تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 209 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوش برگشتی برادر رایان عزیز
    عجب خاطره ای بود . می تونی یه فیلم کوتاه فوق العاده ازش دربیاری ... من تصور کردم شم هم می ری حالشو تو جاده می گیری و بعد از اینکه خوندم سرکارش گذاشتی کیف کردم .
    اون "بچه یتیما" هم خیلی باحال بود . تصورش رو می کنم خندم می گیره من وقتی آمل زمین خورم . با موتور گردن شکسته و دست و پای زخمی فقط یه پیرهن نازک داشتم - آخه اصلا قرار نبود من از تهران خارج بشم !! - تو اون نیمه شب داشتم از سرما یخ می زدم . کشیدم کنار چادر زدم - البته بعد از 100 کیلومتر رانندگی بعد از تصادف

امروز رفتم دزدگیر بذارم . رفتم نمایندگی رسمی فارس . من 4 رسیدم اونجا تا ساعت 9 الاف شدم . بعد هم فهمیدیم که دزدگیر محرتم خراب از کار در اومد . کارد می زدی خونم در نمی اومد . حالا باید برم پسش بدم . باز جای شکرش باقیه که بطرف گفتم و پس می گیره . و گرنه باید یکی دیگه می خریدم . اما مضحکش اینکه احتکار انبارشون باعث شده این نوع دزدگیر کم باشه تو بازار . الان فقط Lazer و چندتا مارک متفرقه تو بازار هست . دزدگیرهای "دوطرفه" که سیستم پیجینگ دارند - همونایی که ما بهش دزدگیر تصویری می گیم ! - هم حدود 20 هزار تومان گرونتر شدند . اما بنظر من خیلی بهتر از این معمولی ها هستند . چون برای من این مهمه که خودم بدونم موتورم تکون خورده و من تو ساختمون صدای آژیرش رو نشنوم ... همسایه ها ممکنه شاکی بشند . صدای آژیر هم مربوط به یه تکون تصادفی باشه .
    برم ببینم این دزدگیرا رو پیدا می کنم یا ....

2. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیروز تو خیابون ولی عصر - فروشگاه مرکزی فارس - یه موتور عجیب غزیب از دور توجهم رو جلب کرد . هر چی سعی کردم تو همون تعمیرگاه مرکزی منتظر بمونم ، نشد !
    رفتم ... یه موتور اونجر دیدم که بطرز بیش از حد بد سلیقه ، در عین حال خلاقانه دستکاری شده بود . طرف یه هندل بار طرح هارلی دیویدسون های دهه 60 - هموناییکه دسته های بلندی داشتند در حدود 50 سانتیمیر نسبت به محل فرمون - گذاشته بود .
    گردن موتور رو شکسته بود و کمی آهن جوش داده بود و دو شاخ موتور رو حدود 20 تا 25 سانتیمتر جلو برده بود و بحال اریب - طرح هارلی - جوش داده بود .
    تمام موتور پر بود از شبرنگ های برجسته و کاغذی . همون گردن موتور رو پر کرده بود از شبرنگ های برجسته نارنجی که بدون هیچ نظمی چسبانده شده بودن یه طلق بزرگ به سبک تایلندی - همون هاییکه روی هوندا 125 - می بندیم بسته بود جلوی موتور . دو تا چراغ مه شکن زرد بجلو محل پلاک جلوی موتور وصل کرده بود . روی زیر رو یه چیت چادر زنانه کشیده بود
    البته پارچه بقدری چرک بود که طرح و رنگش بسختی قابل تشخصی بود . روی گلگیر جلوی موتور یه تندیس فلزی نصب کرده بود . اگزوز موتور ور هم بی نصیب نذاشته بود . روش یه جورایی خاتم کاری فلزی کرده بود . منظورم همون اتصال فلزی بزرگی هست که زیر جا پایی عقب نصب هست ، روش یه تیکه از فلز براق طرح دار چسبونده بود و اگزوز رو درشت کرده بود .
    روی تمام آرمهای موتور شبرنگ چسبونده بود . دو تا صندوق از طرح موتورهای "هارلی احسان" به دو طرف عقب پیچ کرده بود و از اینها جالبتر اینکه یه چیزی شبیه به صندوق یا یخچال یا شایدم کلمن بزرگ آب . پشت موتور متصل کرده بود .
    دور این تانکر عقب رو اینقدر چیز-میز آویزون کرده و چسبونده بود که من متوجه نشدم دقیقا چی بود و به چه کاری می اومد . رنگ موتور هم قرمز بود . یه گارد سبک هندوستانی هم داشت . از اون گارد های مزخرف هندی که میله-میله هستن !
    حالا من در این اثنا از یه بنده خدایی که مثل من محو جمال این اعجوبه بود سووال کردم که : آقا موتور شماست ... که صاحبش اومد .

