تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 380 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

داره خودمونی میشه papaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

12 نقل وانتقال

از تمامي اعضاء خواهش مي كنم كه در اين 130 صفحه بيشتر مطالب در مورد عيب و نقص بازي بوده كه هيچ فايده اي هم نداره.
    خيلي از دوستان دارن اين بازي را انجام مي دهند و هيچ حرفي نمي زنن.
    بهتر نيست كه اگه پچ جديدي اومد اونوفق پست بديم و توضيحات لازم را بدهيم .
    چون ما هرچي خوب و بد اين بازي را بگيم در خود بازي هيچ تأثيري نداره ( نه خوب مي شه و نه بد) پس بيايين در مورد اونايي كه دارن بازي مي كنن (مستر ليگ) توضيح بخواهيم يعني اينكه در يكي از پست ها يكي از دوستان در مورد دو بازيكن به نامهاي Kompany و Elemander توضيح داده بود كه بازيكنهاي خوبي هستن.

پس هر كي در هفته هاي نقل و انتقالات بازيكن خوبي را سراغ داره كه بشه براحتي بخريمش پيشنهادي بده.
    من خودم تا حالا چند بار تو نقل و انتقالات موفق نبودم پس خواهش مي كنم به مني كه بازيكن زيادي را نمي شناسم كمك بكنيد.

با تشكر از تمام دوستان!

سلام این هم برای دوستان عزیزی که با ترنسفر بازیکن مشکل دارن(اطلاعات بیشتر و خودتون از تو سرچ بازی بزنین اینا رو پیدا کنین ببینین البته بعضیاشون برای شروع کار هستن)
    بازیکنانی که در مرحله اول ترنسفر در لیگ دسته دو راحت تر ترنسفر میشن:
    ================================================== ===========
    YOHANN PELE >> GK قد بلنده و برا ی شروع خوبه و خوبم پیشرفت می کنه
    GORDON >> GK مثله بالایی فقط قدش کوتاه تره
    KOMPANY >> CWP - CB قد بلند و تنومند دفاع متعادل ولی آیندش خوبه
    RUSOL >> CWP - CB تقریبا مثل بالا با دفنس 87 هدرش هم خوبه تقریبا (79)
    PLANUS >> CB بد نیست مدافس فقط یکم سرعتش کمه
    STAM >> CB دیگه همه می دونن کیه ولی الان تو این تیمه SVB EXCEISION راحت اگه تو لیگ دسته دو باشه می تونین بخرین البته درجه ی مصدومیتش سی هست
    RUSKIN >> SB - WB - SMF مدافع چپ پا
    KATANYFU >> SB - DMF - WB - CMF -SMF این دیگه همه کارس ولی بهترین پستش DMF هست
    OGBECHE >> WG - SS - SMF جوان و سرعتی
    MATIAS DELGADO >> AMF پاسور خوبی هست و گل هم خوب میزنه اگه توپ بهش برسه
    ODONKOR >> WG - SMFسرعتی و عالی بازیکن خوبیه فق یکم خریدنش سخت تره برای سمت راست عالیه بعد از پیشرفت به خوبی جواب میده
    RAFAEL SOBIS >> CF - SS - AMF اینم مهاجم خوبیه فکر کنم مهاجم تیم رئال بتیس باشه اولش یکم کم کاره ولی بعد از پیشرفت عالی عمل میکنه
    می تونید به عنوان مهاجم DOS SANTOS رو هم بخرید البته نه اونی که مکزیکی و مهاجم بارسلونا هست اونی که اهل ترکیس(البته واسه من اینو میگه و عضو تیمی هم نیست)
    ALVES >> CF - WG دیگه خودتون ببینین
    MAKAAY هم که همه می شناسین الان تو FEYENOORD هست (می تونین مثه STAM بخرینش)
    ELMANDER >> CF - WG قدبلند و جوان و سرعتی و تکنیکی
    خوب وقتی تیمتون یکم محبوبیتش زیاد شد و پول هم خوب داشتین میتونین برین سراغ بزرگترا!!(با یکم حقوق و پول زیاد راحت عضو تیمتون میشن)
    PUTAM >> CF همون PAPIN معروف جوان عالی در حمله فقط یکم کنده ولی آینده خوبی داره در هدر هم خوب عمل می کنه
    PALM >> CF - SS - AMF همون پله معروف
    CWARIM همون یوهان کرایف معروف که همه جا غیر از دروازبان میتونه بازی کنه(البته زیاد از سبک بازیش خوشتون نمیاد!!)
    MALGANI اینم همون مارادو نا هست
    SCHELNOW >> AMF اینم همون شوستر معروفه

وقتی هم که بازیکنان جوان و تازه وارد اومدن اینا رو میتونین بخرین
    KRUGER >> CWP - CB توضیحش رو خودتون ببینین
    BLOWM >> CMF - SMF - AMF - SS این یکی واقعا آچار فرانسس با همه ی جوونیش خوبه پاس هم خوب میده
    RAK >> WG - SMF اینم خودتون ببینین
    MACHADO >> CMF این بعد اینکه اومدین لیگ یک (البته اگه بازیکن های کلاسیک خاموش باشه همون اول هم میاد) میاد برای وسط خوبه قدرتش هم خوبه قدش هم همینطور و ...

ببینین حتما نیاز نیست یه تیم پر از ستاره های نام آشنا داشته باشین شما میتونین با یکم دقت یه بازیکن بخرین که تقریبا مثله بازیکن مورد نظر شما باشه و با حقوق کمتر کارایی و کیفیت بهتری بهتون بده
    بعدش هم سعی نکنین بازیکن هایی که در حال پسرفت هستن رو تا مجبور نیستین بخرین

ضمن اینکه ته هر فصل تو فصل استراحت میتونین بهخ بازکنتون تو پست تخصصیش تمرین بدین
    برین اینجا(البته تو طول فصل REGULATE CANDITION هست) گزینه ی دوم TEAM ADJUSTMENTکه چون من الان ته فصل نیستم درست اسمش یادم نیست ولی یه چیزی شبیه تمرین تیم بود TEAM TRANING

دیگه بازم سوالی بود ما در خدمتیم(ضمن اینکه اینا بنا به نظر من در زمان های مختلف لیگ بد درد خوردن و بعضی هاشون موندگار شدن ولی شما خودتون بنا به نظرتون می تونین بازیکن بخرین و اینا فقط پیشنهاد هستن)
    Last edited by papaee; 15-11-2007 at 10:35.

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

من خودم هم نتونستم استفاده کنم.لطفا یکی انجام بده ببینه میشه یا نه.
    نه
    كار نمي منه
    سر كاريه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

سلام این هم برای دوستان عزیزی که با ترنسفر بازیکن مشکل دارن(اطلاعات بیشتر و خودتون از تو سرچ بازی بزنین اینا رو پیدا کنین ببینین البته بعضیاشون برای شروع کار هستن)
    بازیکنانی که در مرحله اول ترنسفر در لیگ دسته دو راحت تر ترنسفر میشن:
    YOHANN PELE >> GK قد بلنده و برا ی شروع خوبه و خوبم پیشرفت می کنه
    GORDON >> GK مثله بالایی فقط قدش کوتاه تره
    KOMPANY >> CWP - CB قد بلند و تنومند دفاع متعادل ولی آیندش خوبه
    RUSOL >> CWP - CB تقریبا مثل بالا با دفنس 87 هدرش هم خوبه تقریبا (79)
    PLANUS >> CB بد نیست مدافس فقط یکم سرعتش کمه
    RUSKIN >> SB - WB - SMF مدافع چپ پا
    KATANYFU >> SB - DMF - WB - CMF -SMF این دیگه همه کارس ولی بهترین پستش DMF هست
    OGBECHE >> WG - SS - SMF جوان و سرعتی
    MATIAS DELGADO >> AMF پاسور خوبی هست و گل هم خوب میزنه اگه توپ بهش برسه
    ODONKOR >> WG - SMFسرعتی و عالی بازیکن خوبیه فق یکم خریدنش سخت تره برای سمت راست عالیه بعد از پیشرفت به خوبی جواب میده
    RAFAEL SOBIS >> CF - SS - AMF اینم مهاجم خوبیه فکر کنم مهاجم تیم رئال بتیس باشه اولش یکم کم کاره ولی بعد از پیشرفت عالی عمل میکنه

خوب وقتی تیمتون یکم محبوبیتش زیاد شد و پول هم خوب داشتین میتونین برین سراغ بزرگترا!!(با یکم حقوق و پول زیاد راحت عضو تیمتون میشن)
    PUTAM >> CF همون PAPIN معروف جوان عالی در حمله فقط یکم کنده ولی آینده خوبی داره در هدر هم خوب عمل می کنه
    PALM >> CF - SS - AMF همون پله معروف
    CWARIM همون یوهان کرایف معروف که همه جا غیر از دروازبان میتونه بازی کنه(البته زیاد از سبک بازیش خوشتون نمیاد!!)
    MALAGANI اینم همون مارادو نا هست
    SCHELNOW >> AMF

وقتی هم که بازیکنان جوان و تازه وارد اومدن اینا رو میتونین بخرین
    KRUGER >> CWP - CB توضیحش رو خودتون ببینین
    BLOWM >> CMF - SMF - AMF - SS این یکی واقعا آچار فرانسس با همه ی جوونیش خوبه پاس هم خوب میده
    RAK >> WG - SMF اینم خودتون ببینین
    MACHADO >> CMF این بعد اینکه اومدین لیگ یک (البته اگه بازیکن های کلاسیک خاموش باشه همون اول هم میاد) میاد برای وسط خوبه قدرتش هم خوبه قدش هم همینطور و ...

