اینم یه دونه عکس از بازی:خواستم رنگ لباس ها رو بدونید!!!!!!!!!!!شب بخیر همه رئالیها............
![]()
اینم یه دونه عکس از بازی:خواستم رنگ لباس ها رو بدونید!!!!!!!!!!!شب بخیر همه رئالیها............
![]()
دوستان منم رفتم خداحافظ
در ضمن براي بازي بعدي در مقابل رم هم قبلش يه قرار بذاريم اينجوري خداحافظ![]()
مثل اینکه من دیر رسیدم!
میبینم که رئال سرور بارسلونه..........![]()
![]()
وای خدا چقدر حال کردم این عادل داشت جان به جان آفرین تسلیم میکرد.
صد بار تو حرفاش گفت که متاسفانه رئال هم بازیش رو برد و اختلاف شد پنج امتیاز.
اونم از تحلیل بعد از بازیشون که هیچ کدومشون روشون نمیشد سرشون رو بیارن بالا تو دوربین نگاه کنن.
طبق معمول هم وقتی می بازن همه تقصیرها رو گردن رایکارد بیچاره میندازن.
اتلتیکو انتقام شکست 6 بر صفر فصل پیش رو گرفت.
بازم تبریک.
بای.
خبرگزاري فارس: در نخسين شب از هفته بيست و ششم لاليگا بارسلونا مغلوب شد و رئال مادريد با پيروزي در زمين ركرتيوو صدرنشيني خود را تثبيت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، رئال مادريد كه به دليل مصدوميت بازيكناني چون فان نيستلروي، اشنايدر، متسلدر ، آلبوا و گوتي مجبور به نغيير تاكتيك بود، در خانه ركرتيوو به سختي توانست هر 3 امتيار را با درخشش رائول و روبينيو به دست آورد.
در ديگر بازي حساس شب اول از اين هفته بارسلونا در حالي كه كنترل نسبي بازي را در اختيار داشت، مقابل اتلتيكو مادريد تن به شكست داد.
اين شكست بيش از هر عاملي به درخشش آخرو، مارادوناي جوان اتلتيكو مربوط مي شد كه دو گل زد و يك پاس گل داد.
نتايج بازي هاي شب نخست از هفته بيست و ششم:
اتلتيكو مادريد 4 - بارسلونا 2
گل ها: آخرو 38 و 71 ، رودريگس 42 و فورلان ( پنالتي 62) براي اتلتيكو مادريد و رونالدينيو 30 و اتوئو 71 براي بارسلونا
دپورتيوو لاكرونيا 2 - سويا يك
گل ها: ويلهلمسون (پنالتي 35) و لطيفا 65 براي لاكرونيا و كانوته 3 براي سويا
ركرتيوو 2 - رئال مادريد 3
گل ها: رائول 29 و روبينيو 74 و 91 براي رئال مادريد و كاسرس 16 و مارتينس 92 براي ركرتيوو
اسپانيول 2 - والنسيا صفر
گل ها: گارسيا 4 و (پنالتي 52)
خبرگزاري فارس: سرمربي آلماني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: اميدوار به پيروزي بارسلونا بوده و از شكست اين تيم ناراحت شدم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رسمي رئال مادريد، برنارد شوستر اذعان داشت: اميدوار بودم بارسلونا پيروز شود، چراكه به هيجان در بالاي جدول احتياج داريم و تثبيت صدرنشيني چندان براي ما سودمند نيست. مردان من نبايد از قهرماني اطمينان داشته باشند و استرس ما را به سمت جلو هدايت مي كند.
شوستر كه تيمش در ديدار مقابل ركرتيوو اوئلوا به برتري سه بر دو دست يافت، در ادامه گفت: گل زيباي رائول گونسالس موتور تيم را روشن كرد. او بهترين بازيكن من است.
وي تصريح كرد: روبينيو نيز همان كاري را انجام داد كه از وي خواسته بودم. از شاگردان خود كاملا راضي هستم؛ اما نقاط ضعفي وجود دارد كه بايد در تمرينات آينده زير ذره بين قرار گيرد.
بابا اين كلش خرابهمن يكي كه از اختلاف صدر جدول جدا خوش حالم، حالا با خيال راحت تو لاليگا بازي مي كنيم، به بازيكنا براي بازي هاي جام باشگاه هاي اروپا استراحت ميديم، چون مي دونيم حتي اگه ببازيم هم صدر رو از دست نمي ديم!
![]()
خبرگزاري فارس: بازيكن هلندي تيم فوتبال رئال مادريد در پيروزي مقابل ركرتيوو از ناحيه زانو چپ به شدت آسيب ديد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، آرين روبن، گلزن رئال مادريد از ناحيه زانو آسيب ديده است. وي نمي تواند تيمش را در دور برگشت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا همراهي كند.
اين تيم در بازي رفت متحمل شكست دو بر يك شد و اميدوار است در سانتياگو برنابئو اين ناكامي را جبران كند.
به نظر مي رسد تنها رويستن درنته، هموطن وي مي تواند جاي خالي او را پر كند. برند شوستر باز هم به خاطر مصدومين خود مجبور به نغييرات تاكتيكي خواهد شد.
وقتي روبينيو هست، اينو مي خوايم چي كار؟![]()
Robson de Souza معروف به روبينيو ، بهترين بازيكن اين بازي شد، با نمره 8. وي دو شوت در چهارچوب داشت، كه هردو گل شد.
باپتيستا يكي از بدترين بازكن هاي تيم بود، با بيشترين پاس اشتباه (14 پاس غلط و 51 پاس صحيح) بود.
درنته و گاگو نيز هر كدام يك پاس گل دادند. گاگو نمره 8 و درنته 6.5 گرفتند.
اما در اين ميان سرجيو راموس با نمره 4.5 و گرفتن يك كارت زرد و يك كارت قرمز مستقيم نمايش ضعيفي از خود نشان داد كه لايق بهترين مدافع راست اسپانيا نمي باشد. كارت زرد اول وي به خواتر خطاي هند و دمين كارت كه يك كارت قرمز مستقيم بود به دليل زدن ضربه با آرنج بود، هر چند ظاهرا زماني كه مهاجم ركرتيوو يعني پانگوله به هوا پريد درقسمت كور راموس بود.
هيگوآين هم ( كه جزء بازيكن هاي تعويضي بود ) نمره ضعيف 4.5 گرفت.
ههههههههههووووووووووووووو ررررررررررررررراااااااااا اااااااااااا یعنی هورا و برد و تمام.
عجب شبی بود دیشب ها داشتم می مردم از شادی و یکطرف شما که داشتید عالی کار میکردید و از یکطرف هم که رئال عزیز برده و از طرف دیگه هم که بارسلون داشت مث ... میباخت شب رویایی واس رقم خورد و امیدوارم امیدوار امیدوارم ایشالا ایشالا ایشالا گوش شیطون کر روز سه شنبه هم همینطور ببریم و بریم مرحله بعد.
خوب یکی از بچها گفته بود که عکسهای بازی دیشب این هم عکسهای بازی دیشب:
ولف جان دست درد نکنه واس دیشب ایول ایول ایول ایول
اول از همه بهترین رئال رائول گنزالز بلانکو
بعدی هم نارگیل سیاه خودمون یا همون ستاره بی بدیل رئال روبینهو
باز هم نارگیل سیاه
و باز هم روبی جون
صحنه بعد از گل روبی
این هم شادی بعد از گل روبی جون
باز هم شادی روبی جونم
و در اخر هم عکس سرخیو که از اون بعید بود دیشب اونطوری بازی کنه
امیدوارم خوشتون بیاد....................احمد08
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)