پس این بروبچ زیرزمینی تو علاادین به چه طریقی به این جور فایل ها دسترسی دارن ؟ آخه دیروز گوشیمو فلش کردم نزدیک 15 تومن برام آب خورد در حالی که اگه فایل هاشو داشتم خودم راحت فلش می کردم
به هر حال مرسی
پس این بروبچ زیرزمینی تو علاادین به چه طریقی به این جور فایل ها دسترسی دارن ؟ آخه دیروز گوشیمو فلش کردم نزدیک 15 تومن برام آب خورد در حالی که اگه فایل هاشو داشتم خودم راحت فلش می کردم
به هر حال مرسی
فایل هایی اینجوری که خودت فلش کنی نیســت اونا با دستگاه باکس و نرم افزاری فلش میکنن که 3 الا 4 دقیقه فلش کردن طول میکشـــه و 15 تومن خیلی زیاد گرفتن اینجــا 5 تومن میگیرن
موفق باشید!![]()
مر30 عجب اشتباهی کردم نمیدونم چه بلایی سر این گوشی آوردم حالا قضیه این باکس چیه؟ دستگاهه یا نرم افراه؟ اگه نرم افزاره نمیشه خودم با باکس فلش کنم؟؟؟
دوست عزیز باکس یه دستگاهی هستش برای فلش و ...
که با اون 100% گوشیت درست میشـــه !
سخت افزار هستش که قیمتش هم از 100 به بالا داریـــم و ساپورت های مختلف
اینجا اطلاعاتی از باکس ها گذاشتــــم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
w910 ?
من پچ ميخوام از كجا براش بگيرم
ممنون اگه هركي ميدونه
سلام دوست عزیز این تایپک مخصوص فریمور گوشی ها هستش برای پچ شما باید اینجا درخواست بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
حالا دوست خوبم فریمور گوشی شما کدوم هستش تا پچ هاشو برات بدم ...
R1FA037
R1FA035
R1CA031
موفق باشید!![]()
گوشیم k810 هست مشکل پیدا کرد فلش کردم ولی الان تو مشخصاتش می نویسه K800
طرف نرم افزار K800 رو ریخته روش و گوشیم یه خورده هنگ می کنه
چکار کنم ؟
آخرین فریمور واسه K810 چیه؟
با سلام:
آخرین فریمور واسه K800 چیه؟
دوست عزیـــز چرا فایل های خود K810 روش فلش نکردین
شما فایل های K810 زو گوشیتون فلش کنید
اخرین فریمور هم اینـــه R8BA024 بنظرم ! سرعت فریمورش هم خوبـــه
برا K800 هم همینــــــه
R8BA024
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)