ببینین حتما نیاز نیست یه تیم پر از ستاره های نام آشنا داشته باشین شما میتونین با یکم دقت یه بازیکن بخرین که تقریبا مثله بازیکن مورد نظر شما باشه و با حقوق کمتر کارایی و کیفیت بهتری بهتون بده
    بعدش هم سعی نکنین بازیکن هایی که در حال پسرفت هستن رو تا مجبور نیستین بخرین

ضمن اینکه ته هر فصل تو فصل استراحت میتونین بهخ بازکنتون تو پست تخصصیش تمرین بدین
    برین اینجا(البته تو طول فصل REGULATE CANDITION هست) گزینه ی دوم TEAM ADJUSTMENTکه چون من الان ته فصل نیستم درست اسمش یادم نیست ولی یه چیزی شبیه تمرین تیم بود TEAM TRANING

دیگه بازم سوالی بود ما در خدمتیم(ضمن اینکه اینا بنا به نظر من در زمان های مختلف لیگ بد درد خوردن و بعضی هاشون موندگار شدن ولی شما خودتون بنا به نظرتون می تونین بازیکن بخرین و اینا فقط پیشنهاد هستن)

توضحات فوق العاده اس !!!!!
    خيلي خيلي ممنون!
    فقط اينو اضافه كنم كه دوستاني كه نميدونن كجا بايد براي نقل و انتقال برن توي منوي NEGOTIATIONS مي تونين بازيكن تيمتون و يا پيشنهادهايي را كه به بازيكنانتان مي شود و در قسمت سرچ(SEARH) ميتونيد بازيكن انتخاب كنين.
    البته براي گشتن در پست مورد نياز ميتوانيد از سرچ TALENT SEARCH استفاده كنيد.

موفق باشيد
    Last edited by M_E_H_D_I; 13-11-2007 at 22:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

6 سلام

جان؟ تور رو اصلا میشه از این قشنگ تر و طبیعی تر در آورد؟
    بابا چه ایرادایی می گیرید شما هم!

شما اگه با ورژن قبلی مقایسه کنی میبینی که تور دروازه به شکل مکعب (که استاندارد همه استادیوم ها هست) نیست و مثل ورزشگاه حافظیه شیراز میمونه (زیادی شله)

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نقل وانتقال توی pes 6 خیلی بهتر بود یعنی بازیکن را بهتر می شد خرید!

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کپی که کردين بعد داخل بازی تو قسمت اديت بايد لودش کنيد..اسامی و درست ميکنه ليگ آلمان هم ميآره
    ولی پيرهن ليگ انگليس و درست نميکنه
    من ریختم ولی موقع لود کردن ارور میده.چی کار کنم...

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کسی چهره بازیکن را با web cam ساخته خیلی حال میده من ساختم ولی برق رفت و سیو نشد!

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

سلام
    چطور بعد از بیست رزو یه آپشن فایل کامل برای این بازی نیومده؟
    اگه کسی آپشن فایل درست و حسابی به خصوص برای لیگ انگلیس اعم از درست شدن لوگو و پیراهن رو داره بذاره!

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چطور بعد از بیست رزو یه آپشن فایل کامل برای این بازی نیومده؟
    اگه کسی آپشن فایل درست و حسابی به خصوص برای لیگ انگلیس اعم از درست شدن لوگو و پیراهن رو داره بذاره!
    من یکی دو صفحه قبل گذاشتم.ظاهرا خیلی باحاله ولی من نتونستم استفاده کنم موقع لود ارور میده.حالا تو بگیر ببین میتونی استفاده کنی یا نه.خبرش را همینجا بده.

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

من یکی دو صفحه قبل گذاشتم.ظاهرا خیلی باحاله ولی من نتونستم استفاده کنم موقع لود ارور میده.حالا تو بگیر ببین میتونی استفاده کنی یا نه.خبرش را همینجا بده.
    نه واسه منم ارور میده...یعنی توی این اینترنت به این گستردگی یه آپشن فایل سالم نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •