاری توتال سکیوریتی رو واسش انتخاب کردن ( ایتنرنت سکیوریتیه + یه سری چیزای دیگه مثل بک اپ گیری)
بابا این این چیز ا سرشون نمیشه چند روز پیش تو بیشتر خبر گذاری ها زده بودن ویندوز 9 وارد بازاد شد!!!! حالا طرف نفهمیده اینترنت اکسپلورر 9 بوده نه ویندوز 9!!!!!![]()
سلام این هم جدید ترین نتایج تست های سایت معروف AV-comparatives :
![]()
جديدترين تست On-Demand در سايت AV Comparatives Test
نتيج به صورت خلاصه :
همونطور كه ميبينيد بازهم Avast در مقام بالاتري نسبت به Norton و و Kaspersky وNOD قرار داره.
خيلي برام جالبه كه آنتي ويروسهاي Norton و Kaspersky با اين همه ادعا ، چطور از يك آنتي ويروس مجاني كم آوردن
واقعا جالبه كه Avast بالاتر از Kaspersky ، NOD, Norton ,Panda,و F-secure قرار گرفته. اين درحالي هستش كه اين آنتي ويروسها پولي هستند و Avast كاملا مجاني هستش.
نتايج جديدترين نتايج False Alarm در AV Comparatives Test
نمودار هرچي پايين تر باشه ، بهتره و به معني اينه كه آنتي ويروس False Alarm كمتري داشته.
در اين تست آنتي ويروس Kaspersky نتيجه بسيار بدي داشته.
و باز جالب اينكه آنتي ويروس Avast بازهم در مقام بالاتري از Norton , Kapersky و بسياري از آنتي ويرسهاي پولي قرار گرفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)