فيلم دانلود شبانه با حجم 284KB
با تشكر از IVAN عزيز بخاطر لينك دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فيلم دانلود شبانه با حجم 284KB
با تشكر از IVAN عزيز بخاطر لينك دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 25-08-2011 at 02:14.
ناصر عزيز ممنونم. اسپيد تست واسه من اصلا درست نشون نميده، مثلا دانلودم رو 30KB ميزنه و آپلودم رو 50 !!!
نزديكترين سرور به اورميه كه ايروان ارمنستان هستش پينگ 700-600 ميده در حالي كه با سرويس256 حدود 300 ميداد!
نميدونم ايراد از طرف منه يا اسپيد تست ولي كلا من ديگه به اسپيد تست اعتقاد ندارم ولي چشم در اولين فرصت تستهايي كه خواستين رو واستون ميذارم
فقط يه مساله خيلي ناراحت كننده كه وجود داره اينه كه به طرز وحشتناكي از حجمم كم ميشه مثلا براي نيم ساعت وبگردي و دانلود 2 تا ويدئوي 5 مگي حدود 56مگ از حجمم كم شده !!!
Last edited by urumchi; 25-08-2011 at 00:30.
طبیعی هست . آدم خودش احساس نمیکنه ولی با افزایش سرعت طبیعتا حجم بیشتری کم میشه. راستی دانلودت فقط با هاست ایرانی اینطوریه یا کلا ؟
سرعتت تو 1 تا 7 چطوره ؟ پینگ 1 تا 7 واسه ایران ؟
maxnet.ir/2011.exe
mediafire.com
این 2 تا هم خواستی سرعت دانلود رو تست کن . شرمنده سرتم درد آوردیم
---------- Post added at 03:56 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------
راستی ویدیو رو الان دیدم . خوب بود! منو بین پارس و مخابرات دودل کردی
اینی هم که داری دان میکنی فکر نکنم ریپ خوبی باشه . خواستی بگو لینک بدم با کیفیت بهتر و حجم کمتر![]()
وقتي با وي پي ان كانكت ميشم 2برابر يا 3برابر حجم ميندازه، اين ديگه تهِ نامرديه به خدا
مخابرات سرعتش كم نميشه، شب و روز يكيه فقط يه فايل كه روزها با حداكثر سرعت ميگيري همون فايل شبها با نصف سرعت دانلود ميشه واسه همين شبها بايد چند تا فايل رو همزمان بذاري واسه دانلود تا پهناي باند كامل پر بشه.
الان كه ساعت 5/5 هستش پينگ كردم واسه سايت tabnak.ir پينگ 49ms و براي maxnet.ir پينگ 170ms داد.
در مورد لينك دانلود هم بايد بگم: نيكي و پرسش !!!
پ.ن:
سايت اسپيد تست اصلا لود نميشه !
فيلم دانلود يك فايل با حداكثر سرعت در شب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 25-08-2011 at 05:43.
پینگ تابناکو خیلی خوب داده . منم از همین روش دانلود استفاده میکنم
اینم لینک مستقیم و تک . البته اگه برات رزوم داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی این فیلمارو با چه نرم افزاری تهیه میکنی ؟
GiliSoft Screen Recorder 3.2
تو سایت ترکانت به جای نام کاربری و رمز ورود چی بزنم؟
شما سرویس گرفتی یا نه؟ خیلی سوالای عجیب میپرسی!!!
یوزرنیمو موقع ثبت نام بهت میگن که با orm- شروع میشه. پس هم شماره تلفن هست
سرویسو 2 روز پیش گرفتم ( 128 نامحدود )، ولی مثل اینکه سرویس خوبی نیست؟!رفیقم میگفت سرعتش از 128 محدود کمتره!!
یوزرنیم و پسورد رو هم موقع ثبت نام نگفتن! منم که قبلا پارس آنلاین داشتم فکر کردم مثل اونه ، یوزر و پسورد رو که وارد میکردم قبول نمیکرد واسه همین پرسیدم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)