سلام دوست من
قيمت ها تغيير كرده اند و بزودي ليست قيمت هاي جديد را ارسال مي كنم ...
سلام دوست من
به جرات مي توانم خدمتتان عرض كنم كه كاسيوها معمولا قوي ترين حالت ماكرو را دارند ... من شخصا 3 سال پيش عكس ماكرويي با كاسيو گرفتم كه باعث حيرتم شد ... در طول اين 3 سال نيز هرچه از كاسيو شنيدم در مورد ماكروي قوي آن بود كه البته اينك S5 و SX10 روي دستش بلند شده اند ...
در كل كاسيو را پيشنهاد نمي كنيم چون بورس بازار نيست و بعدا در مورد گارانتي و تعميرات و ... دچار مشكل خواهيد شد با توجه به اين مساله كه پشتيباني ضعيفي در ايران دارد ...
با توجه به وضعيت ناپايدار و بي سامان بازار كشور، سعي كنيد دوربين هاي بورس بازار را خريداري نمائيد
با احترام
كاويان
سلام دوست من
اگر واقعا توان 1 ميليون را داريد به نظر بنده 1000D كنون و يا P60 نيكون و سري آلفاي سوني مانند A200 و A300 كه هر دو SLR هستند را خريداري كنيد و سپس لنز كيت را همانجا تعويض كرده و لنز قوي تري بخريد كه در حدود 1 ميليون برايتان تمام خواهد شد و بايد عرض كنم بجز حالت زوم تله و ماكروي بسيار قوي، شما كليه آپشن ها و امكانات ديگر را به مراتب بهتر و دقيق تر از دوربين هاي ديگر خواهيد داشت و لذت عكاسي را با تمام وجود احساس خواهيد كرد ... مساله عكاسي Indoor يكي از پردغدغه ترين مسائل روز مي باشد كه با SLR ها اين مشكل را نخواهيد داشت و تا ايزوي 800 به راحتي و با كمترين نويز مي توانيد عكاسي كنيد ... ضمن اينكه ظاهر شكيل و كلاسيك اين نوع دوربين ها هر بيننده اي را شيفته خود مي كند ....
با احترام
كاويان
سلام جناب فتح الهي
مي بينم كه در حال حركت به سوي كاسيو هستيد ... به هيچ عنوان پيشنهاد نمي شود ....
سعي كنيد از دوربين هاي بورس بازار استفاده كنيد تا پس از خريد پشيمان نشويد ...
سلام دوست من
با تائيد سخن شما بايد عرض كنم يك سري ضعف ها نيز در H50 ديده مي شود كه بايد خريدار را از آن مطلع كرد از جمله عدم وجود كفشك فلاش اكسترنال، ضعيف مد عكاسي ورزشي در حالت Indoor (نويز بالا) و عدم وجود آپشن هاي كامل وايت بالانس و Metering Mode (نورپردازي) و LCD بزرگ 3 اينچي ...
اما برتري هاي H50 نيز بر اكثر دوربين هاي هم رده انكارناپذير است ....
بزودي مقايسه جامعي بين H50 و SX10 خواهيم داشت و توجه عزيزان را به اين مساله جلب مي نمايم ...
با احترام
كاويان
سلام دوست من
محافظ لنز چيز زياد مهمي نيست بشرطي كه از لنز خود بخوبي محافظت كنيد و اين منوط به اين است كه دوربين را دست كسي ندهيد (حتي شما دوست عزيز)
.gif)
براي تميز كردن لنز از پارچه هاي ابريشمي عينك بايد استفاده كنيد (از عينك فروشي ها بخريد)
بهترين PDF ها، همان PDF راهنماي دوربين هاست كه مي توانيد از سايت كنون يا نيكون دانلود كنيد
براي عكاسي از سوژه هاي سريع در نور كم بايد ايزو را نيز همراه سرعت شاتر بالا ببريد و سعي كنيد از فلاش استفاده نكنيد
با احترام
كاويان