تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 272 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

داره خودمونی میشه vampire3250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تازه چه گلایی زد ....

گل لمپارد رو بگو

تازه دروگبا داره قرارداده 4 ساله با چلسی تمدید می کنه ...

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اينم خبر كاملش:

چلسی ۵-۰ ميلان

چلسی در آخرین بازی پیش از فصل خود در چارچوب مسابقات چارجانبه ی موسکو به مصاف میلان رفت که این تیم را شکست داد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، چلسی که در دیدار قبلی خود در ضربات پنالتی از لوکوموتیو موسکو شکست خورده بود به مصاف میلانی رفت که مغلوب سویا شده بود . میلان در این بازی خیلی از بازیکنان اصلی خود را به دلیل مصدومیت یا دلایل دیگر به همراه نداشت . لمپارد در دقیقه ی ۳ اولین گل بازی را به ثمر رساند و پس از آن از دقیقه ی ۸ تا ۵۸ یعنی در ۵۰ دقیقه نیکولاس آنلکا ۴ بار برای چلسی گل زنی کرد . به این ترتیب بدون آن که دروازه ی چلسی حتی ۱ بار باز شود این تیم موفق شد در دومین بازی خود در موسکو میلان را با نتیجه ی تحقیر آمیز ۵ بر صفر شکست دهد .

ترکیب چلسی در این دیدار : چک ( کودیچینی ۷۲ ) - ایوانوویچ ( فریرا ۶۱ ) - الکس - تری ( کاروالیو ۶۱ ) - اشلی کول - بالاک ( دکو ۴۵ ) - میکل - لمپارد - رایت فیلیپس ( سینکلر ۷۷ ) - آنلکا ( شوچنکو ۶۶ ) - مالودا
    Last edited by franch; 03-08-2008 at 21:42.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هيچ پيشنهادى به كاكا نداديم

تمايل كنيون براى ابقاى لمپارد و دروگبا

پيتر كنيون مدير اجرايى چلسى با ابراز اميدوارى از ابقاى فرانك لمپارد، ديديه دروگبا و آندرى شوچنكو در رقابت هاى اين فصل بار ديگر براى جذب روبينيو تمايل نشان داد.
    كنيون گفت: مذاكرات با لمپارد و ديگر بازيكنان ادامه دارد و باشگاه اميدوار است بتواند لمپارد، دروگبا و شوچنكو را در تركيب فصل بعد خود داشته باشد ما در اين فصل ژوزه بوسينگو اودكو را خريدارى كرديم اما هنوز به يك بازيكن ديگر نيز نياز داريم. به همين دليل باشگاه براى به خدمت گرفتن روبينيو تلاش لازم را خواهد كرد.
    مدير اجرايى چلسى در ادامه بار ديگر گزارش هايى درباره مذاكرات چلسى و كاكا ستاره ميلان را تكذيب كرد و گفت: ما هيچگونه درخواستى براى جذب ستاره ميلان نداشتيم و باشگاه ايتاليايى نيز فروشى نبودن او تاكيد كرده است.
    بنا به گزارش رسانه هاى انگليسى آبى هاى لندن در تلاشند تا با فرانك لمپارد ۵ سال ديگر نيز تمديد قرارداد كنند. براساس گزارش ها اين قرارداد ارزشى معادل ۳۹ ميليون پوند دارد و دستمزد هفتگى ۱۵۰ هزار پوند را براى اين ملى پوش انگليسى به همراه خواهد داشت.
    از سوى ديگر دروگبا كه به دليل مصدوميت از همراهى تيم در تور آسيايى اش باز ماند مى خواهد هرچه زودتر آينده اش مشخص شود: «وضعيت فعلى ام در چلسى كاملا روشن است زيرا من هنوز تحت قرارداد باشگاه لندنى هستم اما مشاور من به زودى با مقامات باشگاه ديدارى خواهد داشت تا از مقاصد بعدى آنها براى آينده من نيز آگاه شود.
    اين در حالى است كه مهاجم آبى ها از سوى باشگاه هاى ميلان و بارسلونا مورد توجه قرار گرفته است.
    شوچنكو كه سال ۲۰۰۶ ميلان را به مقصد چلسى ترك كرده دوران حرفه اى بدى را سپرى مى كند اين بازيكن بار ديگر از سوى باشگاه سابقش پيشنهاد دارد اما مربى جديد آبى ها قصد دارد فرصت دوباره اى در اختيار شوا قرار دهد.
    كنيون در ادامه افزود: نخستين هدف چلسى ارتقاى شرايط تيم و قهرمانى هاى بزرگ بوده. اين همان چيزى بود كه هواداران ما نيز مى خواستند اما در حال حاضر تنها براى لذت بردن از فوتبال به زمين پا مى گذاريم.
    ما مى خواهيم با ارائه شيوه اى زيبا، فوتبالمان را ارتقا دهيم.
    آبى هاى لندن در ۲ ديدار گذشته ۲ تيم چينى را در هم كوبيدند و امروز مقابل تيم منتخب مالزى در كوالالامپور به ميدان مى روند اين تيم پس از اين ديدار راهى مسكو خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"کول" هنوز فينال مسکو را فراموش نکرده است

"جو کول" در مورد ناکامي هاي فصل گذشته چلسي گفت: «اين بدترين فصل تمام دوران فوتبال من بود. هيچ چيز بدتر از اين را نمي توانم تصور کنم.»

