فایروال یا آنتی ویروست رو آف کن ببین درست میشه؟
فایروال یا آنتی ویروست رو آف کن ببین درست میشه؟
میخوام دو کامیپتر رو از طریق خط اینرتنت ADSL در شهرهای مختلف بهم کانکت کنم. منظورم اینه که میخوام دسک تاپ و محتویات هارد رو ببینم. اولی مثلا کامیپوتر برادرمه در تهران که به خط ADSL وصله و دومی خودم در اصفهان با همون شرایط
آموزش لارمو برنامه مربوطه رو بفرمایید. کامل
این کار ها رو هم از اول انجام داده بودم!
TeamViewer
آخرین ورژن این برنامه رو هر دوتون دانلود و نصب کنید و بعد یکیتون به اون یکی کانکت بشه .
طرز استفادش هم سادست میتونی کنترل تمام کامیپوتر طرف رو به دست بگیرید .
ترنسفر فایل . تصویر وبکم. صدای خروجی کارت صدا. میکروفون . چت بین 2 کاربر.
شیر میشه
من دوتا سیستم رو با کارت شبکه gigabit با یه کابل Straight به هم وصل کردم، رو حالت Auto Negotiate خودشون سرعت 1.0Gbps رو انتخاب میکنند. تا اینجا همه چیز مرتبه!
ولی موقع جابجایی فایل بین دو تا سیستم سرعت بیشتر از 30MB/s نمیشه، درصورتیکه باید به حدود 128MB/s برسه. مشکل کجاست؟
سلام بر دوستان
منم تمام این تنظیمات انجام دادم ولی بازم نشد
از یک نفر که شبکه میخوند پرسیدم گفت که دو کامپیوتر نمیتونند همزمان هم سرویس دهنده باشند و گیرنده
ولی بازم من قانع نشدم کس دیگه میدوند مشکل از کجاست
با سلام
یه اینترنت adsl داریم و دو تا کامپیوتر که با یه سیم اینترنت رو به اونم وصل کردم بعد چاپگر رو هم share کردم قبلا چاپ میکرد ولی الان چاپ نمیکنه و نمیتونه چاپگر رو پیدا کنه!!
وقتی از my network place بخوام برم تو اون کامپیوتر خطا میده. پس چرا اون اینترنت داره؟ یعنی چی دیگه؟
قبلا چاپ میکردا !!
در Workgroup چیزی به اسم سرویس دهنده و سرویس گیرنده وجود نداره؛ هر دو سیستم همزمان هم میتونن Server باشن و هم Client.
سوالت غیر قابل فهمه برام.
دقیق بگو چی داری تو شبکه و چیکار کردی.
سلام
تو رو خدا کمک کنید
یه سیستم دارم با یه لپتاپ که هر دو سون هستش
یه هیچ وجه نمیتونم این دو رو شبکه و شیر کنم
مرگ من یکی کمکم کنه
درایوها تو نتورک میاد اما هر غلطی که تونستم کردم ولی نتونستم از شر پیغام You need a permision خلاص شم
خواهشا کمکم کنید
لطفا با تمام جزییات
من تمام راه حل ها رو رفتم![]()
Last edited by reza_master; 01-05-2011 at 08:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)