فریمور جدید که اومده چون مال من قدیمیه و الان میدونم ورژن بالاتر هست.
منظور از آپدیت همون فلشه دیگه؟
فریمور جدید که اومده چون مال من قدیمیه و الان میدونم ورژن بالاتر هست.
منظور از آپدیت همون فلشه دیگه؟
آپ دیت <> فلش.
تو که میخوای بدی برات فلش کنه => دو راه داری
1- با همین فریمور فلش کنی
2- بگی با ورژن جدید آپ و فلش کنه.
تو مشهد که 5 تومن میگیرن.
الان که عیده ، بیا اینجا کاراشو بکن.
Last edited by rooholla_86; 12-03-2009 at 23:13.
البته اگه فریمور جدید برای گوشیت معرفی شده باشه فکر نکنم هنوز این تعمیرکارها داشته باشن ...
.
خودت فایلهای آپدیت رو دانلود کن بریز روی فلش مموری بعد ببر بهشون بده که با اون فریمور جدید برات فلش کنن
چرا خودت اپدیت نمیکنی؟
الان فریمور اخر نوکیا اپدیتر اگه وسط اپدیت مشکلی پیش بیاد دوباره اجرا کنی ادامه اپدیت را دنبال میکنه اینو چندبار تست کردم میتونی اخرین ورژن برنامه رو از سایت نوکیا دانلو کنید
آخه از آپدیت خیلی شنیدم مشکلات اساسی به وجود اومده چشمم ترسیده!!
از یه طرف هم این یارو خیلی گرون میگه فلش 15 تومن!!
فعلا که دارم می سازم ببینم اونور سال یه کاریش کنم.
نه دوست من ترس نداره .... اونایی که موقع آپدیت پدر گوشی رو درآوردن تا حالا آپدیت نکرده بودن ....
.
بهترین راهش اینه که بری جایی که adsl داشته باشه تا نگران قطع شدن اینترنتش نباشی و بعد با خیال راحت آپدیت کن
ما هم n81 8gig گرفتیم
فقط یک سوال این گوشی استحکامش چهقدره هست در مقابله ضربه؟ از 10 نمره بهش چند میدین؟
من گوشیم از ارتفاع 1 متری به حالت پرتاب در اومد و افتاد رو موزاییک ، بعد از سکته ناقصی که کردم دیدم که گوشی یه جا ، باتری یه جا و در باتری هم اونطرفتر افتاده ولی گوشی رو روشن کردم دیدم که سالمه تا الانم که کاریش نشده.
البته شانس هم دخیله چون که تو مورد های مشابه خراب زیاد داشته . . .
سلام هرکاری کردم که از 2 هزار تا توی امسال بالاتر نره نشد . میگم چرا من هرکاری میکنم موزیک پلیر گوشیم رفرش نمیکنه ؟ یهنی همیشه هیچی نمیاره . در ضمن من آهنگامو توی فولدر موزیک میریزم ... !
میشه گفت من به این گوشی نمره 1000 از 10 میدم توی مقاومت .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)