با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [outsider_[2002 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : farsisubtitle.com
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [outsider_[2002 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : farsisubtitle.com
RAYMOND
سلام دوستان با عشق
کسی زیرنویس درست و حسابی از jumper نداره ؟؟ اینکه زحمت کشیدید بسیار زمان بندی تخیلی داره و هر چند دقیقه خراب میشه من با انواع پلیرها هم دیدم اما همین مشکل هست
با تشکر
زیرنویس فیلم The Italian Job محصول سال 2003 با حجم 1.30 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه سوالی، arian کجایی؟؟ دیده نمی شی!!!! پیش ما بیا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by blackspider; 18-03-2008 at 01:47.
با سلام دوست عزیز
من هم با شما موافقم زیرنویسش بسیار بد بود من خودم تصمیم گرفتم درست و حسابی ترجمش کنم ولی زیرنویس انگلیسیشو پیدا نکردم اگر شما پیدا کردید به من بگید بر اساس انگلیسیش من ترجمش کنم.
موفق باشی
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [The.Good.Night_[2007 با فرمت srt*
RAYMOND
عجیبه ... من اصلا باهاش مشکل نداشتم ... از لحاظ زمان بندی کاملا مچ بود ، از لحاظ ترجمه هم حرف نداشت !
District 13 AKA District B13 (Banlieue 13) (2004)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوست عزیز
اگه ممکنه اون زیرنویسی که شما دارید برای سایر دوستان هم قرار بدید تا همه لذت ببرند
با تشکر
RAYMOND
من نظر شما را دارم و فکر میکنم شاید فیلم دوستمان از نظر pal و یا ntsc با زیرنویس مشکل دارد
باید فایل idx را با notepad باز و در سه یا چهار خط اول
# Original frame size
size: 720x576
را بررسی و با فریم در ثانیه فیلم اگر فرق داشت باید تطبیق بدهی در این مورد امین عزیز یک اموزش زمانبندی در تایپیک بغلی دارد که خیلی ساده است
امیدوارم کمکی بوده باشد .
arian دوست داریم، کجا بودی، زود به زود به ما سر بزن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)