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، هافبک 26 ساله انگليسي که فصل گذشته به همراه آبي هاي لندن دو جام معتبر را از دست داد به روزنامه News of the World گفت: «پيش از اين نيز چنين تجربه هاي تلخي را داشته ام اما شکست برابر نزديک ترين رقيب در ضربه هاي پنالتي آن هم زماني که جام مي توانست در دستان شما باشد بدون شک سرنوشت است.»

جو کول در ادامه گفت: «بايد نخستين بازي خود در ليگ برتر را با پيروزي پشت سر بگذاريم. در دو سال گذشته شروع بسيار بدي در ليگ داشتيم. امسال نياز داريم که کار را خوب آغاز کنيم. تنها مساله مهم کسب پيروزي است.»

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

چلسی 5 بر صفر میلان رو شکست داد...لمپارد یک گل و آنلکا 4 گل برای چلسی زد...
    من تا 3-0 دیدم!
    حیف شد کاش تا آخرش میدیم!

همه جور ضربه آزاد دیده بودیم الا ضربه آزاد لاییکه امروز دیدیم!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

طرح جدید لباس سوم چلسي

طرح لباس های سوم جدید این فصل اعلام شد
    ٬ لباسهای باشگاه چلسی که از سوی کمپانی آدیداس تهیه می شود با معرفی لباس سوم تکمیل شد
    رنگ این لباس ها مانند لباس های فصل گذشته زرد می باشند
    طرح لباس های سوم این فصل:

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بالاك برترين بازيكن فصل پيش چلسي

بعد از رای گیری بین کاربران وب سایت کانون هواداران چلسی در ایران میشائیل بالاک به عنوان برترین بازیکن فصل گذشته چلسی انتخاب شد
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ در این رای گیری که نام ۱۲ تا از بازیکنانی که بیش از سایرین برای تیم به میدان رفته بودند بالاک که نیم فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده بود بیشترین رای و با ۴۱٬۲٪ از ۱۲۶۶ آرا به عنوان بهترین بازیکن فصل گذشته انتخاب شد
    اسامی بهترین های فصل پیش از نگاه نظرسنجی کانون هواداران چلسی در ایران ( چلسی لندن دات آی آر ) :
    ۱ - میشائیل بالاک - ۵۲۱ رای - ۴۱٬۲ ٪
    ۲- فرانک لمپارد - ۲۶۸ رای - ۲۱٬۲٪
    ۳- دیدیر دروگبا - ۸۳ رای - ۶٬۶٪
    ۴- پیتر چک - ۷۹ رای - ۶٬۲٪
    ۵- سلامون کالو - ۷۲ رای - ۵٬۷٪
    ۶- جو کول - ۵۹ رای - ۴٬۷٪
    ۷- جان تری - ۵۸ رای - ۴٬۶٪
    ۸- مایکل اسین - ۵۳ رای - ۴٬۲٪
    ۹- اشلی کول -۳۷ رای - ۲٬۹٪
    ۱۰- ریکاردو کاروالیو - ۱۲ رای - ۰٬۹٪
    ۱۱- شون رایت فیلیپس - ۱۲ رای - ۰٬۹٪
    ۱۲- ژولیانو بلتی - ۱۲ رای - ۰٬۹٪
    شایان ذکر است کانون هواداران چلسی در ایران این نظر سنجی را با ارسال نامه و هدیه ای به رسم یاد بود به گوش مسئولان و بازیکنان چلسی خواهد رساند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

من تا 3-0 دیدم!

باز خوبه 3 تا از گل ها رو دیدی من که خواب موندم ...وقتی بیدار شدم و تلویزیون رو روشن کردم دیدم دقیقه ی 89 بازیه ...کانال عربی که بازی رو نشون داد ریپلی هیچ کدوم از گل ها رو نزاشت...راستی کسی لینک دانلود گل های این بازی رو نداره؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

طرح جدید لباس سوم چلسي
    قشنگه!!!

داره خودمونی میشه vampire3250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من تا 3-0 دیدم!

آقا من فرکانس این کانالارو ندارم ....

میتونین چند تا کانال با فرکانسشون معرفی کنین تا ما هم فوتبالارو زنده ببینیم .؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •