تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 1045 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آفرين! درست گفتي.
    اگه باز هم سوال داشتي از خودت بپرس. فكر كنم بهتر از ديگران مي توني جواب بدي.

ضمناً راه حل، به همين سادگي هست كه گفتيد، كافيه همه متن اون 2 صفحه مورد نظر رو انتخاب كرده و دكمه Delete رو بزنيم.
    اینم یه آموزشه دیگه!! فقط باعث میشه تو ذهن طرف بمونه()

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

علی علی علی جان خواهش می کنم تایپیک مجزا برای آموزش هاتون نزنید اگه دوست دارین از آموزش هاتون همه استفاده کنند می تونید طی پیغام خصوصی اعلام کنید که من به صورت لینک براتون بذارم یا در همین جا در یک پست کد تمام آموزش هاتونا بدین.با تشکر. می تونید یه تایپیک هم بزنید به نام آموزش های ورد توسط علی علی علی و تمام آموزش ها را بذارین توش بعدا اگه استقبال شد شاید مهم بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی که مورد موافقت قرار گرفت!. من متنه آموزشیم رو اونجا میزارم.
    !!!!!!!!!!!.
    Last edited by علی علی علی; 28-12-2007 at 18:51.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی علی علی جان خواهش می کنم تایپیک مجزا برای آموزش هاتون نزنید اگه دوست دارین از آموزش هاتون همه استفاده کنند می تونید طی پیغام خصوصی اعلام کنید که من به صورت لینک براتون بذارم یا در همین جا در یک پست کد تمام آموزش هاتونا بدین.با تشکر. می تونید یه تایپیک هم بزنید به نام آموزش های ورد توسط علی علی علی و تمام آموزش ها را بذارین توش بعدا اگه استقبال شد شاید مهم بشه
    به روی چشم یه تایپیک مجزا میزنم.
    فقط میخوام بدونم چه جوری پیغام خصوصی بدم.
    و اینکه چرا مطالب آموزشی رو از طرح مشکلات و سئوال جدا نمیکنید.
    اگه وقت این کار رو ندارید من در خدمتم.
    با تشکر
    رضا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شاید چون دوستان آموزشهاشونا می ذارن توی تالار مقالات. و کسی نبوده که بخواد اینجوری مقاله بذاره تایپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را باز کردم شما فقط در طی یک پست و با ویرایش پستت کلیه مقالاتت را بذار توش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض پرسش درباره Wordpad

دوستان من می خوام فاصله بین خطوط در برنامه wordpad نصف اندازه ای باشه که پس از زدن enter بین خطوط ایجاد میشه!

برای مثال وقتی شما در آخر هر خطی Enter رو می زنید بین آن خط و خط بعدی 1/5 سانتی متر فاصله می افته!
    اما من متنی رو چندی پیش دیدم که این فاصله کمتر از این مقدار بود و به نظر من فاصله مناسب و استانداردی بود!

اگر کمکم کنید یک دنیا سپاسگزارتون میشم...
    Last edited by dariush2500; 29-12-2007 at 14:01. دليل: حذف شکلک

داره خودمونی میشه Golestan64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

قبلاً میشد تو وین 98 فاصله مجازی گذاشت ولی الان نمیشه گذاشت
    فکر کنم منظورت همین فاصله مجازی باشه منم دوست دارم بدونم خیلی بدرد میخوره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست من

سوال اول
    فرض کنید که 5 صفحه اول فایلتون رو میخواین شماره صفحه ی عدد حرفی بدین، مثل: الف - ب - ج - ...
    و صفحات بعد رو با شماره صفحه ی عددی، مثل: 1 - 2- 3 ...

خوب قبل از شروع صفحاتی که شماره صفحاتشون عددی هستش، و از مسیر insert>break>section break type
    دستور next page رو انتخاب کنین. استفاده کردن از این دستور به شما این امکان رو میده که از اینجا به بعد مطالب سرصفحه ها و پاصفحه ها و شماره صفحات و حتی page setup فایلتون رو عوض کنین و چیزی متفاوت با صفحات قبل از section break بذارین. یکم باهاش سر و کله بزنین دستتون میاد.

