لگند جان خدا هزار سال برای پدر و مادر عزیزت نگهت داره واقعا ممنونم هالو رو پاک کردم و دوباره از سیک من رفتم جواب داد .![]()
لگند جان خدا هزار سال برای پدر و مادر عزیزت نگهت داره واقعا ممنونم هالو رو پاک کردم و دوباره از سیک من رفتم جواب داد .![]()
من چاكرتم...
اين يعني چي؟
آآقا یونس این آموزشی که گداشتی برای همه ی ورژن هاست گوشی من ان 95 و ورژنش هم 21 اینو می شه هک کرد؟
بله ميشه...ولي اگه ورژن 30 بود روشش فرق ميكرد...![]()
ورژن 1318 رو نصب کردم بار اول صدای bia درست بود ولی د,باره خراب شد.مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
Last edited by dr.vampire; 27-10-2008 at 14:12.
1318 منظورته...؟ صداي چي؟؟ يكم توضيح ميدادي ثواب داشت...![]()
دوستان این فایل ها رو برای گوشی های آپدیت شده امتحان کنن خبر بدن
دوستان گفته بودن با آپدیت ان82 دیگه نمیشه انگیج رو نصب کرد منم این فایل ها رو گذاشتم ببینم میتونن نصب کنن یا نه]
Last edited by dr.vampire; 30-10-2008 at 14:19.
یونس جان تا اینجا همه کارارو کردمحالا فايل منيجر رو اجرا كنيد و فايل InstallServer رو به C:/sys/bin منتقل كنيد..
گوشي رو ريست كنيد...
با اين كار شما ديگه نيازي به ساين كردن نداريد و هر برنامه اي بدون ساين نصب ميشه...
----------
درضمن روی گوشی من كلاينت هست چی کار کنم پچ و ایناشم هم دیگه نی خواد نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشیم ان 95 ورژن 21
------------
برنامه SecMan همیشه باید روی on باشه؟
----------
درضمن یونس جان توی فایل e که نگاه کردم فایلی به نام n gage نبود!!!! یعنی كلاينت نصب نیست؟؟؟؟؟؟؟(ولی توی منو گوشی که می ری یک ایکون هست که نوشته game روی ایکنش هم نوشته n gage مگه این نشان دهنده ی كلاينت نیست؟)
Last edited by starn; 26-10-2008 at 11:08.
كلاينتت نارنجيه يا آبي؟ اگهنارنجيه بايد همه كارها رو بكني...اگه آبيه فقط بايد SecMan رو نصب كن و root cer رو نصب كني تا بازي ها نصب شه...
قرار دادن لينك از فروم هاي ديگه ممنوعه...لينك و پاك و يه توضيح هم بده مشكلت چيه وگرنه مجبورم بدم پستات رو پاك كنند...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)