از همه جالبتر صاحب موتور بود یه پیرمرد حدود 60 و اندی سال بود . البته از اون تیپ های شیش تیغ کرده و مبادی آداب خلاصه چندتا سووال الکی پرسیدم . بعد ایشون راه افتاد که بره . سوئیچ موتور از گردن موتور بطرز مضحکی آویزون بود ... مشخص بود که موتور از تحویلی های سال 87 به قبله و هنوز پلاکش عوض نشده بود ....

حالا یه چیز جالبی هم تو تعمرگاه دیدم بعدا اگر فرصت داشتم براتون می نویسم

4. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام دیروز از شمال اومدم.ساعتای حدودا 6 صبح رسیده بودم کرج.رفتنی جاده چالوس خیلی خلوت تر بود تا برگشتنی.نمی دونم چرا برگشتنی توی اون موقع شب کمی شلوغ بود.ولی رانندگی هم توی شب با موتور اونم تو جاده چالوس عالمی داره ها.باید جونتو بگیری کف دستت بری به امون خدا.ولی از طرفی هم خیلی حال میده.جاده که فوق العاده سرد بود البته من کاپشن با خودم برده بودم و مشکلی نداشتم ولی این دوست بیچاره ما که ترکمون بود به حرف من گوش نکرده بود و لباس گرم با خودش نیاورده بود بخاطر همین هم رفتنی هم برگشتنی مثل این بچه یتیم ها قایم شده بود پشت من و دو کلوم حرف هم بزور میزد.تقریبا میشه گفت که نصف جاده بواسطه چراغ هایی که وصل کردند روشنه و نصف دیگش هم تاریک تر از تاریک.جاهایی که تاریکه سر پیچ ها باید با ترس و لرز دور بزنی که یوقت یه راننده محترم که در حال سبقت گرفتنه از روت رد نشه.3.5 ساعت از خود چالوس تا کرج طول کشید البته چندتا 5 دقیقه هم وسط راه برای خوردن چایی و ... هم وایسادم.ولی خدا وکیلی از روز خیلی بهتره،هم اینکه ترافیک نیست،هم آفتاب نیست و هم مامورین محترم راهنمایی رانندگی تشریف ندارند.ولی باید خیلی مراقب بود.تو طول مسیر بعضی از ماشین ها هستند که در حال دزد و پلیس بازی کردند و ناگفته نمونه که همینا هستند که ما موتور سوارهارو بکشتن میدن(دور از جون جمع).یه خاطره هم از سفر بگم.یه ال90 تو راه بود داشت واسه خودش دزد و پلیس بازی می کرد.هی از ما جلو می زد می رفت پشت دو تا ماشین گیر می کرد و ما ازش جلو می زدیم می رفتیم و دوباره میومد پشت ما هی چراغ میداد و دوباره سبقت می گرفت.خلاصه این وضع حدود نیم ساعتی ادامه داشت،منم پیش خودم گفتم مثل اینکه این تا مارو به کشتن نده ول کنمون نیست.60 کیلومتری کرج بودم که دم یه پمپ بنزین یه مغازه باز دیدم زدم کنار که چیزی بخورم و یه استراحتی هم بکنم و هم این ال90 بگازه بره از ما یه چند کیلومتری جلو بیفته،جالب اینجاست که دیدم این ال90 هم پشت سر من اومد زد کنار و پیاده شد که چیزی بخره.پیش خودم گفتم که مثل اینکه ول کن ما نیست.تو مغازه رفتم کنارش به طعنه بهش گفتم که: آخرش هم نتونستی موتور منو بگیریا،بنده خدا که از حرف من تعجب کرده بود یه نگاه بمن انداخت و از تیپم فهمید که موتورسوارم و با یه حالتی که انگار زورش گرفته بمن گفت منکه نمی خواستم تورو بگیرم وگرنه به گرد منم نمی رسی.خلاصه سرتون رو درد نیارم بهش گفتم من دارم راه میفتم بزن بریم ببینم چیکار می کنی.رفتم نشستم رو موتور رو اون بنده خدا هم نشست پشت فرمونش هم یه خنده تمسخر آمیز بمن کرد و گازشو داد و رفت.اونم با چه سرعت وحشتناکی،منم که دیدم رفت تو دلم بهش خندیدم و از موتورم پیاده شدم یه چند دقیقه بعد با خیال راحت راه افتادم .خلاصه یارو چنان گازید رفت که فکر کنم تا دم در خونشون همش نگاهش به آینه عقب بوده که یوقت من بهش نرسم.
    سلام
    یه تاپیکی بود راجع به تجارب شما از رانندگی و سفر در جاده های ایران

اگه مشکل خاصی تو جاده چالوس البته + رانندگان جالب باشه بد نیست اون تاپیک زنده بشه مخصوصا برای موتورسوارها که شرایط جاده خیلی خطرناک جلوه می کنه.
    ما که فعلا خارج شهر زیاد نبودیم و چیز زیادی از مسیر یادم نمیاد اما داخل شهر:

درست بعد از خروجی مدرس به سمت صدر و بابایی - تقریبا 50 متر که وارد خروجی می شوید چندتا (فکر کنم 10 تا هست و چسبیده) دست انداز میشه گفت خفن (کمبود اصطلاحی!!) به صورت کاملا پشت سرهم به حالتی که احساس کردم پیست تریل و کراس بازی هست وجود داره. (موتوردائم میفته تو چاله و خارج میشه)
    امکان ترمز هم نیست.
    شخصا روی رکاب ها ایستادم تا تعادل موتور برهم نخوره

6. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چند روز پیش خیلی از کارامو باید با هم تو یه روز انجام میدادم واسه همین موتورو سوار شدم و شروع کردم به اینور و اونور رفتن سرعتم بطور میانگین 50 تا بود چراغ قرمزارو هم می ایستم خلاصه از کنار یارو رد شدم و یه نفر هم از کنار من رد شدو پلیس میخواست موتورمو بگیره که یهو یه مغازه دیدم که جلوش یه موتور کراس بود صاحب موتور یه لبخند مضحک زد و گفت این موتور شماست
    گفتم نه خلاصه اون روز خیلی به ما خوش گذشت
    شبشم کله پاچه خوردیم
    همش تعریف از وقایع روزمره میکنید و بس
    کامنت ما رو ه جواب ندید

8. این کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

موتورت چیه داداش؟؟؟؟ارزوی سفر با موتور تو جاده چالوس مونده به دلم!!!!
    داداش من پالس 200 دارم.رانندگی تو جاده عالمی داره و صد البته خطر و خستگی هم داره.

چند روز پیش خیلی از کارامو باید با هم تو یه روز انجام میدادم واسه همین موتورو سوار شدم و شروع کردم به اینور و اونور رفتن سرعتم بطور میانگین 50 تا بود چراغ قرمزارو هم می ایستم خلاصه از کنار یارو رد شدم و یه نفر هم از کنار من رد شدو پلیس میخواست موتورمو بگیره که یهو یه مغازه دیدم که جلوش یه موتور کراس بود صاحب موتور یه لبخند مضحک زد و گفت این موتور شماست
    گفتم نه خلاصه اون روز خیلی به ما خوش گذشت
    شبشم کله پاچه خوردیم
    همش تعریف از وقایع روزمره میکنید و بس
    کامنت ما رو ه جواب ندید
    دوست عزیز کامنت شمارو که پیرمرد جان در رابطه با دزدگیر جواب داد.در مورد روغن هم من تا حالا زمانی که موتورم داغ بوده در گیج روغن رو باز نکردم که ببینم بخار داره یا نه.در هر صورت از همون روغنی که توی دفترچه اش نامبرده استفاده کن.
    راستی شما گفتی روغن 20 50 استفاده می کنی.مگه طرح ویو نخریدی؟اگه طرح ویو خریدی فکر نکنم روغن 50 واست مناسب باشه،به نظرم باید از 40 استفاده کنی.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    روغن به هر حال بخار می شود و یک لوله خروجی بخارات روغن نیز وجود دارد.

یک سوال:
    من روغنمو عوض کردم. حالا صدای سوت از دنده 2 و سه میاد و بعضی وقتها هم نمیاد !!
    کلا 2 بار پیش اومد !!
    در ضمن کاسترول ریختم. قبلیش لیکومولی بود

12. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    خب من امروز بالاخره موفق شدم بوق موتور رو عوض کنم و دزدگیر روی موتور نصب کنم و + البته روی سطح خظوظ عابر زمین بخورم !!

صبح که تعمیرگاه می رفتم یه پراید نفهم بدون چراغ زدن یهو پیچید - تو خیابون کم عرضی بودیم - منم ترمز کردم که موتور روی خطوط عابر مثل کره سر خورد و پام له شد . مردک اومد بیرون می گه خب چراغ نزدم و پیچیدم ... حالا چه کار کنم ؟!

بر گشتنی هم یه راننده زن پژو بدون چرا نرسیده به میدون جهاد پیچید جلوم . و البته باعث شد من بوق جدیدم رو تست کنم ! دختره ی الاغ تو آینه واسه من اخمم می کنه و دریوری می گفت . یادمه تو اینترنت یبار یه فیلم از یه موتور سوار دیدم که وقتی یه ماشین خیلی آهسته با چراغ راهنما کشید جلوش ، بخاطر اینکه اونو مجبور به ترمز کرده بود ! افتاد دنبالش و نهایتا زد یکی از آینه های بغل ماشین رو خرد کرد . منم قصد داشتم برم دنبال این زنیکه تا راهنماشو خرد کنم . آخه لابد بدردش نمی خوره که استفاده نمی کنه !

راننده های زن بی منطق ترین راننده ها هستند . حواسشون به رانندگی و مراقبت از اطراف تو مسیر نیست و از همه جالبتر وقت تصادف طلبکارم هستند . من اگه یه روز یه راننده زن بهم بزنه یه کتک مفصل به خودش و شوهرش و اون مردایی که بی خودی نخود آش میان وسط صحنه که از "آبجی" شون دفاع کنند می زنم . این خط اینم نشون

چند روزیه که تعمیرگاه مرکزی فارس می رم . اینجا جاییکه می تونید نقاط ضعف موتورهای 2-3 میلیونی رو ببینید :
    راهنماهای کج و معوج و فلاپ هایی که تو قسمتشون جا نمی رن روی موتورهای کاملا نو !
    گارد های شکسته
    کاربرات های گرفته
    صفحات دنده ی خرد شده
    کلاچ های نامیزون
    آینه هایی که هرزند
    دسته ترمز و گازی که از هندل جدا شدند یا لیز می خورند .
    کیلومر شمار معیوب دیجیتال
    گارد موتور شکسته
    دور موتور نامنظم
    شارژر سوخته اونهم در حین حرکت !!!
    ........
    این موتور 125-135 باجاج خیلی جالبه گردن موتور از محل دو شاخ به شاسی و انجین با یه میله مکعبی متصله که در محل اتصال فقط یه عدد پیچ نمره 6 این وظیفه رو بر عهده داره . یعنی جون شما و جون این یه دونه پیچ کدام مجنونی این طرح رو ریخته نمی دونم . خواستید بخرید لااقل یکم آب دهن به این فطعاتش بزنید شاید محکم تر بشه

14. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها یه سوال داشتم
    ترمز عقب دیسکی چطوره ؟
    من از چند تا فروشنده شنیدم که میگفتند خوب در نیومده و چون فشار زیاد هست جنسایی که ساختن خوب نبوده.
    پیشرو 135 کاب دیدم که ترمز عقب دیسکی داشت

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها یه سوال داشتم
    ترمز عقب دیسکی چطوره ؟
    من از چند تا فروشنده شنیدم که میگفتند خوب در نیومده و چون فشار زیاد هست جنسایی که ساختن خوب نبوده.
    پیشرو 135 کاب دیدم که ترمز عقب دیسکی داشت
    اینکه ترمز دیسکی عقب چطوره یه بحثیه
    اینکه رو موتور 600 هزار تومنی چه کیفیتی داره بحث دیگست !
    کلا بهتر از لنتیه ولی بدرد هر موتوری و هر راننده ای نمی خوره . نسل ای.بی.اس این ترمزها رو تقریبا از رده خارج کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پیشرو 135 (کاب) را قیمت کردم 920-30 ... کسی قیمت داره ؟
    اینجا نوشته بودن 850 خریدن قبلا. میخوام ببینم نندازه یه موقع؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •