آره اینها همه جدید هستن..
خواستی فروشگاه معرف کنم..؟ چون فکر نکنم تو بازار با این حداقل قیمت پیدا کنی.
آره اینها همه جدید هستن..
خواستی فروشگاه معرف کنم..؟ چون فکر نکنم تو بازار با این حداقل قیمت پیدا کنی.
راستش من مشهدم ولي خوب اگه لطف كني ادرسي تهرانم معرفي كني ممنون ميشم .
--------------------------------
البته يه سوال ديگه ام داشتم اونم اين كه خيلي وقته دارم روي ps3 و xbox360 فكر ميكنم در كل به ps3 رسيدم اخرش ولي هنوزم دو دلم![]()
اگه عجله براي خريد ندارين واستين تا كوچيكاش بياد.
![]()
تهران که فروشگاه ها زیاد هستن ولی متاسفانه قیمتشون یکم بالاست..راستش من مشهدم ولي خوب اگه لطف كني ادرسي تهرانم معرفي كني ممنون ميشم .
--------------------------------
البته يه سوال ديگه ام داشتم اونم اين كه خيلي وقته دارم روي ps3 و xbox360 فكر ميكنم در كل به ps3 رسيدم اخرش ولي هنوزم دو دلم![]()
من به شما فروشگاهای تو سایت bc رو پیشنهاد میکنم که قیمتشون خیلی پایین هست و آدمهای مطمئنی هم هستند.. خودت برو اونجا و سئوال کن ..
مجید
http://----------.com/forums/showthread.php?t=16672
پیام
http://----------.com/forums/showthread.php?t=9516
البته زیاد با هم فرق نمی کنند و فقط xbox چون کپی خور شده و اکثر مردم ایران هم پول خرید بازی های اورجینال رو ندارن به صرفه هست..
هیچ چیز مدل فت نمیشه من که فت ها رو به اسلیم ترجیح میدم.. ولی اگه قیمتش خیلی بیاد پایین اونوقت قضیه فرق میکنه..اگه عجله براي خريد ندارين واستين تا كوچيكاش بياد.
با سلام خدمت شما
1-يکي از مراکز پخش بازيهاي Ps3 را به بنده معرفي کنيد.
2- علت گراني هر بازي با بازي ديگر چيست؟
با تشکر
پورمهرام
بستگی به خود بازی داره .. هرچی بازی جدید تر و هوادار بیشتری داشته باشه گرونتره.. و بیشتر دست خود فروشنده ها هست..با سلام خدمت شما
1-يکي از مراکز پخش بازيهاي Ps3 را به بنده معرفي کنيد.
2- علت گراني هر بازي با بازي ديگر چيست؟
با تشکر
پورمهرام
البته میتونی بازی دسته دوم هم از دوستان تهیه کنی که خیلی به صرفه هست..
فروشگاه که زیاد هست اما چون قیمتاشون گرون هست و هر بازی رو هم ندارن (به خاطر ممنوع شدن خیلی از بازیها) من به شما توصیعه میکنم از فروشنده های سایت bc خرید کنی که خیلی راحت درب خونه بازی رو با قیمت پایین تحویل میدن..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PS3 Gunmetal دیگه چه صیغهای هست؟!
تا حالا نشنیده بودم!
کسی میتونه توضیح بده؟
اسم باندلشه.مثل باندل gta يا lbp
اون باندل براي mgs4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)