تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 134 از 175 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

ببينيد منظور من از موفقيت آلبوم استقبال عموميه..من از تمام اين آمار ها مطلعم...قبول داري تو اين فروم هوادار چاوشي بيشتره پس همون دو اختلاف راي هم باعث تعجبه...من ميگم تو سال 89 كدوم آلبومو بيشتر گوش كردي تو مردم؟؟؟اصلا بريم تو خيابون از هركدوم از مردم بپرسيم ببينيم رگ خواب و نفس هاي بي هدف رو قبول داشتن بيشتر يا اون 4 آلبومو..البته حريص و يه شاخه تو قلب من جا داره...فروش ١.5 ميليونم شوخيه...آلبوماي چاوشي بيشتر ميفروشن ولي نه در اين حد..در مورد قطار:بخش بيشتر موفقيتش بخاطر شعرشه..

2. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم نه فقط توی این فروم کلا توی کل ایران و دنیا طرفدارای چاووشی بیشتر هستن
    و رد پای این کثرت رو میتونیم توی تمام نظرسنجی های عمومی اینور و اونور هم ببینیم
    ============================
    در مورد قطار هم یه بار قبلا این بحث رو مطرح کردم که به نظرتون چه عاملی بیشترین تاثیر رو توی موفقیتش داشته
    که خب خودم هم نمیدونم واقعا میشه بگیم تاثیر صدای چاووشی بیشتر از مثلا تنظیم یا شعر بوده یا کمتر بوده یا چی؟

ولی به هر حال اگه نظر شما رو هم قبول کنیم و مهمترین فاکتورش شعرش بوده باشه،
    باز این فاکتور یه فاکتوری هست که محسن یگانه به شدت توش کمبود داره

دقت کنین من نمیگم شعرهای یگانه بد هستن
    نه خیلی هم خوبه

اما اون حس آمیزی و تلمیح و تشبیه و کلا آرایه های سرسام آوری که
    توی شعرهای چاووشی هست رو هیچ کدوم از شعرهای یگانه ندارن

بهتر بگم، هیچ کدوم از شعرهاییش که من تا حالا شنیدم ندارن
    ============================
    اینی هم که چقدر از مردم کوچه و خیابون یه آهنگ رو شنیدن،
    خب قطعا فاکتور مهمی هست
    من هم قبلا گفتم که به عنوان مثال آهنگ های آلبوم رگ خواب
    آهنگهایی هستن که پابلیک تر هستن و خیلی وقتها توی جشن و مهمونی هم میذارن
    و تازه یگانه خواننده ای هست که کنسرت هم زیاد میذاره
    و همین عامل هم باعث میشه آهنگهاش بیشتر شنیده بشه

4. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

ممنون از نظرت یوسف جان...

خب همیشه این برام سوال بوده که چرا ظاهرا هوادارای چاوشی بیشترن ولی آلبومشو زیاد گوش نمیدیم بیرون از خونه...؟!

خب ممکنه بگین یگانه آهنگهای ریتمیک موفق تری داره ولی من از اطرافیان خودم زیاد پرسیدم ولی یگانه خیلی بیشتر طرفدار داره...

هر جا میرم همین طوره...

هنوز این برام سواله..

شاید غرب کشور یگانه ای بیشتر باشه نمیدونم...

+

خب میدونی دلیلش چیه که شعرای یگانه عجیب و غریب نیستن؟!

چون حرفه اش ترانه سرایی نیست ولی من شعراشو قابل قبول میدونم...

بعنوان یه خواننده خوب شعر میگه...

خب شعرای چاوشی رو حسین صفا میگه که حرفه اش اینه...

تو ترانه سرایی یگانه از چاوشی موفق تره خودتونم قبول دارین...

6. 6 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه نه نه ... شعرای محسن یگانه رو نمی تونید با شعرایی که چاووشی می خونه مقایسه کنید
    مخصوصا روی آرایه های ادبی ، محسن یگانه زبده ترین شاعره.
    مثلا آهنگ های شیش و هشتی یگانه که شما به عنوان کوچه بازاری می شناسین رو مقایسه کنید با هم ارزش توی آلبومای چاووشی (مثلا بازار خرمشهر)

توی آهنگی که مخاطب اصلا نباید به معنیش فکر کنه (به خاطر ماهیت عامیانه بودنش) ببینید چقدر از آرایه لبریزش می کنه :

نه می خندم نه می خوام گریه کنم برای تو /// این ازم بر نمی یاد که آب بشم به پای تو (
    کنایه : براومدن ، آب شدن)
    تو کتم نمی ره که دوباره خام تو بشم /// واسه من طعمه نزار محاله رام تو بشم (
    کنایه : تو کت رفتن ، خام شدن ، طعمه گذاشتن ، رام شدن)
    بار و بندیلو ببند اینجا دیگه جای تو نیست /// تو ترانه های من جایی واسه حرفای تو نیست (
    کنایه : بارو بندیل رو بستن ، جا جای کسی/چیزی نبودن)
    نه واسه من گریه نکن به درد من نمی خوره /// تو گوشام قصه نگو ، گوشم از این حرفا پره (
    کنایه : به درد خوردن ، قصه گفتن در گوش ، پر بودن گوش از حرفی)
    بهتره از تو گوشت این پنبه رو در بیاری /// که ایندفه با گریه هات سر و تشو هم می یاری (
    کنایه : پنبه را از گوش در آوردن ، سر و ته چیزی را هم آوردن)
    قلب منو شکستی و یه گوشه ای نشستی /// پاشو بارو بندیلو ببند منتظر چی هستی ؟

من به عمرم ایـــــــــــــــن همه آهنگ گوش دادم ، نشده تو فقط چند تا بیت این همه
    کنایه بشنوم (مگر هوای حوا مرحوم ناصر عبداللهی) . اونم تو یه آهنگی که کسی روش شعر قوی سوار نمی کنه .

ممکنه یگانه شعر متوسط داشته باشه منتهی تنها خواننده ایه که به هیچ وجه شعر ضعیف نمی خونه (مجازاشو می گم) . در حالی که هر خواننده ای شعر ضعیف خونده . از چاووشی و خواجه امیری و لهراسبی و فرزین... بگـــــــــــــــیر تا بنامین و از این جور خواننده ها . اگه شک دارید بنده مثال می زنم .

یقین بدونید اسم محسن بگانه به عنوان ترانه سرا در کنار روزبه بمانی مونا برزویی یغما گلرویی و ... ماندگار هست . نه به خاطر تجربه ی آنچنانی یا تحصیلات آکادمیک . بلکه به خاطر دقت و خلاقیت .همین.

در مورد قطار بدون شک یک اثر بی نظیر رو شنیدیم . مثل خیلی کارای دیگه ی چاووشی . توی کارای مجازش کجاس بگو ، عصا ، خاکستر ، خنده ، دور آخر ، پرنده ی غمگین ، قطار این آهنگا تو ایران نظیر ندارن.

من کارای چاووشی رو دوست دارم و از قطار و این آلبوم آخرش بار ها و بار ها در سایت های دیگه دفاع کردم و شعراشو تجزیه تحلیل کردم . برای حسین صفا هم احترام خاصی قائلم منتهی اشعار حسین صفا جوری نیستن که بشه با یگانه مقایسه کرد. من کاری ندارم کدوم بهتره . می گم اصلا مقایسه نمی شه کرد . مثل این که شما فرید احمدی رو با روزیه بمانی مقایسه کنید . این قیاس مع الفارقه .

حالا چون بحث از آرایه ی ادبی شد می شه این قسمتشو مقایسه کرد . حسین صفا توی به کار بردن آرایه های ادبی به گرد پای محسن یگانه هم نمی رسه . هر شعریشو دوست دارید اینجا بزارید و تجزیه تحلیل کنید تا من یکی از یگانه بیارم که از نظر آرایه های ادبی یه سر و گردن بالاتره .

Last edited by Kesel; 18-10-2012 at 19:27.

8. 6 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ایول باب عجب تحلیلی
    شما استاد ادبیات نیستین؟
    ولی خدایش جالب بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میبخشید دوست عزیز دیگه لااقل محسن یگانه رو با حسین صفا مقایسه نکنید ، هر موقع آقای یگانه یک بیت در سطح :
    زنجیر میخواستم دستاتو بخشیدی از من تا اون دستات هر دره ای پل داشت
    گفتن،اونوقت ایشون رو با حسین صفا مقایسه کنید(البته از این نمونه ها زیاده)
    Last edited by aazp; 18-10-2012 at 19:06.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

ممنون از شما كسل جان...ولي اين ها همه كنايه هستن نه استعاره..

12. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از شما كسل جان...ولي اين ها همه كنايه هستن نه استعاره..
    ممنونم از تذکر به جاتون ... اینقدر تند نوشتم که اشتباه شد

زنجیر میخواستم دستاتو بخشیدی از من تا اون دستات هر دره ای پل داشت
    خب تحلیل بفرمایید . آرایه های ادبیشو بگین .

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

به نظر من تو خواننده ها ، محسن یگانه بعد از رضا صادقی بهترین ترانه سرا هست..

شعر های حسین صفا همیشه خوب نیست...هر ترانه سرایی مسلما ترانه خوب و بد داره ولی به نظر من نصف ترانه هاش در البوم پرچم سفید واقعا ضعیف بود.. مثل:
    اره رو چون فرو كنی ، چه در كشی چه تو كنی
    و.....

15. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

تو اینجور ساست ها تعداد آرا کمه و میشه گفت دلیل قانع کننده ای نیست ولی سایت موسیقی ما که جام آماریش زیاد بود. تعداد فروش هم که دیگه بزرگترین جامعه آماریه. حتی تو نظرسنجی شبکه ایرانیان که 1 میلیون نفر هم شرکت کردن باز چاوشی اول شد

اینکه چه آلبومی رو بین مردم و تو خیابونا بیشتر شنیده میشه دلیل بر این نیست که اون آلبوم بهتره و خوانندش موفق تر
    اگه فرض کنیم اینطور هم باشه دلیل بر بهتر بودنشون نیست. اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم ساسی مانکن محبوب ترین خوانندس!!
    تو جمع مطمئنا آهنگ شاد و ریتمیک بیشتر گذاشته میشه چون اکثرا اینجور موقع ها همه میخوان خوش باشن و بگن و بخندن.خود من هم وقتی با بقیه هستم کم پیش میاد آهنگ چاوشی بذارم چون روی اینجور آهنگ ها باید فکر کرد
    تو خیابون و جمع آهنگ داریوش هم زیاد شنیده نمیشه ولی این دلیل میشه آلبومش موفق نبوده؟!
    از این قضیه میشه نتیجه گرفت که آهنگ های ریتمیک یگانه موفق تر از چاوشیه ولی اصلا نمیشه این نتیجه رو گرفت که آلبومش بهتره!

درباره شعر هم درسته یگانه بهتره وی این حسن چاوشیه که وقتی میبینه تو شعر گفتن خیلی خوب نیست،اشعار آهنگاش رو میسپره به کس دیگه و خودش خیلی تک و توک شعر میگه
    اصلا وظیفه خواننده شاعری نیست. بزرگتذین خواننده ها رو هم دقت کنید میبینید که اکثر شعراشون رو یه شاعر میگه

-----------------------------------------------------------

kesel جان نظرتون واقعا محترمه ولی محسن یگانه با حسین صفا تو شاعری اصلا قابل مقایسه نیستن! والا من بعید میدونم خود یگانه هم همچین ادعایی داشته باشه!
    تو همین آلبوم آخر یعنی "پرچم سفید" به شعرهای صفا دقت کن،توش پر استعاره و سایر آرایه های ادبیه
    "قطار" ، "با من بمون" و "هر روز پاییزه"

من همون اول هم گفتم که شعرای یگانه در کل خوب و قابل قبوله ولی مشکل اینه که شعر محشری مثل "سنگ صبور" و "قطار" و ... نداره
    به نعشه که مثلا نصل آلبوم رو خوش شعر بگه و نصف دیگش رو بسپاره به 1-2 نفر دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •