من سرویسم256 با5گیگ هست.من روزا 36کیلو در ثانیه دون میکنم شبا به 80کیلو در ثانیه میرسه.توچی؟البته موقع دانلود میگم نه این تستهای بی خود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من سرویسم256 با5گیگ هست.من روزا 36کیلو در ثانیه دون میکنم شبا به 80کیلو در ثانیه میرسه.توچی؟البته موقع دانلود میگم نه این تستهای بی خود
کاملا درسته دوست عزیز.این تستها بیخوده.درضمن اگر سرعت شما 384 هست فقط میتونید 48کیلو در ثانیه دانلود کنید نه 1.6مگابایت
سهیل جان چه ربطی داره...
خود شرکت سرعتاشونو برای کل کل بردن بالا...
وقتی ما داریم با 100 ت 130 دانلود میگیریم پس اشتباه نیست.
اینم واسه من
![]()
دوست عزیز خودم میدونم سرعت اسمیم 48 هست.ولی همین پارس در بدترین حالت هم همیشه 5 تا بیشتر از سرعت اسمی بهم میده.سرعت به بالاتر از 1.6 هم رسیده با همین سرویس 384
اینم تستش که همین الان گرفتم.
![]()
Last edited by kavehmech; 26-10-2009 at 16:58.
بخوام از فن اوا برم اندیشه چیکار باید بکنم پولی باید به شرکت فن اوا بدم ؟
128 چند گیگ محدودیت داره ؟ مثلان 4 گیگ هر روز 1 یا 2 تا 100 MB دانلود کنم و 24 ساعت نت باشم (نه اینکه تو 24 ساعت همیشه در حال وبگردی باشم ) محدودیت کم میارم؟
128 تا چند گیگ داره ؟
تموم بشه چجوری باید گهنای باند اضافه بگبرم؟
قیمت 128 و 96 چنده ؟
دوست عزیز این سایت مزخرفه.به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن وگرنه خودم از این سایت رکورد 1.9 هم گرفتم تو ارشیوم هست اگه بخوای پیدا میکنم عکسشو میزارم
توسایت اندیشه ببین عزیزم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین اینترنت پرسرعت در گیلان فقط اندیشه سبزخزر
128 نا محدود 40000
یا باید سر ماه بری شارز کنی یا هر موقع که تموم شد.
96Kbps 2GB :149000
128kbps 5GB :189000
256kbps 5GB :239000
256kbps 8GB:289000
نه باید بری فن آوا بگی میخوای جمع آوری کنی..
اونا هم پورتت رو میبندن.
بعد میری اندیشه واسه ثبت نام.
3 تا 4 روز وصل میکنن![]()
کارت درسته آقا.....
ای بابا. تو هم مثل ما پارتیزانی که. اندیشه تووووووووووپه
یک مشکل تازه . اگه قرار بود تیم اندیشه و پارس وی با هم فوتبال بازی کنن هیچ وقت بازی انجام نمیشد چون تیم حریف فقط 2 تا بازیکن بیشتر نداره شماره 1 اقا کاوه- شماره 2 آقا بهنام.
پارسیا جدی نگرینا رفقیم با هم
فقط امیدوارم کل کلشون همچنان ادامه داشته باشه تا ما یک حالی بکنیم. فقط داریم بد عادت میشیم از سرعت زیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)