bitdefender internet security
محتوای مخفی: key
bitdefender internet security
محتوای مخفی: key
با سلام
من یک سریال اورجینال یکساله بدستم رسیده امروز
اما نتونستن نسخه انتی ویروس بیت دیفندر 2012 رو دانلود کنم چند تا لینک روی سایتش بود اما نمی شد دانلود کرد
حالا دوستان میتونن لینک دانلود BitDefender Antivirus Plus 2012 رو برام بزارن
با تشکر
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر نسخه ای رو بخوای میتونی دانلود کنی از خود سایت بیت دیفندر هست
سلام
من ویندوزم رو جدیدا عوض کردم و بیت دیفندر 2012 قبلی که Install کردم دیگه نیست. ولی فایلهاش هنوز هست و بهشون دسترسی دارم.
میشه با استفاده از همون فایلها دوباره install کنم و دیگه دوباره دانلود نکنم؟
اگه راهی هم واسه آپدیت آفلاین هست بگید... ورژن 2012.
سلام
اگه اون فایل اصلی رو که دانلود کردی داشته باشی میتونی دوباره نصب کنی اگه نداری باید دوباره دانلود کنی
برای آپدیت هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن در مورد تنظیمات و آپدیت توضیح داده شده
خود دانلودر بیت دیفندر دانلود کرد و install کرد. الان فایلهایی که تو ویندوز قبلی ریخته شده بود هست.
تو همونا فایل setup نیست؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر نسخه ای رو میخوای میتونی دانلود کنی بدون دانلودر بیت دفندر برای بعدا هم میتونی نگه داری و یا به کسی دیگه ای بدی
با دانلودر بیت دیفندر اگه دانلود کنی فک نکنم بتونی فایل اصلی رو نگه داری
کسی میدونه علت این که با این کار جواب میده چیه و در این حالت از کجا آپدیت میشه؟؟؟
من این کارو کردم ولی فقط بعضی وقت ها جواب میده اونم کامل آپدیت نمیکنه چون وقتی با سرور اصلی میرم بازم فایل برای آپدیت داره!!!
این انتی ویروس چجوریه؟خوبه بده؟
من الان از East استفاده میکنم خوبیش اینه زیاد سرعتمو نمیگیره میخواستم ببینم این چجوریه
2.8 cpu 775lga
ram 512ddr400
راستی کدومش کامل میشه کرک کرد یا سریالش هست؟بین internetوtotal
خیر بیت دیفندر سرعت سیستم و اینترنت رو کمی کند میکنه شما هم با مشخصات سیستمتون بهتره به فکر آنتی ویروس سبکی مثل آویرا , آواست , نورتون و ... باشید
اگر سوال بیشتری داشتین در این تاپیک سوال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)