توی این بازی چطوری میشه زور گیری کرد؟
من که هر چی سعی کردم نشد
یادم بازی GodFather 2 هر چقدر هم نقص داشت توی زور گیری خیلی خوب بود
اینجا باید چکار کرد برای زورگیری همینطوری برم بزنم توی گوش یارو؟ یا کار خاضی باید انجام داد؟
ممنون
توی این بازی چطوری میشه زور گیری کرد؟
من که هر چی سعی کردم نشد
یادم بازی GodFather 2 هر چقدر هم نقص داشت توی زور گیری خیلی خوب بود
اینجا باید چکار کرد برای زورگیری همینطوری برم بزنم توی گوش یارو؟ یا کار خاضی باید انجام داد؟
ممنون
زورگیری که نمی شه گفت.دستبرد به مغازه ها درستش هست.
هیچی میزنی تو گوش مغازه دار بعد صندوق رو میزنی.البته این روش درمورد اسلحه فروشی ناکارامد هست.یعنی اگه بزنی تو گوشش اونم یا شاتگان تو رو می خوابونه زمین.پس باید از تفنگ استفاده کنی.
Last edited by Behi09; 17-08-2010 at 11:54.
آقا یکی بگه بالاخره نسخه اصلی که تو راهه چند تا DVD هستش ؟؟؟
نه اتفاقا.تو اسلحه فروشی به هیچ عنوان اسلحه نکشید.پیرمرده قاطیه با یه شلیک به دیارباقی میفرستتون!
تو اسلحه فروشی بدون اسحله دعوا کنید.خیلی راحت!
راستی تو جی تی ای وقتی یکی رو میکشتی پول ها شو بر میداشتی.تو این چرا میکشی پول مولی در کار نیست؟
یه سوال دیگه: بنزین زدن چه فایده ایی داره؟
قلط کرده مرتیکه
من اسلحه در آوردم اونم در آورد قبل از اینکه تکون بخوره مغزش رو پایشدم تو دیوار
در ضمن این خط این نشون -+
این بازی امتیاز بالای 8 نمیاره خیلی بیاره 8.5 مطمعن باشید
الان میدونم خیلیا شاکی میشید ولی اگه بازی 7 هم گرفت تعجب نکنید
این بازی خیلی امکاناتش باید بیشتر از این حرفها باشه
یه سری چیزهای پیش پا افتاده که اکثر بازی ها دارند توی این بازی نیست
چند تا مثال:
از داخل ماشین نمیشه تیر اندازی کرد
یقه مردم رو نمیشه گرفت و باهاشون حرف زد و تهدیدشون کرد انگار نه انگار بازی مافیاییه
کسی رو نمیشه گروگان گرفت
روی صندلی نمیشه نشست
غذاهاش با یک گاز تموم میشند
همون زور گیری که بحثش بود به صورت اساسی نمیشه انجام داد
وقتی به طرف مردم اصلحه میگیری انگار دارند یابو آب میدند حتما باید شلیک کنی تا بترسند
وقتی به ماشین ها میمالی رنگ ماشین اصلا عوض نمیشه حتما باید یه ضربه سفت بخوره
خلاصه خیلی چیزها کم داره خیلی چیزها مشکل داره
فکر میکنید اون منتقدی که میشینه بازی رو نقد میکنه چیا براش مهمه
این چیزهایی که من گفتم همه رو از این بازی انتضار داشتم
البته بازی خیلی نکته های مثبتی هم داره که قبلا در موردش هم من و هم شما بحث کردیم
ممنون
Last edited by *hamedkhatar*; 17-08-2010 at 13:20.
عزیزم! بنزین ماده اصلی برای احتراقه توی موتور ماشینه،:که با ترکیب با هوا و احتراق نیروی لازم برای چرخش پیستونها در داخل سیلندر و در نتیجه باعث به حرکت در آمدن ماشین میشه!!!!
باهات موافقم! منم یه نقد راجع به رانندگیش نوشتم که خیلی نا امید کنندست...
اما به نظرم داستان بازی به ما این فرصتو نده که بخوایم بیایم ملتو تهدید کنیمو وایسیم وقتی اسلحه میکشیم عکس العمل نشون بدن!
اما به نظرم 2K با انتشار دموی این بازی پلیر هارو حساس کرد! چون وقتی موضوع و مرحله ای برای گذروندن نباشه، منه پلیر میرمو به چیزای دیگه بازی گیر میدمو مردم بیگناهو میکشم!...
اون دفعه هم پرسیدم کسی جواب نداد! هدف از ارائه نسخه دمو درست 10 روز قبل از انتشار بازی چیه؟ که پلیر ها عیب و نقص ها رو بگن و کمپانی برطرفشون کنه؟ اگه اینه که تو 10 روز هیچ کاری نمیتونن بکنن؟!؟!؟!!
Last edited by pourya_javani; 17-08-2010 at 13:27.
یکی دیگه از ویژگی هاش اینه که وقتی تو سطح شهر داری با اسلحه میچرخی و پلیس بهت گیر داد میتونی بهش مجوز حمل اسلحه تقلبی نشون بدی .امتحان کردی؟
سرعت مجاز ماشین چنده؟
من ندارم دمو رو![]()
جدی؟ مجوزو از کجاش در میاره؟ منظورم اینه که با چه دکمه ای بزنیم مجوز تقلبی نشون میده؟
خوب اینا که مافیان چرا برا اسلحه هاشون مجوز واقعی نمیگیرن جای تقلبی!؟ ممکنه پلیس متوجه بشه تقلبیه؟!
سرعت مجاز مثل مافیا 1 همون 40 تاست!
40 تا؟بابا با اون سرعت نمیشه اصلا رانندگی کرد.شورشو در اوارده حداقل باید میشد 60
من تو پیشنمایش ign خوندم.نگفته بود با چه دکمه ای و یا نگفته بود امکان داره پلیس بفهمه یا نه که تقلبیه.شاید باید چند تا مرحله تو بازی اصلی بری تا این قابلیت ازاد شه.و توی دمو نزاشتن.
مجوز حمل اسلحه رو پلیس میده و پلیس و مافیا در ظاهر با هم دشمنن.بیاد به دشمنش مجوز حمل اسلحه بده؟![]()
بابا این دمو هست چرا جدی گرفتینش ؟! به قول دوستمون بازی فول انقدر داستانش جذابه که به اینچیزا دیگه کاری نداریم ! تازه نسخه
دمو 15 دقیقه هست ! نه یه هفته ! مشکل از ماست که یه دمو دانلود کردیم انتظار داریم کله مخلفات بازی توش باشه !!!!
بهتره یکم واقع بین باشیم چون گشت گذارش هم خوبه ! زیاد به جزئیات توجه کردین !
ولی یه کم حق دارین ، خیلی چیز ها نادیده گرفته شده ! امیدوارم توی این چند روز حل بشه (چه خواسته ها !!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)