بله دوست من این تو کلیه خودرو ها صادق هست من خودم پرشیا دارم جدیدا هم افت شتاب دارم هم کاهش قدرت هم افزایش مصرف که همه گی بر میگرده به این بنزین بی کیفیت . تا حالا 3 بار هم دیاگ زدم مشکلی نبوده از هرکه پرسیدم گفت بخاطره بنزینه آشغاله![]()
بله دوست من این تو کلیه خودرو ها صادق هست من خودم پرشیا دارم جدیدا هم افت شتاب دارم هم کاهش قدرت هم افزایش مصرف که همه گی بر میگرده به این بنزین بی کیفیت . تا حالا 3 بار هم دیاگ زدم مشکلی نبوده از هرکه پرسیدم گفت بخاطره بنزینه آشغاله![]()
منظور از اینکه خرج داره اینه که اگه موتور مشکل پیدا کنه تعمیرش خیلی پیچیده تر از ماشینی مثل پرایده! یعنی اکثر دست دوم ها که کارکرده هستن نمیشه بهشون اعتماد کرد! 206 ها عمر خاصی دارن! یعنی اگه اون عمر مفیدشون تموم بشه ادمو اذیت میکنه! ماشین کارکرده اگه از اشنا باشه مشکلی نداره! اما به ریسکش نمیارزه! که تمام پولتو بدی 206 بعد پشیمون بشی!سلام بر بچه های 206 دار. من 8.5 پول دارم میخوام اولین ماشینم رو بگیرم. همه میگن خرج 206 بالاست و این چیزا. حالا چقدر خرج داره؟
با این پول فکر کنم تیپ 2 مدل 84-5 گیر بیارم، درسته؟کلا می ارزه به جای پراید صفر بردارم؟بگم که خودم 206 خیلی دوست دارم!
پ.ن:میدونم تاپیک مشاوره نیست.بچه ها 206 دار میخوام جواب بدن
من خودم اصلا از پراید خوشم نمیاد اما خب باز مصلحت با خودته!
ببین با 8.5 تیپ 2 83 تمیز یا 84 معمولی فکر کنم بتونی بگیری ولی اینو بدون کم کم 400 500 بزار کنار واسه تعمیر چون سرم اومده
206 کلا سوسوله ! این واقعیته .... قطعاتشم اصلا قابل مقایسه با پراید نیست از نظر قیمت ولی از نظر کارکرد فرق داره ولی کلا 206 نسبت به پراید پرخرج تره تو این شکی نیست
ISBN:
از بنزین نگو که دلم خوووونه! همش دارم بنزین میزنم در عوض خیلی کم راه میرم ... افتضاح! حالا بچه ها حواستون باشه حتما پرداخت نقدیو بزنید که 4 تا کم نشه از سهمیتون
206 خیلی داره ضربه میخوره سر بنزین نا مرغوب.
دوستان اصلا راضی نیستن.عجب
درسته نمیدونم مثل اینکه 206 از همه بیشتر نسبت به این بنزین جدیدا آلرژی داره(سوسولیسم مزمن)
چون من پسر خالم الان تیپ پنج داره میگه هم بغضی اوغات ریپ میزنه صبحا خاموش میکنه شتابش کم شده![]()
Last edited by isbn; 03-03-2011 at 12:35.
چون تیپ 5 و 6 خیلی حساس تر هستند تا تیپ 2 و 3 . و بنزین ایران هم که برای تیپ 2 خوب نیست چه برسه به تیپ 5.![]()
خیلی ارزون میده من خودم سه هفته پیش ماشینم رو فروختم 18.5 که یه 206 تیپ 6 نوکمدادی 88 بود
از سه چهار جا هم خورده بود
خوب فروختی 4 جا خورده رو
ببخشید دوستان 206 امبولایزر داره؟؟
بله دوست من 206 همیشه داشته واسه همین مطرح نیست زیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)