در ضمن یادتون باشه که یه پارامتر هست توی منوی header and footer که هسمش هست same as previous ... با کلیک کردن روی این گزینه میتونین غیرفعالش کنین... فعال بودن این دستور یعنی اینکه سرصفحه یا پاصفحه تون مثل section قبلی باشه.

جواب سوال سوم راحتتره...

اگه میخواین که از background پرینت بگیرین و یا اونو ببینین بهتره که عکستون رو از توی پاصفحه و یا سرصفحه در زمینه متن بندازین.

متوجه هستین که اگه بخواین فقط توی یک صفحه بیفته میتونین قبل و بعد از این صفحه از همون دستور section break, next page استفاده کنین.

جواب سوال دومتون رو هم توی یه فایل قبلا به صورت pdf داشتم... پیداش کنم آپلودش میکنم....
    سلام
    ببینید من همین کار رو کردم ولی نشد که نشد
    لطفا پله به پله بگید برای اینکه مثلا از صفحه ی 1 تا صفحه ی 6 بخوام به صورت حروف الفبا باشه و از صفحه ی 6 به بعد مثلا از شماره ی 1 شروع بشه تا آخر لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید

با تشکر
    بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض آموزش شماره زدن صفحات به دو شكل كاملا متفاوت در ورد

سلام دوستان
    من باید از صفحه ی چکیده شماره بزارم یعنی از صفحه ی چکیده شماره 1 و قبل از اون الف تا ... باشه ولی نمی دونم چرا یا عدد در میاد یا حروف من می خوام که اولش حروف باشه تا اون صفحه ی مورد نظر بعدش عدد باشه تا آخر لطفا بگید چه کارش کنم؟؟؟

با تشکر
    بای
    فعلا چون عجله داريد براي اينكه كارتون راه بيافته به نظر من ساده ترين روش اينه كه از فايلتون دو تا saveas بگيريد يعني در واقع سه نسخه از فايل داشته باشيد

كارهاي زير را انجام بدهيد
    نسخه اول را به عنوان فايل اصلي نگه داريد و دست بهش نزنيد كه اگر در حين كار مشكلي براتون پيش اومد نسخه اصلي بدون مشكل باقي بمونه
    نسخه دوم: از صفحه چكيده تا آخر رو حذف كنيد و شماره صفحات رو با حروف بزنيد
    نسخه سوم: صفحات ماقبل چكيده را حذف كنيد و شماره صفحات رو به صورت عددي بزنيد.
    حالا سر فرصت يا من يا دوستان ديگه روش اصلي اين كار رو براتون توضيح ميديم.
    سلام رفیق
    فقط در مورد شماره صفحات
    من خودم می خواستم همین کار رو بکنم ولی درد اینجاست که استاد می خواد سی دی بگیره و ورد و پاورپوینت و اینا رو نگاه می کنه که اصولش رعایت شده باشه حالا برای پرینت و صحافی اون کار رو می کنم ولی بی زحمت راهش رو جنگی پیدا کنید برای روی سی دی

با تشکر
    بای
    دوست عزيز راه حل را همراه با عكس از لينك زير دانلود كنيد اگر نتوانستيد دانلود كنيد آدرس ايميلتون رو برام بفرستيد تا فايل رو براتون ايميل كنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من می خوام فاصله بین خطوط در برنامه wordpad نصف اندازه ای باشه که پس از زدن enter بین خطوط ایجاد میشه!

برای مثال وقتی شما در آخر هر خطی Enter رو می زنید بین آن خط و خط بعدی 1/5 سانتی متر فاصله می افته!
    اما من متنی رو چندی پیش دیدم که این فاصله کمتر از این مقدار بود و به نظر من فاصله مناسب و استانداردی بود!

اگر کمکم کنید یک دنیا سپاسگزارتون میشم...
    بر روی حطوطی که میخوای فاصله اونها را تغیر بدی کلیک راست کن سپس paragraph رو انتخاب کن و در قسمت line spacing مقدار دلخواه خودت رو در کادر رو به رو وارد کن.(بر حسب pt ) یا از لینکهای حاظر استفاده کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •