تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 211 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه بوفون بیاد که فوق العاده میشه
    ولی بعیده چون بوفون به یوونتوس خیلی متعصبه و وقتی یوونتوس رفت لیگ 2 با اینکه خیلی پیشنهاد داشت ولی از یووه نرفت

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبريک

..

اگه نباشه جاش خالی می مونه wildhunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هنوز تو کف گل رونالدو هستم!!! منچستر دوباره تو جام باشگاها قهرمان میشه

بوفون دروازهبانه خوبیه اگه بیاد برای منچستر بهتره ولی فندرسار هم دروازهبانه فوقالعادهایی

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من شک ندارم امسال هم منچستر قهرمان "چمپیونز لیگ" میشه.
    اما در لیگ برتر با وجود "لیورپول اوج گرفته" هنوز زوده که قهرمانی رو از آن منچستر بدونیم.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

فان در سار تا کی تو منچستر می مونه؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

فان در سار تا کی تو منچستر می مونه؟
    حداقل یه فصل دیگه هم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Antivirus II's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

رونالدو: منچستر،انتخاب مناسب من

ستاره پرتغالی باشگاه انگلیسی بار دیگر از تمایل فراوانی برای ماندن در اولدترافورد سخن به میان آورده و شایعاتی مبنی بر پیوستنش به برنابئو را تکذیب نموده است .

سایت گل: روز گذشته رسانه های خبری اسپانیا و انگلیس از احتمال پیوستن رونالدو به رئال خبر می دادند و اعلام کردند که ماجرای انتقال کریس به برنابئو همچنان در حال پیگیری است ولی در این میان، ستاره پرتغالی در صحبتهایی اعلام کرده که نه تنها در منچستر یونایتد ، بلکه در لیگ برتر احساس خوبی دارد.
    او در گفت و گو با برنامه ‘Friday Football Show’ گفت:« در حال حاضر از حضور در منچستر خوشحالم و معتقدم که در تیم درستی قرار گرفته ام.من از بازی در منچستر لذت می برم و می خواهم همراه با این تیم جوایز بیشتری را کسب کنم. می دانم که بسیار سخت است ولی ما تصمیم داریم 5 عنوان قهرمانی در این فصل رابه دست آوریم و برای رسیدن به این هدف تلاش می کنیم.» بسیاری بر این باورند که برخورد نامناسب و عدم حمایت از سوی داوران در لیگ برتر ممکن است منجر به جدایی کریس از منچستر و پیوستنش به فوتبال اسپانیا شود ولی رونالدو در صحبتهایش فوتبال جزیره را مورد تحسین قرار داده است:« این اصلا اتفاقی نیست که سه تیم انگلیسی به مرحله نیمه نهای لیگ قهرمانان اروپا راه بیابند.به نظر من به این دلیل است که لیگ برتر، رقابتی ترین و سخت ترین لیگ است واز سوی دیگر بهترین بازیکنان را در اختیار دارد.»

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نظرتون راجع به اینکه فینال امسالucl هم منچستر-چلسی باشه،چیه؟من دوست دارم یه همچین فینالی رو!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Antivirus II's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

غیبت رونی مقابل اورتون؟

وین رونی مهاجم ملی پوش منچستریونایتد با مصدومیت از ناحیه مچ پا دست و پنجه نرم می کند...

سایت گل : وین رونی مهاجم ملی پوش منچستریونایتد احتمال دارد به دلیل مصدومیت نتواند تیمش را در بازی فردا مقابل اورتون در مرحله نیمه نهایی جام حذفی انگلیس همراهی کند.ظاهرا او اکنون با مصدومیتی از ناحیه مچ پا دست وپنجه نرم می کند اما شدت این مصدومیت هنوز مشخص نیست.
    به نظر می رسد فدریکو ماکدا مهاجم 17 ساله یونایتد که در بازی های اخیر سرخ پوشان مقابل استون ویلا و ساندرلند گلزنی کرده جانشین رونی مصدوم در بازی فردا شود.این موضوع حرف های اخیر فرگوسن در مورد این که در بازی های آینده به بازیکنانش استراحت می دهد را تایید می کند
    .فرگوسن روز گذشته اعلام کرده بود :"وقتی در بازی یکشنبه مقابل اورتون به میدان برویم هواداران تیم ممکن است به این که من بازیکنان اصلی تیم را استراحت داده ام انتقاد کنند.ما بازی های بسیار مهمی در پیش داریم و من باید تغییراتی در تیم ایجاد کنم.هواداران می خواهند ما همیشه با تمام مهره های خود به میدان برویم اما این غیر ممکن است."

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یعنی رونی امشب بازی نمیکنه؟
    اشکال نداره ...ماچدا که هست
    به امید برد در بازی امشب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •