دوست عزیز ماشین ایشون کاربرات هست
به احتمال زیاد مشکل یا از فسمت برق رسانی مقل دلکو و... هست و یا همون تنظیمات کاربرات!
در هر صودت ببرین پیش همون مکانیک که کاربرات رو تنظیم کرده![]()
دوست عزیز ماشین ایشون کاربرات هست
به احتمال زیاد مشکل یا از فسمت برق رسانی مقل دلکو و... هست و یا همون تنظیمات کاربرات!
در هر صودت ببرین پیش همون مکانیک که کاربرات رو تنظیم کرده![]()
سلام دوستان
این پراید ما 120km/h بیشتر میرم صدای بوقش در میاد. بد رو اعصابه. چطوری میشه اینو قطعش کرد یا میشه مثلا بردش رو 140؟
ببرید پیش باطری ساز دو سوته درست میکنه![]()
سلام
اقا شمع های تک پلا تینه و 2 یا 3 یا 4 پلاتینه چه فرقی دارن و ایا میشه 2 یا 3 پلاتینه را روی خودروهای سواری مثلا پراید استفاده کرد براش مشکلی نداره؟
شمع های چند پلاتینه قدرت جرقه و انفجار رو بالا میبره و بیشتر به درد خودرو هایی که محفظه احتراق کوچک تری دارند مانند 206 میخوره اما مصرف سوخت رو بالا می بره.
روی پراید هم میشه گذاشت اما توصیه نمیشه.
سلام
مشکل از سنسور باک یا همون شناور و بقولی توباکی هست که با تعویض درست میشه ایا مقدار بنزین رو درست نشون میده؟
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
من شنیدم که فقط دو پلاتینه و نه بیشتر و نه کربن سوزنی برای ماشین بهتره چون نس اصلی تر هم هست
و از امتحانش هم راضی بودم البته برای 206 اینو نمی گن و تک پلاتین رو بیشتر میدونن
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
توصیه میکنم برای حفظ سلامتی با وجود این جنس و جاده ها با پرید بیشتر از 120 نرونید
شمع های چند پلاتینه قدرت جرقه رو بالا نمیبرن
انفجار بهتری هم ندارن
حتی شاید قدرت جرقشون هم کمتر باشه
تنها مزیتی که دارن اینه که عمر نسبتا بیشتری خواهند داشت
شمع های سوزنی میتونن جرقه بهتری ارائه کنن پلاتین هم فقط برای عمر هست و نه چیز دیگهمن شنیدم که فقط دو پلاتینه و نه بیشتر و نه کربن سوزنی برای ماشین بهتره چون نس اصلی تر هم هست![]()
بهرته به جای چند پلاتینه ها از شعمهای سوزنی ایردیوم استفاده کنید در ضمن تنها شمع جوابگوی جرقه بهتر نیست کیفیت وایر و کوئل با کیفیت بالا که بتونه جرقه بهتری رو ایجاد کنه تا ماشین هم مصرف کمتری داشته باشه هم روانتر کار کنه .
سلام..
ممنون بابت توضیحات تک تکتون...
فقط میشه بی زحمت از این شمع ها عکس هم بزارید یا مارکی رو معرفی کنید چون در شُرُف شمع خریدنم..چیزه زیادی نمیدونم..شنیدم بوش خوبه....
ممنون.
شمع دو پلاتینه برای پراید خوبه
ولی چون استفاده نکردم مارک خوبش رو نمیدونم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)