اینم یه آموزشه دیگه!! فقط باعث میشه تو ذهن طرف بمونه()
اینم یه آموزشه دیگه!! فقط باعث میشه تو ذهن طرف بمونه()
علی علی علی جان خواهش می کنم تایپیک مجزا برای آموزش هاتون نزنید اگه دوست دارین از آموزش هاتون همه استفاده کنند می تونید طی پیغام خصوصی اعلام کنید که من به صورت لینک براتون بذارم یا در همین جا در یک پست کد تمام آموزش هاتونا بدین.با تشکر. می تونید یه تایپیک هم بزنید به نام آموزش های ورد توسط علی علی علی و تمام آموزش ها را بذارین توش بعدا اگه استقبال شد شاید مهم بشه
مرسی که مورد موافقت قرار گرفت!. من متنه آموزشیم رو اونجا میزارم.
!!!!!!!!!!!.
Last edited by علی علی علی; 28-12-2007 at 18:51.
به روی چشم یه تایپیک مجزا میزنم.
فقط میخوام بدونم چه جوری پیغام خصوصی بدم.
و اینکه چرا مطالب آموزشی رو از طرح مشکلات و سئوال جدا نمیکنید.
اگه وقت این کار رو ندارید من در خدمتم.
با تشکر
رضا
شاید چون دوستان آموزشهاشونا می ذارن توی تالار مقالات. و کسی نبوده که بخواد اینجوری مقاله بذاره تایپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را باز کردم شما فقط در طی یک پست و با ویرایش پستت کلیه مقالاتت را بذار توش
دوستان من می خوام فاصله بین خطوط در برنامه wordpad نصف اندازه ای باشه که پس از زدن enter بین خطوط ایجاد میشه!
برای مثال وقتی شما در آخر هر خطی Enter رو می زنید بین آن خط و خط بعدی 1/5 سانتی متر فاصله می افته!
اما من متنی رو چندی پیش دیدم که این فاصله کمتر از این مقدار بود و به نظر من فاصله مناسب و استانداردی بود!
اگر کمکم کنید یک دنیا سپاسگزارتون میشم...
Last edited by dariush2500; 29-12-2007 at 14:01. دليل: حذف شکلک
قبلاً میشد تو وین 98 فاصله مجازی گذاشت ولی الان نمیشه گذاشت
فکر کنم منظورت همین فاصله مجازی باشه منم دوست دارم بدونم خیلی بدرد میخوره
سلام
ببینید من همین کار رو کردم ولی نشد که نشد
لطفا پله به پله بگید برای اینکه مثلا از صفحه ی 1 تا صفحه ی 6 بخوام به صورت حروف الفبا باشه و از صفحه ی 6 به بعد مثلا از شماره ی 1 شروع بشه تا آخر لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید
با تشکر
بای
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز راه حل را همراه با عكس از لينك زير دانلود كنيد اگر نتوانستيد دانلود كنيد آدرس ايميلتون رو برام بفرستيد تا فايل رو براتون ايميل كنمنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر روی حطوطی که میخوای فاصله اونها را تغیر بدی کلیک راست کن سپس paragraph رو انتخاب کن و در قسمت line spacing مقدار دلخواه خودت رو در کادر رو به رو وارد کن.(بر حسب pt ) یا از لینکهای حاظر استفاده کن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)