اگه خز به معنای زیاد شدنه
منم با نظر امین موافقم
ان 95 8گیگ خیلی فروش رفته و دست مردم خیلی هست !
اگه خز به معنای زیاد شدنه
منم با نظر امین موافقم
ان 95 8گیگ خیلی فروش رفته و دست مردم خیلی هست !
من هم تایید می کنم چون بعضی ها فک می کنن N95 8gig بهتر از همه ی گوشی ها هست خز شده
اما در راستای خز شدن N82 هم قدم های بلندی برداشته علی جان
چقدر از خز شدن و اینا حرف می زنین دوستان! بیخیال بابا![]()
دیگه گذشت دوران خز شدن گوشی ، با این همه مدل متنوع دیگه شاهد فجایعی مثل 6600 نخواهیم بود.
مجتبی جان مثل اون که دیگه همچین فاجعی رخ نخواهد داد
اما شاید بشه مثل N73
دقیقا شاهد خواهیم بود ، الان n70 از اون بدتر شده !دیگه گذشت دوران خز شدن گوشی ، با این همه مدل متنوع دیگه شاهد فجایعی مثل 6600 نخواهیم بود.
حتما میشه ، البته اگر افت قیمت نداشته باشیم نمی شه ، من هرجوری حساب می کنم میبینم اونایی که دنبال خز کردن گوشین و می خوان بخرن ( فقط به خاطر پز دادن ، بدون توجه به امکانات ) یه ذره روش می زارن میرن 95 میخرن ، فکر میکن کلاس داره !اما شاید بشه مثل N73
عجب ، ولی من تاحالا ندیدم ! مخصوصا مشکیش که اون موقع که داشتم میخریدم 80 % قروشنده ها میگفتن مشکیش نداره یا مشکیش چینیه ! 98 % میگفتن نگرد نیست پیدا نمی شه ، ولی من گیرش آوردمولي من خيلي ديدم...مخصوصا" تو مترو ( آخه من مجبورم هر روز سوار مترو شم) ولي هنوز مشكي رو نديدم...
با توقف توليد هم موافقم...البته نوكيا هم فك كنم توليد 93 رو قطع كرده باشه...راستی شما هنوز 82 داری یا 78 گرفتی ؟ فکر کنم شما بودی گوشیتو زود فروختییا یک نفر دیگه بود ، نمی دونم همچین حافظم یاری نمیکنه !
از چند راه میشه:
1: وقتی از تو massaging ت یه فایل صوتی رو باز می کنی با real باز می کنه
2: توی xplore یا هر نرم افزار دیگه که بتونه توی file associations دست کاری کنی می تونی بزنی با real باز کنه
3: خود realplayer رو از app>media باز کنی بعد options>open>saved clip و انتخاب کلیپ مورد نظر
علی جان یکی از دلایلی که شما و بقیه فکر میکنن این گوشی ( N95 8gb ) خز شده رواج بازار طرح اصلی یا همون چینی این گوشی هست .... شما وقتی طرح و مدل این گوشی رو میبینید فکر میکنید که 95 اصل هست در صورتی که 90% از این گوشیهای چینی هست و اصلی نیست .....
تازگیها هم که اینقدر شبیه به اصل زدن که از دور اصلاً قابل تشخیص نیست ....
من 82 دارم...يه 78 هم واسه يكي گرفتم...راستي گوشيتو كي و چند گرفتي؟
میشه یه چی بگم؟!
اگه بری تو میوبایلستانمی بینی مدل گوشی 40% افراد ن95 8 هست و 35% ن82 و بقیه هم ن73 یا 5700 دارن
حالا سامان جان چرا ناراحت میشی؟! ایشالا ن96
من که به شخصه بعد از ن82 میرم سراغ پی پی سی های تاچ htc![]()
تازه شدی مثل من ابی جان
جواب نمیده دوست عزیز امتحان کردم Mp3 را بباز نمی کنه
می گم دیگه تابلو هست دیگه همه می فهمن چینی واصل را
نکته : منظور از خز شدن این بود که دست افراد بیشتری هست نه تو بازار
اولا که می خواستی اجازه بگیری صبر می کردی شاید اجازه ندن
شوخی کردم محض خنده بود
خب اشنباه هست فک کنم اگه Htc بگیری
بنظرم باید نوکیا بگیریم بهتر بباشه
حالا چی هست جریان همه می خوان از N82 کوچ کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)