تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 134 از 1635 اولاول ... 34841241301311321331341351361371381441842346341134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

البته اچ 50 اتش بازی رو داره ها
    منو از دوربینم نا امید کردی
    سلام دوست من
    البته نداشتن اين نوع مدها ضعف محسوب نمي شود چرا كه در مد M مي توان با تنظيم صحيح دوربين با اين نوع صحنه عكس هاي خوبي گرفت ...
    با احترام
    كاويان

خوب البته قیمت اس ایکس 10 420 تومنه در صورتی که اچ50 350 تومن هست که به نظر من واسه این برتری ها ارزش نداره 70 تومن بیشتر بدی
    تازه باتریشم قلمی هست که فقط باید پول باتری بدی
    آخیش خیالم راحت شدا
    داشتم عذاب وجدان میگرفتم که از دوربینم طرفداری نکردم
    ولی خوب همین که عکس ها یه جورایی رتوش شدست و به فتو شاپ نیاز نداره به نظرم خوبه چون حوصله میخواد همه عکسارو با فتوشاپ دستکاری کنی

سلام دوست من
    SX10 هم تا 3 هفته پيش 360 هزار بود .... الان SX10 بدليل تقاضاي زياد قيمتش بالاتر رفته و H50 قيمتش پايين آمده تا حدود 350 هزار تومان ...
    باتري قلمي نه ضعف محسوب مي شود نه مزيت و برتري ...
    چرا بايد پول باتري داد وقتي قرار باشد باتري شارژي خريداري شود؟
    بله براي اكثر دوستان اديت اتوماتيك عكس هاي توسط دوربين هاي سوني مزيت محسوب مي شود كه همانطور كه گفتيم Canon بيشتر منوالي است و براي كساني است كه خروجي چاپ مي خواهند و يا حداقل به اين مباحث علاقه مند هستند ...
    در كل هر دو دوربين عالي هستند ....
    با احترام
    كاويان

2. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض سرعت شاتر

از راهنمایی های دوستان خوبم کاویان و سناتور بسیار بسیار ممنونم
    این پی دی اف رو هم سعی میکنم دانلود کنم
    ولی امروز اینجا هوا بارونیه و من هر کاری کردم نتونستم قطره های بارون رو فریز کنم
    من میخوام از قطره های بارون عکس بگیرم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست من
    چرخنده را روي مد Tv يا S قرار بده و سرعت شاتر را 300 قرار بده اگر راضي نبودي از نتيجه كار سرعت را بالاتر ببر ....
    با احترام
    كاويان

4. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .
    Unforgiven2009
    دوست عزیز از راهنمایی های شما سپاسگذارم.من منظورم این بود که اگر فیلم گرفته شده با fz28 رو به فرمت دی وی دی یعنی vob تبدیل کنیم و با دی وی دی پلیر تماشا کنیم کیفیت چگونه خواهد بود. نه اینکه دوربین رو به تلوزیون وصل کنیم.
    و در مورد اینکه گفتی دوربین فیلمبرداری بخرم باید بگم که دوربین فیلمبرداری hd قیمتش بالای 700 هزار تومن هست و ما هم قشر بی پول جامعه.و دوربین های فیلمبرداری هم که با کیفیت دی وی دی فیلمبرداری میککن و قیمت 450 تومن رو دارن من رو راضی نگه نمیدارن.تازه اونوقت عکس رو چکار کنم؟
    هم باید دوربین فیلمبرداری بخرم و هم عکاسی.یعنی یک میلیون پول بدم............. .
    با این اوصاف باید برم بانک بزنم..... که نه اسلحه دارم و نه ارزه این کار رو.......
    پس اول باید برم اسلحه بخرم...... هفت تیر چنده؟؟؟؟؟
    اونم خریدم تازه.ارزه رو چکار کنم؟ارزه رو هم پیدا کردم ...... پول حروم اونوقت؟نه نمیشه ......
    شوخی کردم بخندیم......
    و خطاب به آقا کاویان :
    آقای کاویان عزیز من به خوبی با این فرمت ها آشنایی دارم و باید بگم که من نخواستم بگم کدوم حالت بهتر هست ولی به تجربه این رو میگم که حالت ntsc به تلوزیون ما ایرانی ها جور در نمیاد و انگار طول و عرض تصویر با هم مچ نیستن.
    حداقل در تلوزیون ما که اینجوریه.مگه اینکه مارک تی وی سونی باشه.....
    و در مورد فریم هم اینو بگم که نرم افزارهایی وجود داره که میشه فریم رو تا 60 و یا بیشتر هم تبدیل کرد.ولی باید ذات فیلم اصلی خوب باشه.
    یعنی اگه رزولوشن فیلم ضبط شده بزرگتر از حالتی باشه که ما کانورت میکنیم نتیجه خوب در میاد و بر عکسش افت کیفیت.
    در مورد fz این سوال رو دارم که :
    در زیر نور مهتابی و در اتاق عکس خوب میگیره؟
    و هر چی میدونید از این دوربین بگید.
    راستی ساخت کجاست؟و کیفیت ساختش چطوره؟
    سلام کیفیت فیلمبرداریش بد نیست ولی به پای دوربین فیلمبرداری نمیرسه به جاش یه عکاسیه خوب میتونی داشته باشی برای عکس گرفتن با نور مهتابی اگه نورش کافی باشه خوب عکس میگیره ولی ترکیب مهتابی و لامپ های معمولی خیلی بهتره در کل در محیط خونه یه کم نویزو داره در صورت کمبود نور که با فلاش بهتر میشه.ساخت ژاپن با ارگونومیه عالی یه سری از توضیحاتو تو چند صفحه قبل تر میتونی بخونی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوست من
    خريدهاي اينترنتي ريسك بسيار بالايي است! درست است كه اكثر خريدها به دست خريدار مي رسد و معمولا مشكلي پيش نمي آيد ولي ما در ايران زندگي مي كنيم و هيچ چيزي روي اصول نيست! اگر شما 600 هزار تومان هزينه كنيد و دوربين به دستتان نرسد چي؟؟ فروشنده مي گويد پست كرده ايم و پست مي گويد ما چيزي نگرفته ايم!! تكليف چيست؟؟؟ به كجا مي خواهيد شكايت كنيد؟؟؟ آيا به شكايت شما رسيدگي خواهد شد؟؟؟ چقدر طول خواهد كشيد كه دادگاهي براي اين منظور تشكيل شود؟؟؟؟؟
    من شخصا 2 هفته پيش خواستم يكي از مجلات را اشتراك بگيرم! مي دانيد به من چه گفتند؟؟؟ گفتند پست مشكل دارد، مرسولات را نمي رساند و مردم شاكي هستند و به همين دليل ما بخش اشتراك پستي را تعطيل كرده ايم!! (مي توانيد خودتان زنگ بزنيد بپرسيد نام مجله هم دانش و كامپيوتر است)
    هرچقدر خوش بين باشيم و خوش بينانه فكر كنيم، اين اتفاق ممكن است يك روزي براي يك نفر بيفتد! بنابراين ريسك بسيار بالايي است من شخصا به هيچ عنوان خريدهاي اينترنتي را توصيه نمي كنم حداقل تا وقتي كه اين آشفته بازار در ايران وجود دارد و هيچ چيزي در جاي خود وجود ندارد و هيچ مرجع و قانوني به درد مردم رسيدگي نمي كند!
    با احترام
    همينجوري ساده هم نيست كه ميگي.اونا برات رمز 10 رقمي و يا كپي فيش پستي رو ميفرستن كه با ارائه اين كد ميتوني وضعيت مرسوله پستي رو پيگيري كني.براي مجلات معمولا اينجوريه كه ميگي. اما براي ساير مرسولات پست پيشتاز خوب عمل ميكنه.ضمنا تا الان كسي اين مشكلي كه ميگي رو نداشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینم یه عکس که با fz28 گرفتم با زوم 18 بدون استفاده از 3 پایه در محیط خونه با نور نه چندان زیاد.در ضمن برای اینکه راحت بتونم upload کنم حجمشو از 5 مگ به 60 کیلو کم کردم همچنین اندازه عکسرو.راستی این گل مصنوعیه و دوندونای رو گل واسه اونه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همينجوري ساده هم نيست كه ميگي.اونا برات رمز 10 رقمي و يا كپي فيش پستي رو ميفرستن كه با ارائه اين كد ميتوني وضعيت مرسوله پستي رو پيگيري كني.براي مجلات معمولا اينجوريه كه ميگي. اما براي ساير مرسولات پست پيشتاز خوب عمل ميكنه.ضمنا تا الان كسي اين مشكلي كه ميگي رو نداشته.
    بعضی از فروشگاه های اینترنتی هم بعد از تحویل کالا پولو میگیرن فکر کنم digikala هم همینطوریه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

اینم یه عکس که با fz28 گرفتم با زوم 18 بدون استفاده از 3 پایه در محیط خونه با نور نه چندان زیاد.در ضمن برای اینکه راحت بتونم upload کنم حجمشو از 5 مگ به 60 کیلو کم کردم همچنین اندازه عکسرو.راستی این گل مصنوعیه و دوندونای رو گل واسه اونه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزيز لينك باز نميشه.اينجا آپلود كن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام .
    در مورد fz این سوال رو دارم که :
    در زیر نور مهتابی و در اتاق عکس خوب میگیره؟
    و هر چی میدونید از این دوربین بگید.
    راستی ساخت کجاست؟و کیفیت ساختش چطوره؟
    اگر با تنظیماتش آشنا بشی عکس های خیلی خوبی می گیره
    ساخت ژاپن و کیفیت ساختشم خوبه با توجه به افت قیمتش به نظر من بهترین انتخابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این عکسها را دیروز با fz28 گرفتم:

18x

72x (دیجیتال)

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

[quote=Excel-VB;3487424]سلام دوست من مبارك باشه ...
    در مورد شارژ بايد عرض كنم اگر شارژر قوي خريده باشيد (مثل جنروس) بايد با 1 تا 2 ساعت شارژ كامل به شما بدهد كه با باطري 2100 ميلي آمپري مي توانيد 1 روز عكاسي كنيد .... اگر غير از اين باشد شارژر قوي نيست و احتمالا چيني است ...
    با احترام
    كاويان

با سلام
    در تائيد صحبت هاي دوستمون سناتور بايد عرض كنم بهتر است در محيط Indoor از فلاش اكسترنال استفاده شود كه براي ديجيتال هاي كنون ETTL يا سيگما پيشنهاد مي شود كه البته فلاش هاي پيشنهادي نورنگار در حدود 160 هزار از كمترين شروع مي شود ... عكاسي با فلاش واقعا لذت بخش است و من به كليه دوستان پيشنهاد مي كنم در صورت امكان هزينه كمتري براي دوربين بپردازند ولي در عوض يك فلاش خريداري كنند .. البته دوربين H50 كفشك فلاش اكسترنال ندارد و بايد از ترفندهاي ديگري استفاده شود ...
    با احترام
    كاويان

سلام دوست من
    واقعا باعث تاسف است .. اين بازار بي در و پيكر و بي صاحب نشان از فرهنگ پايين ما نيز دارد .... به نظر بنده يكي از دلايل مي تواند عدم حضور پررنگ اتحاديه صنف فروشندگان باشد ...
    با احترام
    كاويان

سلام دوست من
    قيمت ها تغيير كرده اند و بزودي ليست قيمت هاي جديد را ارسال مي كنم ...

سلام دوست من
    به جرات مي توانم خدمتتان عرض كنم كه كاسيوها معمولا قوي ترين حالت ماكرو را دارند ... من شخصا 3 سال پيش عكس ماكرويي با كاسيو گرفتم كه باعث حيرتم شد ... در طول اين 3 سال نيز هرچه از كاسيو شنيدم در مورد ماكروي قوي آن بود كه البته اينك S5 و SX10 روي دستش بلند شده اند ...
    در كل كاسيو را پيشنهاد نمي كنيم چون بورس بازار نيست و بعدا در مورد گارانتي و تعميرات و ... دچار مشكل خواهيد شد با توجه به اين مساله كه پشتيباني ضعيفي در ايران دارد ...
    با توجه به وضعيت ناپايدار و بي سامان بازار كشور، سعي كنيد دوربين هاي بورس بازار را خريداري نمائيد
    با احترام
    كاويان

سلام دوست من
    اگر واقعا توان 1 ميليون را داريد به نظر بنده 1000D كنون و يا P60 نيكون و سري آلفاي سوني مانند A200 و A300 كه هر دو SLR هستند را خريداري كنيد و سپس لنز كيت را همانجا تعويض كرده و لنز قوي تري بخريد كه در حدود 1 ميليون برايتان تمام خواهد شد و بايد عرض كنم بجز حالت زوم تله و ماكروي بسيار قوي، شما كليه آپشن ها و امكانات ديگر را به مراتب بهتر و دقيق تر از دوربين هاي ديگر خواهيد داشت و لذت عكاسي را با تمام وجود احساس خواهيد كرد ... مساله عكاسي Indoor يكي از پردغدغه ترين مسائل روز مي باشد كه با SLR ها اين مشكل را نخواهيد داشت و تا ايزوي 800 به راحتي و با كمترين نويز مي توانيد عكاسي كنيد ... ضمن اينكه ظاهر شكيل و كلاسيك اين نوع دوربين ها هر بيننده اي را شيفته خود مي كند ....
    با احترام
    كاويان

سلام جناب فتح الهي
    مي بينم كه در حال حركت به سوي كاسيو هستيد ... به هيچ عنوان پيشنهاد نمي شود ....
    سعي كنيد از دوربين هاي بورس بازار استفاده كنيد تا پس از خريد پشيمان نشويد ...

سلام دوست من
    با تائيد سخن شما بايد عرض كنم يك سري ضعف ها نيز در H50 ديده مي شود كه بايد خريدار را از آن مطلع كرد از جمله عدم وجود كفشك فلاش اكسترنال، ضعيف مد عكاسي ورزشي در حالت Indoor (نويز بالا) و عدم وجود آپشن هاي كامل وايت بالانس و Metering Mode (نورپردازي) و LCD بزرگ 3 اينچي ...
    اما برتري هاي H50 نيز بر اكثر دوربين هاي هم رده انكارناپذير است ....
    بزودي مقايسه جامعي بين H50 و SX10 خواهيم داشت و توجه عزيزان را به اين مساله جلب مي نمايم ...
    با احترام
    كاويان

سلام دوست من
    محافظ لنز چيز زياد مهمي نيست بشرطي كه از لنز خود بخوبي محافظت كنيد و اين منوط به اين است كه دوربين را دست كسي ندهيد (حتي شما دوست عزيز)
    براي تميز كردن لنز از پارچه هاي ابريشمي عينك بايد استفاده كنيد (از عينك فروشي ها بخريد)
    بهترين PDF ها، همان PDF راهنماي دوربين هاست كه مي توانيد از سايت كنون يا نيكون دانلود كنيد
    براي عكاسي از سوژه هاي سريع در نور كم بايد ايزو را نيز همراه سرعت شاتر بالا ببريد و سعي كنيد از فلاش استفاده نكنيد
    با احترام
    كاويان
    سلام جناب كاويان عزيز
    به حكم كارم يكم هواي شدم اما اين دوربين كاسيو هم گفتن و نوشتن كه سرعت فيلم برداريش به 1000 فريم در ثانيه مي رسه برام جالب بود اما خوب كه تحقيق كردم چندان جالب نبود
    باز برگشتم سر فوجي
    چند تا سوال داشتم
    1- باطري و شارژر از چه ماركي و با چه خصوصياتي بگيرم (NIMH)
    2- مموري كارد مارك و حجم

با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •