هاردديسكت ظاهرا عمرش داره تموم ميشه
مواظب باش
هاردديسكت ظاهرا عمرش داره تموم ميشه
مواظب باش
ويروسي چيزي نداري
همين كار رو بكن نتيجه را به بقيه دوستان هم بگو
سرو صدا دليل بر خرابي نيست
شما پاورت رو هم چك كن
ضمنا از مدل هاي سامسونگ بعضي ها كم صدا هستن
نه ، مطمئنمويروسي چيزي نداري
نه توی Safe Mode و نه با ویندوز پرتابل باز نمیشه
آخه به این زودی...حیف پولی که بابتش دادم
ممنون
سلام . با لینوکس مشکل خیلی ساده حل شد . کافیه هارد رو به صورت usp یا sata یا ide به عنوان drive دوم به سیستمی که لینوکس داره وصل کنی. همه پارتیشنها و فایلها قابل رویت و کپی کردن هستن.
من خودم از linux لایو استفاده کردم و همه فایلامو کپی کردم.![]()
سلام . با لینوکس مشکل خیلی ساده حل شد . کافیه هارد رو به صورت usp یا sata یا ide به عنوان drive دوم به سیستمی که لینوکس داره وصل کنی. همه پارتیشنها و فایلها قابل رویت و کپی کردن هستن.
من خودم از linux لایو استفاده کردم و همه فایلامو کپی کردم.![]()
شما میتونی درایوت رو جای دیگه کپی کنی ؛ اما من نه ، توی هیچ درایوی اونقدر جا ندارمسلام . با لینوکس مشکل خیلی ساده حل شد . کافیه هارد رو به صورت usp یا sata یا ide به عنوان drive دوم به سیستمی که لینوکس داره وصل کنی. همه پارتیشنها و فایلها قابل رویت و کپی کردن هستن.
من خودم از linux لایو استفاده کردم و همه فایلامو کپی کردم.
در ضمن من تا حالا محیط لینوکس رو از نزدیک ندیدم ، چه برسه به کار کردن باهاش
با لطفی که هم یکی از دوستان در مورد استفاده از برنامه Acronis بهم کرد ، دیگه کلا درایوم تبدیل به بد سکتور شده .......
کار زیاد سختی نیست . احتیاج به نصب linux هم نداری . کافی بود یه سی دی linux live تهیه میکردی . مثلا ubuntu 8.10 desktop edition . بعد هاردت رو به یه سیستم دیگه به صورت slave وصل میکردی و راحت وارد درایو ها و پوشهات میشدی....
محیطشم تقریبا مثل windows هستش . میتونی راحت فایلات رو روی هارد master کپی کنی.
linux پارتیشن های windows رو میشناسه و حتی اگه ویندوز نتونه درست باهاشون کار کنه لینوکس میتونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)