سلام
Xilisoft Audio Converter
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
Xilisoft Audio Converter
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به همه
دوستان من یه سری فیلم با فرمت mkv دارم میخوام تبدیلش کنم به mp4 که بتونم روی گوشیم 5530 ببینم دوتا سوال دارم
یکی اینکه فرمت بهتری هست که کیفیت بهتری داشته باشه من خودم هم با wmv هم امتحان کردم کیفیتش یکمی بهتر شده بود
2- اینکه زیرنویسای این فیلم جداس چه جوری باید یه کاری کنم هنگام تبدیل بهش اضافه بشه
ممنون از همه
سلام دوستام
من یک نرم افزار allok video converter داشتم که وقتی ویندوز عوض کردم پاک شد و دیگه ندارمش الان که میرم هر چی allok video converter دانلود میکنم اون نیست و ورژن های دیگه هست .
مشخصاتش رو میگم شاید کسی داشته باشه اونو
یک صفحه آبی رنگ بود و گوشه سمت چپ یک تلویزیون داشت برای بریدن ویدیو ها و دیدن اون ها و کنار تلویزون سمت راست هم میشد فرمت ها ها رو انتخاب کرد .
ولی الان که هر چی allok video converter دانلود میکنم صفحه اون سفید رنگ هست و تلوبزیون اون هم در همون صفحه در سمت چپ قرار نداره باید یک جا رو کلیک کنی تا باز بشه تلویزیونش . من اینو نمیخوام . اون که صفحه آبی داشت رو میخوام .
اگه کسی داره اونو یا میدونه چه ورژنی بود لینک دانلودش رو بزاره .
Allok Video Converter 4.6.0511 ML | 8.8 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این تاپیک برو و نرم افزار Corel رو دانلود کن در این نرم افزار قسمتی داره که فایل های Sub رو به فیلم میچسبونه.
دوست عزیز ممنون که allok رو گذاشتی برام ولی این اون نیست اون کل صفحه ی اون آبی رنگ بود.
یک تلویزیون متوسط ( نه کوچیک ) سمت چپ داشت
شاید منظورتون اینه:
Allok Video Joiner 4.4
ممنون . پیداش کردم![]()
Last edited by pedram9; 01-06-2010 at 14:19.
یک برنامه برای تبدیل فایل های TP0 میخوام !(HD)
درود وسلام
لطفا به پست1323 جواب بدید ممنون.
سلام ودرود
چند تا فایل دارم با این مشخصات که میخوام به چند قسمت تبدیلش کنم ولی نمیشه(با وی سی دی کاتر)
یک فیلم vhs بود که با کارت تی وی تبدیلش کردم البته موقع تبدیل، یه باند صدای خوبی نداشت ومن بایه لاین صدا تبدیلش کردم.
![]()
Last edited by greena; 05-06-2010 at 19:29.
سلام
یه برنامه برای کات کردن فرمت mkv میخوام تا بتونم فیلم 8 گیگ رو کات کرده و رایت کنم. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)